Клуб Бургаски Ветренски мами-6

• 25 940
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • у дома
Лелеее, къде изчезнАха, всички  Crossing Arms
Казвам добър ден и чао, че и днес ни подпукаха  Hug

# 601
  • Бургас
такааа до сега въведохме кайсия, банан, круша, елда, ябълка, боровинка и таратор. Днес дадох пюре от сини сливи, че нещо не е акала скоро. Милата няма търпение и ми хваща ръката да бута лъжицата в устата Grinning Аз дето толкова се страхувах от това захранване се оказа, че е голям фен на лъжичката. Даже и вода въведихме  Joy пак с лъжица обаче.
Вале, аз си мислех днес за едно кафе ма ми е мноооого заспало  Tired ще натисна възглавницата

# 602
здравейте,благодарим на всички,които са ни отразили вчера по случей месеяинката на Мики.

гларус77,и ние сме със стафилококова инфекция,но при нас не е толкова сериозна работата.много съжалявам за вас,че така се е получило!скорошно оздравяване!
в сряда ще слагаме втория ПЕНТАКСИМ,дано всичко мине нормално,като при първия.

онзи ден нали някоя мама беше писала , че плодовите пюрета на ГЕРБЕР са на промоция по 1 лев в КАРФУР.и ние отиваме да пазарим с ММ и му казвам да вземем пюрета,като си мисля,че оригиналната им цена е около 2 лева.и накупихме ние пюрета.вчера отивам до БАМБОЛИНО да купя ново шише на малката и гледам,че тези пюрета са по 1 лев и 10 стотинки  Embarassed. и само дето ги накупих онези, ама нищо де пак ще ги изяде малката,като му дойде времето.
вчера ходихме и до магазин КУИНИ, и всъщност от там и взех шише.някаква нова италианска марка МОМА.едно такова кръгло прилича на топка много интересно шишенце.явно наистина са нови,защото аз за първи път го виждам.

# 603
Здравейте и от мен Hug и честити месечинки на Кенди, мам89 и Юлиана74  bouquet  bouquet  bouquet

Да ви се похваля в петък бяхме на консултация и сме качили 1.200кг(като се има в предвид, че сме смо на кърма) и сме пораснали с 5 см.А аз се притеснявах, че не му стига млякото...

# 604
  • Бургас
Момичета, честити ви месечинки! Прегръдки и целувки на Микаела, Мирела и Радост. Tada nbirthday Kissing Heart

# 605
онзи ден нали някоя мама беше писала , че плодовите пюрета на ГЕРБЕР са на промоция по 1 лев в КАРФУР.и ние отиваме да пазарим с ММ и му казвам да вземем пюрета,като си мисля,че оригиналната им цена е около 2 лева.и накупихме ние пюрета.вчера отивам до БАМБОЛИНО да купя ново шише на малката и гледам,че тези пюрета са по 1 лев и 10 стотинки  Embarassed. и само дето ги накупих онези, ама нищо де пак ще ги изяде малката,като му дойде времето.
Днес в едно магазинче,от където купих АМ-то,същите пюренца бяха по 1,60.Така че явно и в бамболиното са били на промоция.

# 606
Mama 89, ако говориш за магазина на Кирил и Методий се кава QUality, само има реклама на количките куини  Simple Smile Peace
А за Бамболиното преди си мислех, че е скъп магазин, но е факт, че НАН сензитив там е най-евтин 15,80 лв ( а съм го купувала и по 21,30), така че нищо чудно и просто там пюренцата да са по-евтини, едва ли си се минала  Peace

Напоследък Боряна изключително много се лигави на 3 месеца нормално ли е вече? Не ми се мисли като почнат зъбите, сигурно не лигавник, ами бодита през час ще сменям  Shocked

# 607
А за Бамболиното преди си мислех, че е скъп магазин, но е факт, че НАН сензитив там е най-евтин 15,80 лв ( а съм го купувала и по 21,30), така че нищо чудно и просто там пюренцата да са по-евтини, едва ли си се минала  Peace
Виде , най-евтиния Нан сензитив е в Кауфланда 15,40лв  Peace,
а за лигичките и Михи се лигави много даже се дави от плюнките си

# 608
  • Бургас
psychology  Hug

# 609
  • Бургас
Хелоу, банда!
Много хубаво си прекарахме в Англията, хич не ми се връщаше, ама това е положението.
Снимките нямам време да кача. Като се поосвободя тези дни ще ги покажа.  Hug

# 610
Морска Звезда  Hug много съжалявам, че се разминахме когато идвах не ти беше свършила лекцията и май си изгърмях напразно патрона , но се надявам на други срещи.

# 611
А и между дргото пъпа още ни седи и не пада, ходихме на хирург дори и той ни каза , че сам ще си падне.

# 612
  • Бургас
Хелоу, банда!
Много хубаво си прекарахме в Англията, хич не ми се връщаше, ама това е положението.
Снимките нямам време да кача. Като се поосвободя тези дни ще ги покажа.  Hug
Оооооо, мадам :d Добре си се завърнала  Hug
А и между дргото пъпа още ни седи и не пада, ходихме на хирург дори и той ни каза , че сам ще си падне.
  Shocked

# 613
# 614
  • Бургас
Добро утро !   Hug

Ладида,добре си се завърнала !

Виде, астралното близначе на Бо , демек Димана и тя е така. Лиги,лиги ,че и все си вре юмручето в устата. И на мен ми мина през главата мисълта за зъби,ама май не е това.

Дил,браво за добрите резултати !

psychology Как си ?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт