Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 99

• 86 327
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
значи не ти трябва лепило. Лепиш си директно върху тортата. Дори не е необходимо да я заглаждаш перфектно.

Тъй като ще я правя в тава с падащ ринг си мисля, че след като го махна кремът ще се е желирал и едва ли ще мога директно да ги залепя  Rolling Eyes

# 616
  • Vaudreuil Canada
stasi76 и аз ги пробвах вече пудинговите мъфини - много ми харесаха но не съм ги украсявала. Твоите са станали много хубави.

# 617
Бреее вие незнаете по4ивка,всеки пост торта,как се коментира толкова красоти????
Ван4е,отново голям проект,на мен фигурите ми харесват,ти какво не си доволна...хайде давай гадинките
Искра,страхотно 4ервено,тортата и тя мнгог стилна...а да не говорим пък за снимката как ти завидях Heart Eyes
Кали,всеки път успяваш да ме изненадаш с нещо интересно и пипнато,а цвета е суперр
Искроне,за СМС ще ти пиша Embarassed ..още веднъж поздравления
мираварна,много красиво сърце и страхотни цветове
Женик,4естито на голееееми патерици  bouquetпак оплакнахме окото с твоите красоти
Ани д[/color,]страхотен жест
Гали.Ми6а,Тан4е,Стаси,Руми,Ра4е,Азалс,поздравления за труда ви моми4ета
и аз да се от4ета с един Марио Брос

# 618
Йееееееееее! Марио Брос! Познах го веднага. Страхотен е patriyani!!! Целия му антураж е супер. Моя Марио можех да го кръстя "След 50 години", а твоя си е младолик, не като моя дядо. Абе, много добра стана ти с фигурите.....  newsm78

Аз пък продължавам на плодова вълна. Тия кошници вече ги плета за норматив.  Tired

И ОЩЕ
БубуЙЕчките всъщност са млечно жълти и оранжеви, ама фона явно ми изигра шега, та са леко позеленели. Рожденничката искаше бубички, та затова цяло семейство.

# 619
  • Бургас/Пз
Медунка, дистанционното е направо като истинско, надявам се адресатът е бил доволен! Wink

Патриани, аз още не го знам кой е Марио, но определено цветовете на тортата са разкошни!

Ванче, ти си специалистка на кошниците! Много ми се иска и аз да направя , но нещо не ми стиска, ама ще взема да се прежаля скоро време!

# 620
E , ani_d  стига де , ти Марио не си ли играла . Та това бяха първите телевизиони игри  Grinning . Сега явно 20 тина годинки по -късно се казва Марио Брос ( преди си беше супер Марио) . Ама така е ,назад съм с техниката , още не съм се предала и не съм купила Wii  но май няма на къде да мърдам тази година  Thinking  
 Стига спам
Патрияни Ванчето е права , много напредна с тези фигурки ти . Марио е просто страхотен
Ванче кажи сега ягодите пак ли на талаш докарваха  Laughing ( то не е ли още рано за градински ягоди  newsm78 ) . Тези буболечки са ми любими , но защо е сива кошницата
Медунка що така с линк ...пусни я тук тази снимка , всички да го видят това дистанционно . Като истинско е  Grinning

# 621
Ванче кажи сега ягодите пак ли на талаш докарваха  Laughing ( то не е ли още рано за градински ягоди  newsm78 ) . Тези буболечки са ми любими , но защо е сива кошницата
Райче ягодите са си същия талаш. Турските били по-вкусни, а тия са гръцки. Говорих си със всичките ягоди на пазара. Ами, никоя не ми проговори на турски. Миналата година си спомням че пазара беше залят с турски ягоди и наистина бяха по-вкусни и ароматни. Сега продавачите ми казват, че има турски ягоди по борсите но струват двойно и затова купуват гръцки.
Кошницата не е сива. Бежовокафяворозовеникава е. Много си е готина на живо. Явно тоя розов чаршаф ми променя тотално цветовете.
Медунка, чак сега видях дистанционното. Ами, то като мойто бе!!! Истинското си снимала явно...  Wink

# 622
  • София
Ван444е, чудна е кошницата! Я, кажи как ги връткаш дръжките  newsm78

# 623
  • София
Патрияни, тортата е страхотна, ама твоите винаги са много изпипани!
Ванче, много е апетитна тая торта... Я дай повече подробности как ги правиш тия дръжки наистина.

