Отговори
# 180
Още едно бебче. #CrazyАз сега излизам за малко като се върна да не сте родили половината ей дръжте още. Naughty
Честито и на мама Мишенка да и е и на нея жив и здрав малкия принц Марти

# 181
  • София
Честити бебчета на мама Vivere  и Мишенка

Аз имам въпросче за ПИНа от НОИ.На мен ми се стори ,че жената ми каза,че до 3 работни дни ще мога да го ползвам.Написа ми го на едно листче с печат.Това беше миналата сряда-а още нищо не работи.
Днес милото ми взе излследването за микробиологията и доколкото успях да му разбера съм чиста.Като се върне от работа ще се уверя лично Simple Smile
Извинете за нахлуването,но искам да ти помогна.
Какво ти дава?Това ли?
https://benefits.nssi.bg/EGN/First.aspx

# 182
Здравейте майчета  Hug

аз сега се включвам и виждам, че имаме още две нови бебчета -

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМИТЕ !

# 183
  • София
Събуждам се аз със страхотно главоболие,отварям темата и какво чета?! Прекрасни новини! И главата ми помина от радост!
Честити рожби на мама Мишенка и на мама Верче! Да са ви живи и здрави,да ви радват и бързичко да си се прибирате вкъщи!
После ще пиша пак момичета,сега отивам да работя малко в магазина...
Лек ден и няма да ви се разсърдя, ако като си дойда ме завари още някое бебче  smile3521

# 184
Simbioza да това ми показва,аз  натискам  get certificate  и ме допуска до тяхната страница.Като напиша егн и пин ми изписва :
Грешна комбинация ЕГН-Персонален идентификационен код

# 185
Честити рожбички на мама Мишенка и мама Верче да са им живи и здрави и много да ги радват.

# 186
Лелелел колко приятно новини  1stroller stork-girl stork-boy

Да са живи и здрави бебенцета и мамите, Честитооооо !!!!

Чак се притесних днес още не съм стегнала целия багаж за родилното - вярно че термина ми е на 28 май нооо Crazy като гледам....

Леле как се радвам, нек авсички бебенца са едни послушни и здрави ангелчетааа!!!

# 187
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ МАРТИ НА МАМА МИШЕНКА!НА НЕЯ БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ,А НА МАЛКИЯ ДА Е МН ПОСЛУШЕН!  newsm51

# 188
  • София
Simbioza да това ми показва,аз  натискам  get certificate  и ме допуска до тяхната страница.Като напиша егн и пин ми изписва :
Грешна комбинация ЕГН-Персонален идентификационен код
Влез през continue to this website
Оттам трябва да стане!Аз сега пробвах с моя и влязох.
Увери се,че си на латиница!

# 189
Честити бебчета на щастливите родители!  Hug
Аз вчера ходих на запис на тонове и в съседната стая (понеже предродилна и родилна зала са свързани) се беше родило бебе. И му чух първия плач  Crazy Малееее какъв глас вадеше, а аз си мислех че ще е като някое котенце.  Grinning Много се разчувствах... и се стреснах де, че майката бая охка докато я шиха. После се обади да каже на роднините си хубавата новина... всичко чувах и беше много вълнуващо. Скоро и на нас ни предстоят тези трепети.
Змейче много силно стискам палци. Опитай се да си спокойна миличка. Ще видиш че даже и повече от 2 седмици ще постои бебчето  Hug

# 190
Честити бебешоци на Мишенка и Вивере! Да са им живи и здрави! baby

# 191
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ МАРТИН НА МАМА МИШЕНКА! ДА РАСТЕ ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ!
А МАМА БЪРЗО ДА
СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА!
smile3525 smile3525 smile3525

хеххех, първа в списъка беше angelka, а то какво стана  Joy

# 192
  • Sofia
Ей, два часа да не погледна темата и си имаме 2 бебчета  Hug
ЧЕСТИТО НА МАМА VIVERE И МАМА МИШЕНКА!!! ДА САЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА, А АМАМИТЕ БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ    bouquet

Аз нещо не съм разбрала за Дани (angelka) - мислех, че утре в 8.30 влиза направо за секциото  Thinking

Alex88, Beboranche, Sinq pti4ka и другите дето уж сме ранен термин - какво става  Joy На мен нещо взе да ми досажда да ми звънят познати уж да ме чуят как съм  Mr. Green

# 193
Здравейтееееее!!!

ЧЕСТИТО НА МАМА ВЕРА И НА МИШЕНКА ЗА БЕБЧОВЦИТЕ.БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ И СКОРО ДА СИ ГИ ГУШКАТЕ ВКЪЩИ!!! Hug Hug Hug

Змейче, дано бебка изчака още малко на топличко Hug
Девилче аз днес си взех въпросния ПИК и веднага като се прибрах успях да си проверя какво става и как ми се движат нещата.
Андреа, радвам се , че писа миличка. Дано и ти се похвалиш като му дойде времето както е казала Ани newsm53
Аз се завърнах от консултация, която се надявам да ми е била последна .Изтояиха ми кръвчицата за последно и урина и само ще се обадя утре да ми кажат дали всичко е ок.Док ме гледа и на ехографа и ми каза, че всичко е ок и бебчо наистина ще е голям,ама да не съм се притеснявала де.То от страни лесно....Към 4300 ми каза да го чакам - как го сметна незнам след като ехото му не показва ooooh!.Аз си знам , че няма да е малко ,ама и той...ме вкара в дълбок размисъл. #Crazy newsm78.Каза ми ако до 03.05 не съм родила на 03 сутринта да отива гладна жадна ж окръжнаи те щели да ме приемат, ако ме върнат при него на 10.05-ама това ми се види много далечно да ви кажа.Иначе и според него ще родя по рано пък да видим.
Ами това е за сега .Отивам малко да полегна, че то бая хора имаше пред кабинета днес и се изморих не от друго , а от чакане.После пак ще драсна.
Пък може и още бебоци да излезнат докато си почивам newsm53 newsm53 newsm53

# 194
  • София
Честито на Вера и Мишенка  bouquet да са им живи и здрави бебенцата и много да ги радват  Hug
Аз също искам на лекцията на ЛЛЛ, пък  Simple Smile дори мислех, че е днес. Къде трябва да се запиша? Тедунмедун ти беше от Дървеница, нали - ако искаш можем да си направим разходка до Дианабад или пък с 88 (аз съм от Мусагеница).
Облаче, аз 2 пъти съм била при Жекова, и аз само на тонове и се чудех дали не трябва да ми направи някакъв по-обстоен преглед  Rolling Eyes Първия път я питах (повлияна от прочетеното тук) дали няма да ме прегледа за разкритие, но ми каза че не е необходимо щом няма причина за това, т.е щом аз нямам оплаквания.

Общи условия

Активация на акаунт