Възможно ли е да имам такъв тен?

• 16 734
  • 84
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив / София
Аз като напълно невежа в областта на солариумите да попитам. Като имате толкова светли кожи, не ви ли изгарят на солариум?
И как би трябвало да се започнат процедурите.
Всяка пролет се каня да отида на няколко преди морето, ама много ме мързи. Тая година уж съм решила твърдо.
По принцип съм матова. Лесно почернявам. Т.е. удачно ли е като за първи път да "се пусна" на 10 мин. или на по-малко?

# 76
  • София
10 минути са много. Аз от алчност сега като стартирах с процедуите се пуснах на 9 минути и после една седмица не стъпих докато ми мине зачервеното и опърленото  ooooh! От третия път вече започнах да си правя по 12 минутки и нямам проблем, но за начало е добре да започнеш с 5-6 една-две процедури

# 77
Знаете ли от къде мога да си взема очила за солариум, че малко ме е гнус да ползвам общите.  Whistling
И аз да се отчета, ходя на солариум само пролетта, взимам си карта за 10-20 пъти колкото да имам лек тен, не държа да съм прекалено черна. Ходя 2 пъти седмично за по 4 минути и не се мажа с нищо. Според мен кремовете са за тези, които ползват солариум целогодишно и стоят по 10 мин. и повече.

# 78
Аз като напълно невежа в областта на солариумите да попитам. Като имате толкова светли кожи, не ви ли изгарят на солариум?
И как би трябвало да се започнат процедурите.
Всяка пролет се каня да отида на няколко преди морето, ама много ме мързи. Тая година уж съм решила твърдо.
По принцип съм матова. Лесно почернявам. Т.е. удачно ли е като за първи път да "се пусна" на 10 мин. или на по-малко?
Съветвам те първите два пъти да се пуснеш на най-малко минутки,а после да си ги увеличаваш постепенно.Аз защото имах дълга почивка започнах с по 4 мин.,на 3 път на 8,а сега ходя два пъти в седмицата по 12мин.

# 79
Момичета,не успях да намеря такъв коректор стик за предпазване на бенки.Взех си само балсам за устни.И този балсам също може да предпази бенките така ли?Освен за устни може да се ползва и за бенки,правилно ли съм ви разбрала?Как се нанася в/у бенките?

# 80
записче при вас тъй като и аз съм фенка на тъмен тен

# 81
Много хубава кожа имаш- чиста и кадифена! От личен опит ти казвам не я съсипвай в безсмислени опити да заприличаш на човек, с който нямаш нищо общо! Просто съм си създала достатъчно проблеми досега смятайки, че задължително трябва да съм по-мургава, защото всички са така....не си струва, пази си кожата!  Wink Peace

# 82
А аз да попитам на турбо солариум ли ходите или на обикновен?

# 83
А аз да попитам на турбо солариум ли ходите или на обикновен?
Аз съм ходила само на турбо.

# 84
http://podtepeto.com/pod-zavivkata.php?pageNum_getNews=1

Тук са последните и снимки така ,че не мисля че е по-бяла.Нейн познат ми беше казал преди една две години,че Николета ходи всеки ден на солариум (не турбо)Нз дали продължава ама май май...

Аз не бих си го причинила...

Пък и бялата кожа е "Аристократична",трябва ли всички да изглеждат като мръсници....Айде малко разнообразие  Wink

Общи условия

Активация на акаунт