Болезнена поява на първите зъбки. Възможни решения. Дентокинд

• 65 557
  • 98
  •   1
Отговори
# 75
При нас "дентокинд"не подейства.

Една позната също ми каза,че при нейното дете не е подействало.Не ми го препоръча.Купих Калгел мисля,че се казваше,отатък при малкия е,но сега спи...Да ви кажа,не виждам особен ефект с него.Сега е много неспокоен и раздразнителен,доста време не могат да избият горните зъбки.Не знам как да успокоя детето,особенно нощем?Не ми дава и да му чеша венците с пръст,отказва вода,храни се по-малко....Така вече 2 седмици. Sad

Калгела е за успокоение на родителите по-скоро-мислиш си че ще му помогне WinkНамажи си езика да видиш какъв е ефекта-никакъв.Успокоява за 1-2 мин и това е.Пробвай наистина с Дентокинд може на вас да ви помогне.Ако ли не може да даваш Хамомила тя е с по-голяма концентрация отколкото в Дентокинда.

# 76
Здравейте  ivaneta ,
Не  се  притеснявайте,  може  да  разтваряте  Дентокинда  в  мляко.
Важното  да  се  дава  редовно  и  в  съответната  доза.
С  поздрави  д-р МАРИО Янакиев

# 77
  • В.Търново
Поръчала съм на моя мъж днес да ми купи Дентокинд и довечера ще го изпробваме.

# 78
Той няма да даде резултат веднага.Като всеки хомеопатичен продукт Дентокинда действа с натрупване.Трябва да се дава по-продължително време за да усетите ефекта.И при двете ми деца ефекта се усеща след десетия ден.

# 79
Здравейте,
В  действителност  приема  на  хомеопатичния  препарат  трябва  да  бъде  продължителен  и  в  съответната  доза.
Предимството  на  този  вид  медикаменти  е ,че  те  действат  цялостно  на  организма  и  по  този  начин  предотвратяват  риска  от  появата  на  други  симптоми  освен  дискомфорт  при  никнене  на  зъбки - температура, диария и др.
Калгел  и  Дентинокс  имат  временно    облечаващ  ефект,  но  те  съдържат  Лидокаин  а  той  е  един  от  най-алергизиращите медикаменти.

# 80
  • В.Търново
А всъщност Дентокинд как да го прилагам на дете на 10 месеца?

# 81
rosinauzunova, моето дете също е на 10 месеца и аз давам Дентокинд по следния начин: Слагам хапче в една лъжичка, сипвам мъничко водичка от шишенцето с вода и с чист пръст леко натискам хапчето, докато се разтвори. Явно е сладко на вкус, защото синът ми като види лъжичката с разтвореното хапче в нея, веднага отваря уста. Дано при вас подейства. Аз все още давам всеки ден по около 5-6 хапченца, защото при нас никненето на зъбите продължава да е все така ужасно труден процес, но все пак има облекчение с препарата. Опитвала съм се да го спра за няколко дни, да видя дали има разлика, и определено става много по-зле. Така че дори слабо, при нас все пак действа и ще продължавам да го ползвам, докато имам нужда от него.

# 82
Здравейте,
Начинът  на  прием  и  дозата  са  напълно  адекватни,  както  описва  kiαrrα ,
След  облекчение  на  дискомфорта  продължете  още  една  седмица  с  Дентокинд  в  доза  3  пъти  по  1табл.

# 83
Някъде бях чела, че Дентокинд е по-добре да се дава с неметална лъжичка. Дали има някакво значение това? И дали за всички хомеопатични продукти се отнася? Аз лично предпочитам цялата дневна доза да си разтворя в бебешкото шише.

# 84
Здравейте,
Вида  на  лъжичката  не  оказва  влияние.
От  моят  опит  съдя, че  по-добре  да се  дава  фракционирано - 4-5 пъти  на  ден.
ПРестоя  във  водата  за  целия  ден  води  до бързо деактивиране  на  препарата.
С  поздрави д-р МАРИО Янакиев

# 85
Е, добре де, д-р Марио Янакиев, нали Дентокинд е хомеопатичен продукт? Всички хомеопатични продукти не трябва да се пипат с ръка, не трябва да се разтварят в мляко или сок, трябва да се дават 30 мин. след и и 15 мин. преди храна. Защо Вашата информация е различна? Аз разбирам, че тези комбинирани препарати нямат нищо общо с класическите хомеопатични лекарства, но може ли толкова коренно различни принципи Shocked?

# 86
  • в матрицата
Е, добре де, д-р Марио Янакиев, нали Дентокинд е хомеопатичен продукт? Всички хомеопатични продукти не трябва да се пипат с ръка, не трябва да се разтварят в мляко или сок, трябва да се дават 30 мин. след и и 15 мин. преди храна. Защо Вашата информация е различна? Аз разбирам, че тези комбинирани препарати нямат нищо общо с класическите хомеопатични лекарства, но може ли толкова коренно различни принципи Shocked?
може, когато нещата се " откраднат" и комерсиализират, както парви медецината.... казвам го със съжаление  Confused

# 87
Благодаря Ви за полезната информация, д-р Янакиев!

# 88
Възможно ли е Денто кид да прави сънливо детето ми?  Пием по 6 табл., пробвахме да ги намалим но тогава нямат голям ефект.

# 89
Здравейте,
Дентокинд няма отношение към сънливостта. Просто има деца, на които им се спи повече- освен това в малката възраст е нормалано децата да искат да си почиват повече. Това означава, че са спокойни и не изпитват дискомфорт.

Общи условия

Активация на акаунт