С бебешка количка - до кога?

• 18 452
  • 329
  •   1
Отговори
# 225
.......Обаче синът ми няма шанс да върви воден за ръка Naughty. Той нормално не може да ходи. Само бяга #Crazy. С количката сме си ОК Wink. Ще я ползвам докато мога.

Благодаря на всички за мненията  bouquet!

В този пост все едно дъщеря ми описваш ooooh!
На година и половина е,а от 6 месеца колененте и са вечно сини,с рани,издрани TiredТя не ходи спокойно,а тича.С количката ще сме максимум още два месеца и после ще,не ще пеш ще ходи Laughing

# 226
Кристалче, живот и здраве, може да возиш и бебето и каката. Нали има едни стойки за количките, където да стъпва по-голямото детенце. Забравих как се казваха. Иначе ще ти е трудно, щом е "дивото зове" Crazy. За съжаление струват стотина лева, но ако намериш от някой да ползваш, ще се родиш Peace.

# 227
  • София
да, а има и приставки даже и за сядане на по-голямото дете, освен бордовете, където да се возят прави....

# 228
Тепърва ще ги гледам,но определено ще имам нужда от нещо такова Laughing

# 229
Кристал, в тази връзка, онзи ден видях една жена - гушнала малкото бебе, а бута в количка по-голямото - толкова ми дожаля за нея, но бях в обратна посока и не можах да си предложа услугите да бутам количката поне.

# 230
Тя разликата във възрастта не е кой знае колко малка-година и осем месца ще е.Проблема е в това,че дъщеря ми не се спира.Тича напред и изобщо не се обръща да види дали аз или татко и вървим след нея.Вчера отидохме в парка на разходка и тя без да каже нищо тръгна напред.Стоях и я гледах какво ще направи.Нито веднъж не се обърна да ме види.Та,за това смятам,че с количка ще ми е най-добре,поне в нея стои. Crazy

# 231
.....Нито веднъж не се обърна да ме види.....

А аз си правя експеримент да му кажа "чао", той ми махва......и си продължава по пътя ooooh!.
Аз без количката не мога Crossing Arms

# 232

Цитат
А аз си правя експеримент да му кажа "чао", той ми махва......и си продължава по пътя ooooh!!.
Аз без количката не мога  Crossing Arms
Ми,и това съм пробвала,казва ми чао,че и целувка ми дава и продължава Joy

# 233
Маги също е "бясно хлапо", но ми прави впечатление, че от около месец вече е далеч по-послушна като й се каже нещо. Дава и ръчичка вече. Преди беше точно като децата, които описвате. Оставяла съм я през зимата в Морската градина в тъмното без да има нито един човек на около (аз скрита)  и изобщо не видях да е притеснена, ходи на където е решила. Crazy Но сега е по-различно. На година и 8, 9 месеца разликата ще е огромна от сега, независимо в каква посока.

# 234
Маги също е "бясно хлапо", но ми прави впечатление, че от около месец вече е далеч по-послушна като й се каже нещо. Дава и ръчичка вече. Преди беше точно като децата, които описвате. Оставяла съм я през зимата в Морската градина в тъмното без да има нито един човек на около (аз скрита)  и изобщо не видях да е притеснена, ходи на където е решила. Crazy Но сега е по-различно. На година и 8, 9 месеца разликата ще е огромна от сега, независимо в каква посока.

Рафаелке, ти пак смени облика Crazy. Често се замислям какъв беше първият ти ник, и не се сещам newsm78.
Иначе сигурно ще са различни само след месец децата. Те се променят толкова бързо. Ама мойто освен да стане още по-диво, друг вариант, ъ-ъ Crazy. Иначе започна да ме "чува" понякога Mr. Green като му викна по-сериозно Thinking.
Но във връзка с темата, смятам зимата да си ползвам количките. Той си кротува там. Даже много. Пусна ли го, тогава става като "отвързан" Crazy.

# 235
О, аз съм "за" ползванто на колички до предучилищна възраст, стига детето да иска да седи в нея. Аз тъкмо си купих прекрасна, малка количка (четвъртата, ако броим и колелото) с надеждата Маги да седи в нея. Така и стана и се родих, разбрах колко страхотно е да буташ бебешка количка. За съжаление всичко трая 2 седмици. Вече съм почти сигурна, че за още година, две и ръцете ми ще стигнат глезените от носене. Те вече са до коленете. Tired
Поли, това рафаела санти много си го обичам, но пък е много дълго. за това Лоли за кратко.  Simple Smile

# 236
http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=5098 eто го самара Simple Smile има и по-евттини...но за визия...
Насочила съм се към малко по-евтиния вариант http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=5097 Simple Smile
Едва ли в града ще го използваме. Идеята беше за планина.

Ползвахме такъв самар миналата година като ходихме на ски - доста удобен се оказа за целта - бебето на гръб, има си и стойка, така че можеш да свалиш бебето и да го подпреш на стойката и бебето да си остане вътре в самара да си разглежда пейзажа наоколо Simple Smile
Самият самар обаче тежи няколко кила и като се сложи и бебето вътре става много тежко - мъжът ми носеше, но за мен беше много тежко  - а тогава дъщеря ни беше едва на 10 месеца, за по-голямо дете сигурно тежестта ще се усеща още по-зле.
От всички варианти за носене съм на мнение, че слинг-шал си остава най-добрия вариант - най-прост като конструкция, най-евтин и най-удобен Peace Ние ползваме на babysling-bg 

# 237
почти не сме ползвали, до към 1,3 година и то само лятната  #Crazy

# 238
  • Varna
Ползвахме я около 2.5 г

Ходихме на почивка със самолет и си купихме една лятна лека количка ,която ползвахме само там.Беше ясно че ще се изморява иначе

# 239
Точно на втората годинка се отказа да се вози в количката, нашата беше много лека, бях я избирала от 0-3г. и да е лека, защото си мислех, че ще я ползваме до 3-та му годинка, но не...  подарихме я на приятели. Но дъщеричката на моя приятелка, вече е на 3г и 2мес. и редовно е  в количката/от тези най-малките и леки/.  Явно това си индивидуално за детето.

Общи условия

Активация на акаунт