Възможно ли е да имам такъв тен?

• 16 747
  • 84
  •   1
Отговори
# 60
 За какво печене през 1-2 дни говорите бе хора Shocked Кожата има нужда от няколко дни, за да се възстанови след процедура ooooh!

# 61
Мацки,снощи като си взех душ,днес на дневна светлина забелязах,че тенът ми не е както миналите дни..все едно е избледнял..на какво може да се дължи това?Ползвам http://www.solariumi.bg/galleries/cosmetic/previews/1229870034_Fruity-Funatic.jpg тази соларна козметика, преди солариум,ако има значение..  Confused Rolling Eyes newsm78

# 62
Мацки,снощи като се изскъпах,днес на дневна светлина забелязах,че тенът ми не е както миналите дни..все едно е избледнял..на какво може да се дължи това?Ползвам http://www.solariumi.bg/galleries/cosmetic/previews/1229870034_Fruity-Funatic.jpg тази соларна козметика, ако има значение..  Confused Rolling Eyes newsm78
нали знаеш, че 2 часа след печене не трябва да се къпеш?

# 63
да бе знам,ама аз не съм ходила вчера.От 2 дни не съм ходила,утре мисля да отида.Сигурно е нормално да е поизбледнял понеже съм много бяла.
Нали не може да се отмие  Laughing Embarassed

# 64
Уф аз пък много харесвам светло сини очи с призрачно бяла кожа и черна коса Heart Eyes Кой каквото си няма Laughing

# 65
и аз,но имам много бенки и това разваля цялата гледка.
Мацки,вместо лепенки да си слагам на бенките преди да вляза в солариума..не може ли да си лепна от тези лепящите "камъчета" където хората ги купуват да си лепят с лак на ноктите например,става и за лицето да излъжат,че имат пиърсинг  Joy.Имам една малка бенчица точно отстрани на ноздрата..и ако лепна едно такова камъче,все едно имам пиърсинг..може ли да сложа камъче вместо лепенка,то закрива цялата бенка  Embarassed ? Имам предвид такива камъчета http://2.bp.blogspot.com/_K-3cJPG8hu4/SlJplXhMgCI/AAAAAAAAFyY/2t … O03ZE/s400/21.jpg

# 66
  • София
A, каква козметика ползвате, смисъл марка и пари?
whitecattt, аз не разбрах каква е идеята на камъчетата, по лесно се слагат или какво?

# 67
  • в Кошера
Относно бенките и предпазването им - има специални мазила под формата на коректор-стик или балсам за устни (по форма и визия), които се слагат на рисковите места  Peace

# 68
  • София
Tyra,  Hug Добре, че си ти да ни светнеш
А тук в БГ дали някоя марка предлага такива? Аз съм виждала точно балсам за устни с фактор, но не става дума за това, предполагам  Rolling Eyes

# 69
  • в Кошера
Tyra,  Hug Добре, че си ти да ни светнеш
А тук в БГ дали някоя марка предлага такива? Аз съм виждала точно балсам за устни с фактор, но не става дума за това, предполагам  Rolling Eyes

Виждала съм във витрината с мазила в студиото, където ходех, но марка не помня.... newsm78 Точно като балсам за устни изглежда, но девойката там ме светна, че се използва за силна защита - за бенки, ранички, устни, околоочен контур и т.н. чувствителни зони  Peace

# 70
  • София
Чудесно, ще се поразтърся тези дни   bouquet
Аз моите бенки до сега нито ги лепях, нито ги мажех с нещо, но смятам да не си изграя с огъня и да започна да се държа малко по-отговорно с тялото си

# 71
  • в Кошера
Чудесно, ще се поразтърся тези дни   bouquet
Аз моите бенки до сега нито ги лепях, нито ги мажех с нещо, но смятам да не си изграя с огъня и да започна да се държа малко по-отговорно с тялото си

newsm10
И при мен са в изобилие, и нови се появяват  Rolling Eyes
Като подновя солариума, съм решила и аз повечко да се предпазвам, че си е опасно  Naughty

# 72
Как се нанася коректор или балсама за устни,като си сложа лосион за тен на лицето и след това ли се слага коректора или балсама,или преди това?

# 73
и сигурно трябва да сложа мъничко от коректора нали..колкото да закрие бенката без да излиза от нея..може ли да се слага на плоски бенки?На всички бенки ли трябва да сложа коректор?Те наистина са много..дори не знам как да си сложа мазилото за тяло(което слагам и на лицето) - равномерно заради тоя коректор.. нали нищо няма да ми стане като се пека в солариума с тоя коректор? Confused трябва ли да изчакам да засъхне..моля ви обяснете подробно

# 74
кажете някоя марка коректор..какъв да си взема за предпазването на бенки..?

Общи условия

Активация на акаунт