Отговори
# 360
честито на анджелка smile3525!!!Херцог,с пръстите на ръцете и аз съм така ,като се събудя,не толкова подути,колкото ставите ме болят,а като стана болката в стъпалата е все едно ,че цяла вечер съм била на много високи токчета и така е от 2 седмици,болката намалява през деня,но не изчезва съвсем.На мен защо ми е останало в главата,че Айлин е родена нормално... newsm78

# 361
И аз днес съм щъркел  Peace
Иса е родила момченце-Деян (планово секцио). Малкият е 3кг, 48 см. Майката се чувства добре. Каза, че с Маги чакат и мен в родилния  Embarassed  Praynig Ама на нашата госпожица май и хареса в корема и не и се излиза  Rolling Eyes

# 362
честито и на мама Иса   bouquet да е жив и здрав малкия Деян Simple Smile

# 363
Честито на мама Иса и малкия ДЕЯН..еххх че хубаво.Браво на мъжкия отбор

Чакаме снимки на бебоците

# 364
Ех, че е хубаво така - влизам и хоп нов бебешок  smile3501 newsm07

Да е едно щастливо детенце малкия Деян , а на мама бързо въстановяване

# 365
Синя птичка, виж кво правят хората с термин в началото на Май, а ние се ослушваме Mr. Green
Живи и здрави Иса и Деян - много хубаво име, ако беше момченце и нашто щеше да е така  Hug
Аз вече и работа за вършене нямам, само седя и чакам буквално, ако има и други - една тема пак за разведряване набарах - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=425320.45

# 366
  • Перник
Честито на мама Иса да и е жив и здрав сина и много да я радва.  ylinfant newsm44

# 367
Честито на мама Иса и много здраве и късмет на малкият бебок   bouquet

П.С Настръхнах, като прочетох, че имаме още едно майско бебче Simple Smile до довечера колко ли още ще са Simple Smile

# 368
ЧЕСТИТО НА АНЖЕЛКА И ИСА ЗА МАЛКИТЕ АЛЕКСАНДЪР И ДЕЯН!ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ПОСЛУШНИ И САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ ДА НОСЯТ НА СЕМЕЙСТВАТА СИ!

# 369
  • София
ЧЕСТИТА РОЖБА И НА МАМА ИСА! МНОГО РАДОСТ ДА НОСИ НА МАМА И ТАТИ МАЛКИЯ ДЕЯН!

Знаех си аз,че няма да се разминем днес само с едно бебче....както казах чакам и Алекс  Mr. Green
Някой да има информация какво стана с Петя??

# 370
Честит син Александър на Angelka - Дани!!! Да ви е жив и здрав, много послушен и да е вашата гордост!!!

Честито и на мама Иса, да ви е жив и здрав Деян, много весел и умен да расте!!!

Бързо възстановяване и на двете майчета!!!

Утре ще се видим с момичетата в ОБ при Жекова, може би на място ще се разберем за срещичка после. Аз ще съм там някъде около 13 часа.

Приятен ден на всички и успех Hug

# 371
ИЕЕЕ колко хубави новинки си имаме тая сутрин бравоооо мамчета  Peace Peace Peace
Да са живи и здрави малките бебоци Александър и Деян а на мамите бързо възстановяване... Hug Hug Hug
Аз днес поизпрах малко дрешки да има за бебчо че не се знае и аз кога ще цъфна... Mr. GreenА не ми се иска в последния момент да се паникъоссвам за такива дребни неща.
Стегнала съм си багажа за родилното и нещооо много ме хваща вече шубето.Уф хем ми е за втори път и знам какво е и паниката ме обхваща от време на времме.. Sick
Бръм не се притеснявай щом си усещаш бебо па макар и малко не е притеснително. Hug Peace
Славче дано и при теб всичко е наред па може и да се размине... Crazy
Хубав ден от мен и до края на деня може да има още хубави новинки.. Whistling Laughing

# 372
Стегнала съм си багажа за родилното и нещооо много ме хваща вече шубето.Уф хем ми е за втори път и знам какво е и паниката ме обхваща от време на времме.. Sick
Именно в това е проблема - когато е за втори път знаеш какво е. Първият път вятър ме вееше на бялаа кобила, а сега ме е страх, та знае ли се #Crazy

# 373
Именно в това е проблема - когато е за втори път знаеш какво е. Първият път вятър ме вееше на бялаа кобила, а сега ме е страх, та знае ли се #Crazy
Хихихих знам че е така и хем първия път бързо го забравих пустото раждане и си викам "еее не е толкова страшно" но пак шубеее и тва си е.. Sick Mr. Green

# 374
Привет момичета,

Тази сутрин се събудих наспала се за пръв път от поне 2 седмици... Направо се чувствам друг човек

Julai4o, доколкото се сещам, утре при Жекова сме аз, didka25, Ивон, Бръмчето, елинка:) и Жасминчето. Предвид опита ми с чакането в ОБ, ако решим после да си направим срещичка, ще е след 2 часа, защото доколкото знам Жекова ни е привила в периода 12-13:30.

Ами аз за първи път отивам с оговорен час, винаги съм ходила по спешност, значи казваш много се чака. Само че за жалост аз няма да мога да пия кафе с вас, защото мъж ми ще ме кара, пък и ми е трудно пътуването с кола и едвам се прибрах предния път от Окръжна-на пусната седалка и легнала на една страна. Днес за първи път излезнах на кафе, че от повечко ходене и стоене права ме стягат контракцийте.
Иначе дано се познаем,аз съм с тъмна коса и очила с черна рамка , казвайте и вие че да не стане...  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт