Отговори
# 135
Добро утро, момичета!   bouquet

Славче, Jasmin_Veni, Happiness, Грахка, много се радвам че ще се видим!

Беборанче, правилно разсъждаваш! Бебка е най-важна. На младежът ще му дойде акъла, само стой и му гледай сеира...

Бюти, и аз съм така с гласа. Всяка година пролет и есен  Crazy, макар че напоследък не ми се случва чааак толкова често. Дай и аз да ти видя албумчето, че нещо не го намирам, да погледам малко красоти  Heart Eyes

И аз имам албумче със сватбата, моминското парти, медения месец и т.н., но е в Picasa. Искам да ви го покажа, но не и да е достъпно за целия свят и не знам как да стане номера  Thinking

Happiness, ти от района на Дианабад ли беше или нещо съм се объркала?

Вчера купих слънцезащитен крем Daylong Bbay от Ремедиум Аптека, 20 лева струва.

# 136
Добро утро , мами.
Змейко, Важното е че беба си е още на мястото. Когато реши да излиза, значи трябва. Прегръдки от мен и не се притеснявай. Мисли позитивно  newsm51
Беборанче, годинките на твоето момче са неговото оправдание. Ти не се впрягай, въпреки, че не знам как става. Гледайте се с бебека докато е в теб и се обожавайте като "излезне" Тя ще е твоето щастие и няма да имаш време да се замисляш за случилото се между теб и татко и. Вярвам , че всичко ще се развие в правилната за вас двете посока.
Андреа, радвам се , че ни писа. Стискам палци бързо да се съвземеш и не забравяй че всичко е пред теб. Знам колко е трудно, но вярвай всичко се оправя. Пиши по- често.
Аз да ви кажа такъв мързел ме е обзел. Днес май няма да си показвам носа навън ( въпреки че е наложително да скокна до аптеката за една помпичка за носле на Алек). Вчера обкантих завивката за изписване на бебо със зелена панделка, изпрах дрешките... една по една започвам да отхвърлщм задачки. Днес ще си приготвя и дрехите за изписване, да са готови, ще се позанимавам с картичките и дано мързела не осуети плановете ми.
Жасминче, Ивонка, Бръм ( ако трябва да изредя всички мами при Жекова, ще ме заболят пръстите от писане  Mr. Green) кажете вас Жекова гледа ли ви на ехограф или само тоновете ви слуша? Аз утре съм при нея за трети път, но ми се иска да види и бебо, тъй като по думите на моя доки, той вече трябва да излиза.
Ани, аз защо си мисля, че Дани днес ще влезне в Шейново за подготовка за утре  newsm78 Дали тя не ми беше казала така  newsm78хата Кажи ти какво правиш. Свърши си работата рано рано около появата на беба и сега ? Или всеоще се надяваш на 21 като твоя дата  Heart Eyes
Лукс, е по- добре от Силвето не мога да го кажа: Днес леля утре мама! Честито. Да расте в здраве племеника. Да ти кажа сдобих се с парочистачка като твоята. Ивката цяла неделя не я е оставял ( той е маниак на тема домакинска работа, за разлика от жена си  hahaha) Днес се е заканил отново да я вкарва в действие. Колко често я използваш  newsm78 Дали няма да ми амортизира покъщнината с тази честота. То стерилно, чисто , ама чак пък толкова... Дори и лаптопа мина през нея за което щях да го убия. Кажи как е минало про докито и какво сте решили. Ти днес щеше да ходиш , нали.

# 137
Мaлко новини и от мен.
Вчера бях при док, каза че бебето е вече 4 килограма а до термина остават 16 дена и щяло да стане много голямо каза също че при такива едри бебета имат много добре развита раменна кост и можело да има усложнения при нормално раждане. Затова ме съветва секцио. Според вас да му се връзвам ли? Утре каза да отида в болницата да го обсъдим допълнително.

Аз си нямам щъркелче. Кой може да ми бъде?

# 138
  • Пловдив
Благодаря ви за подкрепата, момичета  Hug

Още съм си притеснена, ама си налагам да се успокоя... Татито замина тази сутрин, та сега и него мисля  Praynig Praynig

Ани, аз какво ли не пих вече... и системи в болницата нали ми слагаха... В момента нищо друго вече не може да се направи, както каза док - най-важното било, че кръвопотокът на пъпната връв е идеален и няма забавяния - дано си остане така  Praynig
Преди малко бях да ме бодат за пореден път...

Мирчо, мерси за комплиментите за каката  Hug Двурога ми е матката - т.е. разделена е на 2 и затова няма място за бебето и вероятно това спира и развитието им. С док разсъждавахме, че вероятно природата така го е измислила да спре да расте, за да може за узрее вътреутробно - най-вече дробчетата  Peace След 10-12 дни /ако удържа дотогава/ пак ще ида при лекаря да видим какво е положението Praynig

Анжелка-Дани днес сутринта трябва да е влязла в болницата  Peace Каза, че ше пише на скайпа как е

# 139
Добро утро и от мен!

Змейче, неприятно е това, което да ти казали, но важното е, че кръвопотокът ти е добре - значи се храни още бебче и е ок Peace Ще потрае още малко вътре и ще порасне Praynig Пък и вече си минала по този път и, слава Богу, крайният резултат е прекрасен Heart Eyes

