Отговори
# 105
Добър вечер.Аз питах в предната тема ,но никой не отговори . Купих дребни неща като четчица за коса   и гребенче ,помпичка за нос,нокторезачка заедно с пиличка и ножичка  четка за почистване на шишенцата и бибероните и да ви попитам знаете ли те имат ли нужда от стерилизирване или само дезенфекциреване със спирт и ако да как ги стерилизирвате  newsm78?

# 106
Лилче,аз мисля само със спирт да дезинфекцирам тези неща,но немога да кажа със сигурност дали това е правилното решение или не....  Wink
Змейче,дано малката остане поне още 2 седмици в тумбачето  Praynig Ще стискам палци за вас двечките  Praynig Praynig Praynig

# 107
  • Под кленовите дървета
Лилче, аз само ще почистя със спирт непосредствено преди ползване.
Змейче, дръж още две седмици - нали ти казах, че сънувах, че заедно раждаме. А аз искам в май да родя и да е слънчево времето Simple Smile

# 108
Благодаря ви за отговорите  Hug и аз имах някаква идея, че ще е добре нокторезачката и ножичката със спирт да ги мина,гребенчето и четчицата с вряла водичка и бебешко сапунче да ги измия,помпичката за нос и ушички в стерилизатора ще ги мушна  Peace

# 109
Момичета, не издържах на любопитството и колкото и да ми е тежко надникнах тук Simple Smile
Много , много се радвам на първите бебенца! Честито на мамите и татковците им! Нека  бебчетата да растат здравички и  щастливи.
Прегръщам ви всички!

# 110
Здравейте, днес цял ден ме нямаше, а вие и нова темичка, и още едно бебче и все хубави неща.
Змейка пази се мила, не се притеснявай трябва да се спокойна, аз пък съм намерила да те успокоявам, където не съм на себе си от една седмица.
Е приятна вечер на всички. Laughing

# 111
  • София
Здравейте,

Лилка, дано вече не е късно, но помпичката за нос се разтапя в стерилизатора  Peace. От собствен опит ти го казвам Simple Smile.
Змейче,  дано да издържите до 9-ти месец..
Славче, чудесна темичка. Ще ми пуснеш ли моля паролата за снимки, че не мога да ви се порадвам и да се сетя какво съм пропуснала да купя .

Днес и на мен не ми е ден. Вчера поддържах 123/84 кръвно и се чувствах прекрасно, а днес отново е 155/95. Утре съм на преглед и дано да е наред и да не ми предизвикват раждането заради тези показатели ис бебо всичко да е наред

# 112
Andrea Gail изключително се радвам да те видя пак сред нас  Hug.Ти как си?

# 113
Andrea Gail ,  и ние те прегръщаме!   Hug

# 114
Andrea gail, много се радвам че ни писа,  Hug надявам се да си добре

# 115
Аз най-сетне си качих снимка на бременното коремче. То до скоро изглеждаше като бирено и сега когато попорастна не остана време да му се радвам  Crossing Arms

http://may2010.snimka.bg/maternity/nashite-koremcheta-2.492347.18334698

Андреа радвам се че писа. Дано всичко при теб е наред и скоро да можеш да ни се похвалиш с добри новини. Всичко най-хубаво ти желая!

# 116
Андрея надявам се ,че вече сте по-добре ти и семейството ти, а както вече сме казвали има време за всичко и бебчето ще дойде скоро и при вас  Praynig Hug

# 117
Андрея, радвам се, че ни писа. Как си, миличка?  Hug

Снеж, много ти е сладко коремчето  Heart Eyes

Аз пък съм много несериозна - почти нямам снимки с коремче от тази бременност. Трябва да накарам мъжо да ме снима, че ще взема да родя докато се наканя  ooooh! Като бях бременна с Кари имам точно 2 снимки с голям корем малко преди раждането  Crazy

Лилка, аз тези неща с Кари не съм стерилизирала  newsm78 Помпичка за нос нямах и сега не съм вземала  Rolling Eyes

Лукс, честито   bouquet Тези дни много от вас се похвалиха, че в семействата им са се родили бебчета  Mr. Green

# 118
ЧЕСТИТО НИ НОВО БЕБЧЕ! ДА РАДВА МНОГО МАМА И ТАТИ!

Грахка, за запис на тонове в МД, запиши се на тел. 02/ 9172 451. Както е главния вход, от дясно е входа към медицинския център. Отиваш там и само направо към регистратурата. Много са мили жените там. Аз днес ходих за първи път, отидох в 9.30ч, но ми записаха час за 12ч. и изръшках центъра  Crazy После едвам се прибрах.
Тоновете са ок. Аз лежах настрана, така беше застанал бебчо.
Иначе, хайде да ходим на ЛЛЛ срещата на Бръм в сряда? Утре ще пиша на лични.

Змейче, всичко ще бъде наред! Мисли позитивно. Бебка ще е добре. С теб сме   bouquet

Andrea_Gail, вярвай!   bouquet

# 119
  • Под кленовите дървета
Иначе, хайде да ходим на ЛЛЛ срещата на Бръм в сряда? Утре ще пиша на лични.

Дам, аз искам да ида на лекцията, пък и обещах на Бръм Simple Smile Само ще видя как ще се придвижа до Дианабад newsm78

Общи условия

Активация на акаунт