Незабравима-Unutulmaz тема32

• 32 409
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Според мен Еда и Харун няма да се разделят след историята с Ямур. Ще я търсят!
и това повече ще ги сплоти  Hug Hug Praynig

# 46
]
[/quote] и това повече ще ги сплоти  Hug Hug Praynig
[/quote]

Te са вече истинско семейство!

# 47
Големи благобарности на Binzi и  Forbes и Бубето за преводите  newsm51 newsm51 newsm51
 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Тъжен епизод(един от многото), дано поне намерят бебето в следващия.

# 48
  • София
и това повече ще ги сплоти  Hug Hug Praynig

Да, защото Ямур е все още "под носа им" и те го разбраха. А и добре, че Еда не полудя, защото имаше и такава опасност. Но дано Бату не успее да прати Ямур някъде надалеч и за дълго, вкл. и да й "уреди" осиновяване. Тогава ще стане страшно.

# 49
Лилипопче, благодаря bowuu.Обаждането на Кенан с думите съжалявам Еда...., ама дрешката просто съм я пропуснала.Ми то стар човек - не види , не чува ,така е. Ама толкова чудене за тая кутия, пък то...Както всеки фрагмент до сега. Мисля,че с това темпо ще гледаме филмо до нова година, но чакането ще си заслужава - Харун и Еда ще оженят. Blush

БГаньо, хибридна ясно, нали уж Харизматична? newsm78

# 50
Момичета аз също искрено се надявам между  Еда и Харун да не се получи разделяне  а взаймно да си помагат в търсенето на бебето.Това ще ги накара още по силно да осъзнаят любовта си. .Много мъчно ми стана когато тя му се развика да не се връща без Ямур личеше си колко много страда той а Мелда се кефеше на това.И пак тя си остава змия. Перфектно изиграни роли.  

# 51
искам да попитам знаете ли къде може да се гледа предаването с актьорите от снощти.На сайтчето където е дадено дават друго или аз немога да се ориентирам.

# 52
Само да не вземат да върнат Толга от летището.
Изкефих се когато Джемил се разгневи на ония ква4ки!

# 53
добро утро на всички, поредната тежка серия снощи, но има и положителни страни в нея: толгата се разкара (май), еда вече не цепи басма на аблата (която пак се помъчи да изманипулира всички, опитвайки се да натресе толга при еда) и на тюркян, а и очевидно едже е сестрата на бату, която, според мен е била отгледана от капитана и жена му като тяхно дете, докато Бату (Кенан) е бил отсвирен поради невъзможен характер (наръгал капитана).
Добър ден и от мен!
Не ,че няма какво да се коментира ,ама да го оставим за по -късно!
И аз съм на същото мнение за Едже!

# 54
Маминки, имам 1 проблем...на сайта на филма неиска да ми отваря частите-изписва ми само коментари и дотам., не иска да зарежда..При вас има ли такъв проблем?
Да и аз не можах да ги отворя!

# 55
Цитат
Чакай малко, аз още нищо не съм ти разказал за мойте любови. Ако почна, Незабравима ще ти си види като кратко мигновение. А дядо ми ерген е дошъл от там, за където говориш. И вече тук се е запознал с баба ми, която пък по другия бряг на Марица е бягала. А за серията - струва си да я гледаш дори само заради няколкото хубави момента.
ами да де ти и ти така взимаш си от тук и отваш там малко по обратен ред

# 56
  • София
Лилипопче, благодаря bowuu.Обаждането на Кенан с думите съжалявам Еда...., ама дрешката просто съм я пропуснала.Ми то стар човек - не види , не чува ,така е. Ама толкова чудене за тая кутия, пък то...Както всеки фрагмент до сега. Мисля,че с това темпо ще гледаме филмо до нова година, но чакането ще си заслужава - Харун и Еда ще оженят. Blush

БГаньо, хибридна ясно, нали уж Харизматична? newsm78

Абе виждам накъде биеш - да сложим тогава два пъти ХХ. Ще стане ХХАРУН, а ако пак не стига, може и едно L да добавим. Под стига имам превид на вас, дамите да ви стига, на мен и така ми е добре.

# 57
Бату сигурно ще върне бебето ,защото е болно!

# 58
  • София
Здравейте сестри Еди, и ти Харуне!   bouquet

Дежаву ето файла със събраното резюме на преводите от снощи.
http://docs.google.com/Doc?docid=0Ad-4B2nfpZkzZGZjYzQ0djNfMTFnbX … nNHZjcQ&hl=bg

Реших да продължа тази традиция, за да е лесно за всички, които не са могли да следят снощи серията и форума! Поправих тук-там за да е разбираемо. Можеш да го качиш на първа страница!

Айде сега да се върна да ви изчета и ще се включа после!

smile3525

# 59
  • София
Момичета аз също искрено се надявам между  Еда и Харун да не се получи разделяне  а взаймно да си помагат в търсенето на бебето.Това ще ги накара още по силно да осъзнаят любовта си. .Много мъчно ми стана когато тя му се развика да не се връща без Ямур личеше си колко много страда той а Мелда се кефеше на това.И пак тя си остава змия. Перфектно изиграни роли.  

Така е за развикването - Харун пряка вина няма. Но това показва колко силна и с характер жена е Еда, а не някакъв лигав, сълзлив придатък към любимия си. В живота не става ли така - отнасяш го незаслужено от половинката си, но нали се обичате, после пак си се галите и утешавате на диванчето.

Общи условия

Активация на акаунт