От мен една тортичка за рождения ден на моя приятелка, много мила и всеотдайна. Релефа с бишкотите знаете, от кой съм откраднала  Wink Много хубаво става, но не се бях усетила, че бишкотите са различни от двата си края и нямах достатъчно, за да слагам само едната половина. Чакам и с нетърпение да си взема тортения ринг за следващата торта, защото в тази ми форма по-високи не мога да ги направя. Иначе жената си пожела карамеления ми Медовик. Купола е кух.

# 624
Петя,много е нежна и красива тортата !   Peace
Ванче,а ти се приготви на Циган-а да въртиш кошница!Ще ти донеса подходяща торта, да я окошничиш...   Mr. Green
Патрияни,много е реалистичен Марио...това ми беше любимата игричка...и сега пак,де,ама не ми остава много време за игри...
Медунка,то като истинско,бе...   

# 625
  • София
Здравейте!
Имам си вече ринг- в Метро са заредили.
Петя таг-много е красива тортата-ще искам обучение за теменужки.Зеленото ти с каква боя е?
Искра-много ми харесва тортата -чудна е.
Кали -отново нещо различно и грабващо.
Медунка-дистанционното е супер . Peace
Патрияни-страхотна е тортата-много хубави цветове-пак ли е от марципан Варна?
Гали-много нежна торта.Успех с ремонта. Peace

# 626
  • Габрово
Момичета,
относно ринга за торти от Метро - в търновското Метро имаше, та ако някой иска и не може да се сдобие да се обади. Мисля, че скоро ще имам пак ходене там.
Чудя се, моят мъж дали няма да ме доведе за някой час до Цигов чарк малко да ви погледам. Два часа, два - все е нещо. Лошото е, че скоро направихме обиколка из Родопите. Ще почва обработка.

# 627
  • София
Петя, красота! Много китна и добре аранжирана! Релефът много и отива!
Ванче, голямо изобилие в тази кошница. Плетката е перфектна!
Патрияни, много реалистичен Марио и страхотни детайли, особено гъбките.
медунка, много добре си направила достанционното, какво е като размери, струва ми се огромно.

Относно моята торта, в действителност е малка, около 10 см висока. Направих две такива, но за другата ми се провалиха плановете за украса. Бадемови платки, шоколадов мус и крем за сладкиши на д-р Йоткер.

Искра, разбрах обяснението ти за цветята, аз процедирам по същия начин, но може би всичко зависи от масата, с която се работи.

# 628

Ванче , аз паркета трудно ще го надигна , ами най-много да накарам половинката да пребоядиса някоя стена Joy  Кошницата е супер.Тия буболечки ти станаха запазена марка.

Петя , много е красива тортата.И много оригинални теменужки.Разкажи повече за купола , дето викаш е кух отвътре.

Patriyani , тоя Марио аз не съм го играла като малка , но съм го виждала де.Твоя изглежда досущ като излязъл от екрана.И толкова много детайли отстрани.Поздравления!

Кали , права си за вида на масата.На мен напоследък хич не ми се получава хубава РМ2.Но и аз съм упорита и не изхвърлям а смесвам и пак работя с нея  Mr. Green

# 629
  • софия
Момичета влезнах в темата с идеята да намеря лесна торта която да направя за моето рождениче, но виждам че тук има произведения на изкуството. Момичета страхотни сте, защо по магазините няма такива торти или са базнословни цени. То се е видяло торта няма да правя но поне се нагледах на красоти  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт