Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 7

• 60 981
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
  • Mediterraneo
Не се притеснявай. Ще ти изпишат подходящ АБ и толкова. Пуснахте ли антибиограма?

# 61
здравейте
имам въпрос : днес бях на преглед, почти нищо не се видя все още. лекарката каза че съм в 4 седмица. преди за забременея съм пила примолут нор 2 месеца за регулиране на цикъла  тя ми каза че не е хубаво да се задържи това бебе
ако някой може да ми обясно по подробно какъв е ефекта върху плода ще съм мн благодарна
вече съм хвърлена в ужас

# 62
Ефекта върху плода би ти го обяснил най-добре лекар.Иди чуй и друго мнение.Не вземай прибързани решения.Прочети и тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=260619.0
За съжаление с друго не мога да помогна.Не съм наясно с това лекарство.
Гледам,че пише в листовката като причина за спиране на лекарството-бременност.това аз го разбирам така:още като разбереш,че си бременна спираш хапчетата.Така е и с много други лекарства

# 63
Galina* благодаря ти за бързия отговор
просто тази докторка така ме шашна че думи нямам
в понеделник ще отида при друга да видим и тя какво ще каже

# 64
Успех в понеделник.Нещата  изобщо не са такива каквито ти ги изкарват понякога.Така,че никога не се вземат решения само с едно мнение.

# 65
здравейте
имам въпрос : днес бях на преглед, почти нищо не се видя все още. лекарката каза че съм в 4 седмица. преди за забременея съм пила примолут нор 2 месеца за регулиране на цикъла  тя ми каза че не е хубаво да се задържи това бебе
ако някой може да ми обясно по подробно какъв е ефекта върху плода ще съм мн благодарна
вече съм хвърлена в ужас

newsm78
Това са противозачатъчни и ти си ги пила преди да забременееш. Не знам. Често изписват такива лекарства  точно, за да се забременее после. Rolling Eyes

# 66
  • София
sany81, направете консултация и с друг лекар.
Колко време преди забременявате ги пихте?

# 67
AnMary пих ди 2 месеца като схемата беше от 20 ден на цикъл 5 дни по 2 и след това чакам 3-4 дни да ми доиде ако ли не бременна съм
така и стана още през втория месец
записах час запонеделник дано ме успокоят малко

# 68
  • София
Пожелавам да те успокоят на прегледа. И стискам палци.

# 69
AnMary пих ди 2 месеца като схемата беше от 20 ден на цикъл 5 дни по 2 и след това чакам 3-4 дни да ми доиде ако ли не бременна съм
така и стана още през втория месец
записах час запонеделник дано ме успокоят малко
Стискам палци вси4ко да е наред  Praynig

# 70
До The Girl:

Здравей, явно болките, които описваш са нормални. При мен също бременността е съвсем в началото и усещам силни болки долу ниско, наподобяващи менструалните. Сякаш нещо опъва корема ми, понякога е доста неприятно, усещам ги като спазми направо. Отделно, настинах, но взимам Парацетамол за температурата и главоболието, както и Гело миртол, след като се уверих, че е безвреден.

Надявам се, че съм помогнала  Simple Smile

# 71
Момичета, влизам в 20та седмица, от миналата събота усещам много ясно бебето - всеки ден по няколко пъти. Днес го усетих много леко, не съм сигурна дали беше то и нещо де притесних доста. Дали е нормално на този етах да не го усещам всеки ден?  Confused

# 72
  • София
Бебетата също почиват и спят Simple Smile Ще започнеш да го усещаш по интезивно когато му стане тясно и няма накъде да мърда Simple Smile
Ако сте много притеснена можете да отидете на преглед и консултация с гинеколог.
Според мен няма от какво да се притеснявате.
Утре пишете и кажете как сте.

# 73
Благодаря, знам, че е така, но днес почти не го усетих, а предишните дни беше ясно и по няколко пъти на ден. Confused

# 74
Благодаря, знам, че е така, но днес почти не го усетих, а предишните дни беше ясно и по няколко пъти на ден. Confused

Ето защо е по-добре да отидете на лекар, пък нека тревогата се окаже фалшива Hug.
Честно казано всички минаваме от там Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт