БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-5

• 22 653
  • 789
  •   1
Отговори
# 285
В Крфур има промоция на дуетите на Хип с извара- две големи бурканчета за 2,50 Thinking.Имат различен срок на годност. Избрах си такива с по-дълъг- до средата и края на юли.Но пак ми е леко съмнителна историята newsm78.В банановото пюре има някакви червеникави нишки. Някой купувал ли е от тези поюрета и дали всичко им е наред?

# 286
Купих пюре на Гербер - Заешко с моркови, но видях, че съдържа и гроздов сок! Мога ли да дам цялото бурканче слде като не съм въвела грозде, предполагам че е в малко количество, но все пак?!

# 287
Цвети, можеш да дадеш спокойно.
Шайн - не съм купувала конкретно от Карфур, но давам редовно извара с кайсия и незнамсикакво - опреелно има и други цветове вътре Crazy Ако срокът на годност е ок, ползвай ги спокойно.

# 288
Мога ли вече да давам грах на манджичка? В пюре е ял, но там е доста малко количеството... та се чудя всъщност от кога се въвеждат бобовите и кои точно се включват в тази група и в кои месеци се дават Thinking

# 289
Мога ли вече да давам грах на манджичка?
Да, грах се въвежда след навършени 8 месеца.
Боб и леща дадох след 1 година и половина. Може и по-рано, около годинката, но лещата да е от червената, т.е. без люспи, а боба да е белен, т.е. отново без люспа.

# 290
Леща, боб и грах са ок след 8-ми месец без люспата  Simple Smile

В банановото пюре има някакви червеникави нишки.

Пюрето от банани чисто ли е? В смисъл 100 процента само банан или има и друг плод?

# 291
Блонди, 46% са банани, другото е ябълков сок, мляко, извара, оризово нишесте и лимонов сок.
Два дена давам подобно пюре, но с манго и всичко е ОК, но тези странни нишки в банановото ме притесниха.

# 292
  • на Русе
Чиста овесена каша има на Хип, Лактана.  А кое е това пюре с цвекло?
Пюрето е на Мандев  Embarassed Ама няма да го давам, щото пише, че има и мляко.

# 293
Блонди, 46% са банани, другото е ябълков сок, мляко, извара, оризово нишесте и лимонов сок.
Два дена давам подобно пюре, но с манго и всичко е ОК, но тези странни нишки в банановото ме притесниха.

Не се притеснявай щом не е чист банан. И аз ги давах с манго и с банан, но не помня имаше ли нишки или не?  Thinking Сигурно е имало, няма проблем  Hug А пюретата са наистина много хубави, аз му ги разбърквах и ставаше страхотно кремче  Simple Smile

# 294
Моят въпрос отново е за глутена: мога ли да слагам лъжичка овесени ядки в месно пюре? И пак да повторя, трябва първо да разтворя кашата и след това да я слягам в пюрето, нали  newsm78
Мислех първо да въвеждам глутена по познатия начин с каша безглутенова + глутенова, но понеже кашата я предлагам следобед и мисля, че не е удачен вариант. Правилно ли мисля?

# 295
  • Варна
bibo4e , за да се улесниш, може а дадеш кашата сутрин или на обед и да си прибавяш овес към нея. А познатото пюре да остане за по-късен час. Не мисля че е проблем разтворена овесена каша да се добави към пюре, но може да не се хареса вкуса.

# 296

Просто й дай биксвитка или малко хляб да погризка по някое време и не се тормози с лъжички и пюрета  Simple Smile

# 297
  • на Русе
Здравейте,
Захраних с глутен - овес и днес е вече 5 ден. Мога ли да дам вече цяла порция овесена каша при положение, че днес избива зъбче? Питам, щото знам, че в тоя период не се дава нова храна, поради отслабения имунитет.  Thinking И още нещо - как да приготвя овесената каша с АМ? Имам рецепти, но те са с прясно мляко.

# 298
Можеш да даваш. Приготвяш си овеса с вода и след като се охлади му добавяш АМ  Simple Smile

# 299
Мога ли вместо следобедната каша да дам бишкоти на Плазмон с АМ или бисквити на Житен дар пак с АМ, направени като кашичка?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт