Серенити бей-Царево

• 80 987
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
И аз имам мерак за там и ще ви следя Simple Smile

# 16
И ние това лято ще почиваме там. Току що си платих резервацията и от началото на август сме там. Дано да оправдае хубавите коментари и очакванията ми. Моя прятелка меналото лято почиваше в съседния хотел и каза , че Серените бей им направил много хубаво впечатление с местоположението си и аниматорите. Като се върнем ще споделям инфо за тези, които ги интересува. Чакам вече с нетърпение отпуската  grinning039 

# 17
Ех тези Серени ....,
Миналата година бяхме там и много сме доволни от ... всичко.  Аниматорите са наистина много готини.  Бяха 3ма българи и 3-4 немци.  Дъщеря ми се сприятели с единия българин и само тичаше след него.  Сутрин пускаха едни много весели песнички и минаваха и казваха "добро утро" на всички около басейна.  Цял ден имаше игри.  Самият хотел е направен така, че предразполага наистина за почивка.  И най важното няма руснаци, а само немци и скандинаввци, а те определено са много възпитани и кротки хора. 
С мъжът ми сега имаме спор, че той иска пак там, но аз искам разнообразие.

# 18
аз резервирах за там от тази неделя. ще споделя впечатления после. ако някой има по същото време и иска да се видим, да пише на лични  Grinning

# 19
Ще чакаме с нетърпене newsm53

# 20
и аз чакам отзиви за хотела  Hug

# 21
  • Русе
И аз! Hug
Ние сме от 11.08. Wink

# 22
Нямали завърнали се вече  от там тази година  Thinking

# 23
  • Русе
Аз чета коментарите във визит.бг Peace

# 24
Аз чета коментарите във визит.бг Peace
я пусни линк  Peace

# 25
  • Beyond the Frontiers
Щипалки има за съжаление навсякъде тази година.
Хотелът е добър, до и лека зад него е Саут бийч - също приличен комплекс.
Точно пред входа на хотела има малко супермаркетче - цените са ок.
Миналата седмица бях там - не знам дали е пропуск, но на плажа никой не ни поиска пари за чадърите, въпреки че имаше табела, че струват 5 лв.

# 26
# 27
  • София
А "наши" си отзиви няма ли вече ?  Simple Smile

# 28
Във Визит последните коментари направо си ме притесниха. Много бих искала някоя мама завърнала се от там да пише, че вече не знам на кого да вярвам newsm12

# 29
Ние сме там от 15.08  Peace
Явно ще се видим с някои от вас  Mr. Green

Ако някой има по скорошна информация да пише ....

Общи условия

Активация на акаунт