Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 65-та тема

• 107 134
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Бърз запис с обедното ни меню -

Смилянски боб на фурна

# 46
Порция лек обяд .

# 47
Няколко дни ви пропускам и ...нова тема!   Hug
Lina dm,   bdbaloni   Благодаря за почерпката!Апетитна тортичка! 
Много вкусно тук !И салатки,и кюфтенца /което ме подсеща,че отдавна не съм правила,май е време.../, и чушчици,тортички!

От мен Италиански картофен пай

# 48
  • София
 Краси-мира, този пай с кайма ще стане ли, или ще стане много мазно?Много вкусно изглежда!

# 49
Краси-мира, този пай с кайма ще стане ли, или ще стане много мазно?Много вкусно изглежда!
Предполагам че ще стане.   Peace
Аз съм правила суфле от кайма,разликата тук е ,че има отдолу блат.

# 50
  • Варна
Нямам Време дори да ви разгледам, но се записвам да следя. Sick
Довечера ,като се върна от работа ще пусна и някоя снимка Party
Краси-мира, много апетитен изглежда този пай  bouquet
Като се има в предвид, че още не съм обядвала.  ooooh!

# 51
  • София
Пепика, благодаря и аз за новата тема  bouquet

viara.an, разкошни неща си показала.

# 52
Lina dm, честит празник!  Hug
PURE ELIXIR, kotekiti, Venetta, благодаря ви - много обичаме гювечета и правя често smile3525

И на мене ми харесаха тези картошки-гармошки - много са симпатични - ще ги пробвам. Освен това в една статия четох, че диетата с картофи е една от най-ефективните срещу целулит.  Laughing  Crazy

Дъщеря ми надникна преди малко и ме попита: Случайно да ти се прави козунак или от тази вкусна тортичка /Селма, за бой си/?  ooooh! Ноооо, засега се спирам -  Naughty никакви козунаци и сметанови торти поне до края на май. Тогава ще ходим на бала на племенничките, а зълва ми прави невероятно вкусно тирамису и това ще е края на "тортената диета".  Flutter

Аз правих солен кекс, но половинката е взел фотоапарата и не мога да снимам - ето рецептата за любителите на зелении и една снимка, правена преди:

# 53
mami21,Венеттаbouquet за разясненията за козунаците.Ще пробвам и аз така да ги изпека,за да видя какво ще се получи.
Лабрекс,може ли да ме подскокоросаш за нещо,и да не е вкусно,до сега е нямало такъв случай! Hug
viara.an ,много красиви салатки! PeaceА тази прекрасна  водна лилия от какво я направи?

# 54
Радвам се ,че са ти харесали зеленийките ми , водната лилия я направих от китайско зеле - всъщност я  оформих  от месестата част на зелката изрязвайки всеки лист отвън навътре .

# 55
Аз докато се запиша,вие 4 страници сте "сготвили".

Тази тема май само ще чета,че съм на гости при свеки 2 седмици и тя ще ме гощава Hug

# 56
Радвам се ,че са ти харесали зеленийките ми , водната лилия я направих от китайско зеле - всъщност я  оформих  от месестата част на зелката изрязвайки всеки лист отвън навътре .
Ами - чудесна е!

# 57
  • забравих си мисълта...
Днешните ми козунаци. Двата са за подарък, само малкия кръглия оставих за вкъщи.

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 17:04 от Venetta

# 58
  • София-Младост
Venetta спри се, човек ще си помислри, че само козунаци ядете... Laughing Laughing Наистина са много хубави, от опит го казвам...и аз съм се заканила да ида на поправителен на твоя козунак само дебна случай.   bouquet

# 59
  • забравих си мисълта...
Ала-Бала,  Hug благодаря ти много, но не ги ядем ние. Бяха за подарък. Просто реших да опитам как ще се изпекат във формите. Доволна съм много, изпекоха се отлично и на вкус станаха както всеки път. Формите ми са все с различна големина, затова ще ви напиша тук приблизителните им размери: 25/10, 20/10 и кръглата е с Ø 18 см.
С поправителния ако желаеш можеш да почакаш, защото ще попитам дъщеря ми кога има време, да направим едно видео. Мисля, че точно сгъването на тестото е много важно. Това  е може би причината, която твърде много допринася за този пухкав, въздушен и на конци вид на козунаците. Само искам да спомена, че скоро няма да е със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт