Are you watching Supernatural?

• 27 014
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Оооо да, Смърт...жесток е просто Simple Smile Всеки миг с него беше удоволствие за душата Simple SmileИ каква яка кола караше Simple Smile и изобщо цялото му появяване с любимата ми песен беше Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И Кроули е супер готин.... чак да ти е жал, че толкова малко и кратко участие имат в сериала Simple Smile

Но наистина попретупват леко нещата...и се надявам да не е подобно положението и в  последният епизод...

Последна редакция: сб, 08 май 2010, 10:08 от Angel_Dust

# 496
Добър ден, виждам здрават сте запразнували, забегнали и т.н.
Тъй като аз скучая, детенце спи, мъжо и той натамотива ...... реших да се мотам в you tube и тъй като промото на последния епизод мноУ ми Ареса .... реших да си изрежа най доброто от него ....

любимата ми песен беше Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Oooo, песента наистина е трепач. Вече е в раздел favorites,

# 497
  • София

Oooo, песента наистина е трепач. Вече е в раздел favorites,

хихихи, така, така Simple Smile
иначе тя от доста време краси подписа ми Simple Smile))

# 498

иначе тя от доста време краси подписа ми Simple Smile))

Аз от там я чух (клипа къмнея е  HugPeace

Ама къде се изгубиха всички???????????

# 499
  • София
И аз това се чудя...много пусто днес Simple Smile

Иначе като търсех  трейлъра на следващият епизод ми излезе и това клипче http://www.youtube.com/watch?v=93_a3HLAG4s&feature=related също много ми хареса, малко по- кратко и различно...но е готино и клипчето Simple Smile

нещо бях оббъркала клипчето, сега сложих това, което исках.

Последна редакция: сб, 08 май 2010, 21:11 от Angel_Dust

# 500
Ама къде се изгубиха всички???????????

Осмисляме последния епизод Laughing

Аз да споделя всеобщото градинарско мнение - епизодът ни хареса много, много повече от предишния, Кас се появи -доволни, Боби проходи - доволни, Сам - ще се предлага на Лу - доволни Laughing
След този епизод съм почти убедена, че лебедовата песен е на Сам и той ще бъде този, който ще погине следващия петък. Което ще бъде най-добрият вариант, защото него ще го върнат и да умре Laughing

# 501
Добра вечер и от мен!
Правилно ли разбрах, че градинарките искате да си видите Патрона така?

Тц-тц-тц! Срамота!

Аз пък искам ей такъв Луцифер  Twisted Evil Heart Eyes

Joy Joy Joy hahaha

Джим каква точно сделка сключва тук с Джаред?  Mr. Green Ето ви за лека нощ един смешен Джаред Grinning и един сериозен Дженсън Sunglasses

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 00:09 от Злата с метлата

# 502
Скучно ми е и за това ви пускам няколко снимчици които Ще са за "Добро утро"
  , Тук Сами е изключително Секси    Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes   ,  А Кроули е просто неустоим   Heart Eyes Blush Heart Eyes     Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 503
  • # супернатурална #
Добро утро! Злата, bicho malo, хубави неща сте пуснали, дано малко се пораздвижи темата Laughing Не разбирам защо косата на Джаред стои толкова хубава, а Сам е зализан и замазан така. Серията я гледах само веднъж(засега) и това, което не ми хареса е, че наистина малко претупаха- 2 конника в една серия. Наложи се братята да действат поотделно, а аз ги харесвам в екип.

# 504
Добро утро! Злата, bicho malo, хубави неща сте пуснали, дано малко се пораздвижи темата Laughing Не разбирам защо косата на Джаред стои толкова хубава, а Сам е зализан и замазан така. Серията я гледах само веднъж(засега) и това, което не ми хареса е, че наистина малко претупаха- 2 конника в една серия. Наложи се братята да действат поотделно, а аз ги харесвам в екип.

Това с косата на Сам и за мен е мистерия, нарочно ли го правят такъв потресаващ, не мога да разбера Rolling Eyes

А иначе и аз ги обичам в екип, но ме накефиха как се сбогуваха и си пожелаваха успех Laughing

Правилно ли разбрах, че градинарките искате да си видите Патрона така?

Ми да, това е най-добрият вариант, защото така реално никой няма да умре Laughing А и Джаред ще е доволен най-сетне, той откога мечтае за умрял Сам Joy

# 505
Добро утро,
не знам защо, но на мен лично косата на Сам особено в последния епизод много ми хареса (сигурно аз нещо съм объркана). Изглежда много по мъжествен (по специално на снимката от предния ми пост).

# 506
Ето още един спойлер за последния епизод - http://www.reelempire.com/news/67-tv/2346-supernatural-spoilers- … or-character-dies. Май наистина Сам ще умре накрая и ще си остане умрял до септември. А новия сезон ще почне с опитите на Дийн да го спасява.

# 507
Ох и аз мисля така. Самчо ще го усмъртят, а септември Дийн ще търси начин да го спасява, такова беше и първото ми предположение. Wink

# 508
  • # супернатурална #
Абе да си кажа честно, не бих го върнала заради едната прическа, но определено "на живо" е по-готин

# 509
Вижте какво открих случайно - http://jessdiary.diary.ru/p69938543.htm#more1. Имало официално двд от кънвеншъна в Австралия от миналата година. Е ли възможно да го докопаме по някакъв начин?

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 15:14 от Злата с метлата

Общи условия

Активация на акаунт