Лукс, на теб да ти е честит племенникът и скоро да му осигуриш компания Wink

Андреа, и аз се радвам, че писа, много прегръдки и на теб Hug Praynig

АниК, и аз съм си харесала датата 05.05., че вече губя търпение... Wink Да видим нашите принцеси дали ще я харесат също Laughing

# 140
Добро утро и от мен!

Змейче, като е добър потока  от пъпната връв..какво следва, няма ли вариант да се храни по друг начин....стискам палци бебка да  си поседи още в коремчето Hug

Аник, за скринчето ..ще си имаме по широк скрин на пингвини и там ще си повиевам бебчо, този е временно Hug Heart Eyes

За тези като мен които сън не ги лови може да опитат Мелатонин, безвреден е и се пие по едно и сыщо време вечер...и помага Naughty

Андреа, прегръщам те. Имай вяра! Hug

Ако някой има инфо за Дани да пише
На пук на облаците и дъжда - усмихнат слънчев ден  bouquet

# 141
  • Перник
Мaлко новини и от мен.
Вчера бях при док, каза че бебето е вече 4 килограма а до термина остават 16 дена и щяло да стане много голямо каза също че при такива едри бебета имат много добре развита раменна кост и можело да има усложнения при нормално раждане. Затова ме съветва секцио. Според вас да му се връзвам ли? Утре каза да отида в болницата да го обсъдим допълнително.

Аз си нямам щъркелче. Кой може да ми бъде?

Задължително секцио!!! Не рискувай ако бебето наистина е толкова.Казвам го от личен опит.

# 142
Добро утро и от мен!  Hug

Силве, Snej, mir4о много хубави коремчета  си имате Heart Eyes

seika, браво на големия бебок, много е порастнал  Grinning ама май наистина ще е по-добре секцио, ако продължава с тези темпове на растеж  Rolling Eyes

# 143
  • София
Бързам да ви съобщя прекраната новина:
Тази сутрин мама vivere - Вера роди малка принцеса Белослава с перфектните мерки 3400 гр и 50 см. Мама Вера е добре, а бебка Белослава е бяла и красива малка госпожица. Да е жива и здрава и да радва мама и тате!

# 144
змейче, дръж се Hug

Благодаря ви за отговорите  Hug и аз имах някаква идея, че ще е добре нокторезачката и ножичката със спирт да ги мина,гребенчето и четчицата с вряла водичка и бебешко сапунче да ги измия,помпичката за нос и ушички в стерилизатора ще ги мушна  Peace
Лилка, не слагай пластмасови неща в стерилизатора, не само те се разтапят, а и стерилизатора се скапва Wink

Пипи тя змейчето вече ти е отговорила. Аз така се бях захласнала в писането, че изведнж се присетих, че е време да си взема сина от градината осватих исането и хукнах към градината.
Я да питам мите, които ще раждат със секцио: Вие ли си избирате датите(от определини 2-3 от лекаря например) или направо лекаря ви определя. Четох, че тук при нас в някои клиники предлагали когато отидеш с контракции да ти направят секциото, но дали и в моята ще се съгласят така. Че то секциото не е една беля, ако сега ще трябва и дата да избирам  Laughing. Не че съм толкова суеверна, но предпочитам да нямам такъв проблем. И в Бг планувано секцио в края на 38 седмицали го правят?

Tinaina, мерси Hug
моята лекарка ми предложи дата за секцио максимално близо до термина, примерно 10 май (терминът ми е на 14-ти), само че на мен ми се стори късно, а и аз съм си харесала 5-ти Simple Smile ма да видим дали госпожицата няма собствено мнение по въпроса Simple Smile

ихаа, честито на мама Вера! Да е здрава и щастлива малката принцеса и да радва мама и тати!

# 145
Добро утро на всички

Андреа, много се радвам че се обади, силни прегръдки и горе главата, скоро да се похвалиш с хубава новина

Змейче, стискам палци всичко да е наред, но вярвам че и ще бъде.

Момичета, и аз съм запланувала да дойда утре на срещата в Дианабад, и аз съм с кола, ако някой иска мога да го взема от някъде(не знам къде е клубчето, но разчитам на ГПС)

Лукс, честит племеник, да е жив и здрав

Стискам палци на Анжелка, по спомен наистина днес трябва да е влязла за подготовка и утре да е големия ден

Ани, ти няма ли да дойдеш утре, знам че не си падаш много по тия лекции, ама за лафче просто?
Облаче, и тебе разбрах че те мързи, ама пак ей така за лафче?

Ивон взе ли изпита? Чакам да се похвали пак с 6-ца

Беборанче, ти премести ли се вече? Ако искаш за разсейване ела утре на срещичката

Еми това се сещам засега, отивам да се пооправя, че трябва да отида до офиса за 2-3часа

Лек и хубав ден на всички

Ааааа, имаме си нова бебка, да е жива и здрава и мама бързо да се възстановява

# 146
Ееее, ама как хубаво започва и днешния ден  newsm68

ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА НА VIVERE! ДА БЪДЕ ЗДРАВО, КРАСИВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕНЦЕ!

newsm51  newsm51 newsm51

# 147
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА ВЕРА, МАЛКАТА БЕЛОСЛАВА ДА Е ЗДРАВА И ДА РАДВА МАМА И ТАТКО

Еххххх че се радвам на бебчетата Hug

# 148
Олеееее, Верчето е родила вече, че тя днес влезе в болницата...!!!

Да е жива и здрава малката принцеса Белослава Heart Eyes Hug

# 149
Честито на VIVERE!
Малката наистина е с перфектни мерки ! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт