Отговори
# 165
Ххихихихи бебета Simple Smile

честито на мама Мишенка, да са живи и здрави всички малки буболечки Simple Smile

# 166
Лелеееее, почна се  Joy

Честито на мама Вера! Да и е жива и здрава малката Белослава!!!

Честито и на мама Мишенка!!!а и е послушен малкия младеж и много да я радва!!!

# 167
Здравейте и от мен ,много се зарадвах на прекрасните новини :
Да са живи и здрави малките Мартин и Белослава ,бързо възстановяване на майчетата им ,много да ги радват рожбичките им
Ето това се казват новини ,това си е истински порой от бебчета ,хайде всеки ден да е така вече само прекрасни здрави дечица  Hug

# 168
Здравейте

Просълзих се и се разчуствах, все по често да се чуват такива хубави новини  Party

ЧЕСТИТО НА МАМА ВЕРЧЕ И МИШЕНКА,
ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧОВЦИТЕ И МНОГО ЩАСТИЕ ДА ИМ НОСЯТ
   bouquet  bouquet  bouquet

# 169
  • Под кленовите дървета
Лелеее, имаме си още бебетаааа...
Честито на мама Вивере и малката Белослава!
Честито на на Мишенка и на малкия Марти!
Да растат здрави и щастливи бебоци Simple Smile

Облаче, Жекова ми пусна ултразвук още първия път, иначе само тонове. Тя казва, че с ултразвука трябва да се внимава и между две гледания да има 7 дни поне. ПОдсети я следващия път, тя забравя честичко.

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 11:28 от jasmin_veni

# 170
Честито и на мама Mishenka и малкия Мартин! Да са много здрави и щастливи!

# 171
Алексче браво за хубавите новини
NOVA5  Hug

ЧЕСТИТО НА НОВАТА НИ МАМА

# 172
Ох, чак сега успях да ви изчета  Hug

Момичета, радвам се за хубавите резултати от прегледите.

Сейка, аз лично не вярвам особено много на тези измервания, но все пак не си заслужава да се рискува  Hug

Луксче, аз също чакам и на мен това ми е последната покупка преди бебка или май ще е по време на бебка хахаха Simple Smile

Ехааа каква хубава срещичка ще си заформим утре Simple Smile   bouquet

# 173
Знаех аз, че ще има още едно бебе като се включа, но за две не бях подготвена...  smile3501

Да са живи и здрави малките бебоци и бързо възстановяване на мамите!!!

# 174
Да са живи и здрави Марти и Белослава и на мамите бързо възстановяване

# 175
Ехаа, честито бебче Мишенка, да сте живи и здрави, еймомичета почна се, а аз още не съм си приготвила и багажа за родилно Laughing

# 176
Ехаа, честито бебче Мишенка, да сте живи и здрави, еймомичета почна се, а аз още не съм си приготвила и багажа за родилно Laughing

Blush То и аз още не съм го приготвила, все си мисля, че има още време докато дойде момента Laughing - трябва да се стегнем и да ги оправим, че току виж се окажем неподготвени  newsm62

# 177

Eeee ти имаш време все още Simple Smile Като влезеш в 9-ти ще стегнеш Simple Smile

# 178
Да са живи и здрави мама Mishenka и Марти Simple Smile  леле вече ще влизам да честитя в края на деня на куп на всички родили мами, че ще изпишем темата за отрицателно време Joy Simple Smile

# 179
Честити бебчета на мама Vivere  и Мишенка

Аз имам въпросче за ПИНа от НОИ.На мен ми се стори ,че жената ми каза,че до 3 работни дни ще мога да го ползвам.Написа ми го на едно листче с печат.Това беше миналата сряда-а още нищо не работи.
Днес милото ми взе излследването за микробиологията и доколкото успях да му разбера съм чиста.Като се върне от работа ще се уверя лично Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт