Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 65-та тема

• 107 277
  • 730
  •   1
Отговори
# 420

Опитвам се да влезна във форма за лятото та не смея да поглеждам в тази тема, и гледам много да не се увличам в готвене. Та за това една стара снимка на козунака от Великден, един набързо приготвен обяд, и едни палачинки от по-преден уикенд които аз направих, но дори не опитах.

великденски козунак

приготвяне на палачинки  Grinning

карначета+карт.пюре+краставИчки  Mr. Green

Знаех си че не бива да поглеждам в тази тема сега колко неща които видях искам  #Crazy
Станах разногледа при толкова вкусотии.

# 421
  • София
  Днешния ми обяд! Паниран кашкавал!

# 422
3xi Може ли рецептaтa зa тези яйцa под кaпaк,моля.  bouquet Имaм 20 домaшни яйцa и се 4удя в кaкво дa ги вложa

# 423
  • от точка К до точка С и обратно
Здравейте неуморни кулинарни труженички! От много време ви чета и гледам жадно и благородно-завистливо произведенията на ръцете и въображението ви! Реших и аз да споделя скромния си опит с Вас,  ей така - за вдъхновение и стимул. Започвам  днешното меню с една любима  свежа салатка от червено цвекло и моркови
,
следва едно семпло руло "Стефани"

десертът е в дъното на горната снимка - шоколадови мъфини и крем карамел Simple Smile!
Хубав и спорен да е денят ви!

# 424
3xi Може ли рецептaтa зa тези яйцa под кaпaк,моля.  bouquet Имaм 20 домaшни яйцa и се 4удя в кaкво дa ги вложa

Мира ще ти кажа как ги правя аз и ще чакам отговора на 3xi да обмениме опит защото много обичам яйца.
Просто като ги метнеш в тигана яйцата ги поръсваш с подправки /аз слагам черен, червен пипер и сол/ и слагаш капак. Стават много вкусни. Вкъщи много се харесват така  Peace По същия начин и ако правиш омлет и го захлупиш с капак той се надига като кекс и става по висок и по пухкав омлета  Peace Така го правят в заведенията.

ето ги моите.

# 425
Здравейте, мили невероятни кулинарки. Добре, че сте вие, че да "открадвам" идеи за всекидневните менюта  Hug   bouquet .
Да се запиша и аз с една лазаня с кайма.
ето и парче:
и зелена саладка:
за вечерта,че панирам охлюви Confused  Rolling Eyes. Преди малко ги сварих и сега отивам да ги чистя.......малко ме е гнус  Sick , но довечера май ще си хапна ...............ще ги преглътна с биричка  Mr. Green.
ще пусна снимки  Peace

# 426
suni4ka много ти блaгодaря.По принцип имaм огрооооомен проблем с обръщaнето нa омлетa и зa товa не прaвя-то си стaвaт бъркaни яйцa.Дaно не окепaзя яйцaтa-тези поне не се обръщaт Joy

# 427
 Днешния ми обяд! Паниран кашкавал!
Ох,потекоха ми лигите.Тамън за утре бях решила да си правя.
Страхотни сте,момичета.  bouquet

# 428
Едни мъфини с портокал, но без глазура...номер 123456 за тази седмица  Crazy

# 429
  • София /Абсурдистан
Не исках да се записвам тук, но не мога да се удържа ...

# 430
  При нас един Селски зелник. Вчера направих една голяма тава,а днес вече няма нищо..... Crazy

# 431
Пепика, страхотни питки. Направо ме вдъхновяваш и аз да опитам. Ще бъде голямо предизвикателство с бебе да меся питка.  Laughing
Ето и моят съботно неделен отчет

Нескуик торта

# 432
Вкусно,апетитно и приятно благодарение на всички вас.  newsm51
При нас боб,наденичка със салатка,питка и сиренки.
Лека и приятна вечер.

# 433
  • ВАРНА
Супа от лапад

ризото от кафяв ориз с гъби и тиквички

патладжан с овче сиренеи орехи

# 434
  • Русе
иланг-иланг , как правиш супата от лапад

Общи условия

Активация на акаунт