БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-5

• 22 610
  • 789
  •   1
Отговори
# 660
Мога ли да приготвям млечните каши с плодов сок вместо вода?
Според мен - не.
Приготвят се с вода и това го пише на всяка опаковка.

# 661
Ако целта ти е да стане кашата плодова след като я приготвиш с вода можеш да добавиш плодово пюре.

# 662
  • на Русе
Отказва да яде кашата, ако в нея е добавено плодово пюре или плод. Яде го като десерт обаче. Затова се чудех как да овкуся кашата. Но щом не може, ще ги давам отделно. Благодаря за бързите отговори!

# 663
Принципно не е невъзможно, но не мисля, че е добра идея, ще стане прекалено сладко и ароматизирано. Защо искаш със сок да ги правиш?  Thinking

# 664
Здравейте,
могали да дам на малката риба Пангасиус (филе). Питам защото знам, че определени видове, като риба тон примерно, не са подходящи за малки деца.
До сега е опитвала хек, сьомга и шаран.

# 665
Пангасиус е вид бяла риба и затова според мен можеш да дадеш без притеснения,но за сьомгата не съм сигурна дали не бях чела нещо против.

# 666
Сьомга съм давала от готово бебешко пюре.
Ще съм благодарна и на още едно две мнения относно Пангасиус-а.

# 667
  • София
Пангасиус спрях да купувам и за нас.
Изчетох някакви гадости в нета за начина на отглеждане (във Виетнамски условия) и изпаднах в потрес. Не бих дала на малко дете.

# 668
Благодаря ти Vivi. След отговорът ти и аз се разтърсих из нета и определено рибата ще отиде в коша.
Пускам линк с инфо за мамите които се интересуват http://gogata2427.bg2.info/2010/03/blog-post_23.html

# 669
И аз като Виви съм чела това за мръсната вода и за отглеждането на Пангасиус.Не купувам такава риба.Но онзи ден се загледах в етикета и прочетох,че е от Виетнам и,че не се препоръчва за деца под 3г.

# 670
Въпреки, че рибата е много вкусна и аз спрях да купувам от нея като разбрах как се отглежда. Съжалявам много, че детето ми беше известно време на ДК и едно от малкото неща, които харесваше беше рибната им манджа. Правят я обаче точно с тази риба. Поне в Бургас.

# 671
Изобщо нямах представа  Sick

А свекърва ми само ми я хвали и препоръчва като най-хубавата риба  Crazy

# 672
Тя наистина е вкусна, панирана, на чируз...Само че след прочетеното преди време и на мен взе да  ми се гади само при произнасяне на името й. Жалко ако всичко това е вярно.

# 673
Рафаела, точно пангасиус ли готвят за малките и то в морски град Crazy?

Пангасиус не купувам. Вкусна е действително, но е ужасяващо наличието на отрови в месото й.

# 674
Аз пък бях чела, че цялата кампания в Интернет срещу тази риба е маркетингов трик на други производители и търговци на риба, защото тя е евтина и им подбива пазара, но коя всъщност е истината едва ли ще разберем...

Общи условия

Активация на акаунт