До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 254 235
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 375
  • На морето!
Аз вчера ходих по програмата "женско здраве" в Св. София, при д-р Бояджиев и съм много доволна от него. Самата програма включва цитонамазка, гинекологичен преглед- стандартен и ехограф и струва 29лв. Сега си чакам резултатите, но влязох да похваля д-ра, изключително търпелив, внимателен, обяснява всичко, което попиташ и  това, което не питаш, но е по-интересно или характерно. Не бърза да те претупа както повечето напоследък. С  една дума- препоръчвам.

# 376
Аз си следих бременността при д-р Миринчев, мнението ми е че на всички им е омръзнало от лошо и пренебрежително отношение,а д-р Миринчев пази добро поведение и с това печели момичетата и са доволни,защото не ги гледа отвисоко и те да се чувстват претупани, но като лекар има какво да се желае според мен.Явно напатили се от лошо отношение сами си изместваме критериите за ''добър лекар'',а все при някой трябва да се ходи все пак:))

# 377
Aз също много харесвам др.Миринчев..раждах спешно секцио при него миналата година.
Не съм си следила бременността при него...но момичетата са доволни.  bouquet

# 378
  • Бургас
аз търся мнение...
кажете при кой да се запиша да ходя по ЗК,
направо съм в ужас от всички стари и прехвалени д-ри.
И аз съм за Миринчев,особено  след като мина раждането на приятелката ми при него,наистина сдобър лекар,дано си остане такъв дълго време.

# 379
Аз вчера ходих по програмата "женско здраве" в Св. София, при д-р Бояджиев и съм много доволна от него. Самата програма включва цитонамазка, гинекологичен преглед- стандартен и ехограф и струва 29лв. Сега си чакам резултатите, но влязох да похваля д-ра, изключително търпелив, внимателен, обяснява всичко, което попиташ и  това, което не питаш, но е по-интересно или характерно. Не бърза да те претупа както повечето напоследък. С  една дума- препоръчвам.
Би ли споделила,моля те,тази програма има ли срок или важи за цялата година,как става записването и може ли да се избере при кой доктор да се извърши прегледа?Предварително благодаря! Peace
В крайна сметка бихте ли ми препоръчали гинеколог,който да се справя успешно с раничка на шийката на матката.Би било добре ако работи и с ЗК.Досега съм ходила при Драгнева и Ковачева и имам причини да ги избягвам.Може и на лични. Peace

# 380
  • На морето!
Програмата се провежда всеки нечетен месец, а телефон за записване на час има на сайта на "св. София".
 Peace

# 381
Програмата се провежда всеки нечетен месец, а телефон за записване на час има на сайта на "св. София".
 Peace
Благодаря!  bouquetПредполагам мога да си запиша час при д-р Бояджиев,нали?Трябва ли ми направление от ЛЛ?Извинявай,но не ми е ясно.Отново предварително благодаря за отговорът ти! Peace

# 382
Здравейте момичета и аз се записвам в тази тема.От Бургас съм и на скоро разбрах че съм бременна и сега трябва да си избера гинеколог,при който да се регистрирам newsm78 и направо незнам какво да правя и при кои да отида,другата седмица трябва да ходя за регистриране на сърдечни тонове..имам направление от личната лекарка..моля ви помогнете ми

# 383
  • Бургас
Скоро ще трябва да си направя профилактичен преглед, но се замислям дали да не мина по-тънко или направо по ЗК. На мен също ми стана интересна тази програма в Св. София. Не ми стана ясно само иска ли се направление за нея и в цената включено ли е и лабораторното изследване или него го плащам на лабораторията?
Искам и да попитам момичетата, които ходят при д-р Миринчев по ЗК, случвало ли се е да откаже да им вземе микробиология или цитонамазка? Интересува ме също дава ли предварително часове и много ли се чака пред кабинета му?

# 384
Аз вчера ходих по програмата "женско здраве" в Св. София, при д-р Бояджиев и съм много доволна от него. Самата програма включва цитонамазка, гинекологичен преглед- стандартен и ехограф и струва 29лв. Сега си чакам резултатите, но влязох да похваля д-ра, изключително търпелив, внимателен, обяснява всичко, което попиташ и  това, което не питаш, но е по-интересно или характерно. Не бърза да те претупа както повечето напоследък. С  една дума- препоръчвам.
Би ли споделила,моля те,тази програма има ли срок или важи за цялата година,как става записването и може ли да се избере при кой доктор да се извърши прегледа?Предварително благодаря! Peace
В крайна сметка бихте ли ми препоръчали гинеколог,който да се справя успешно с раничка на шийката на матката.Би било добре ако работи и с ЗК.Досега съм ходила при Драгнева и Ковачева и имам причини да ги избягвам.Може и на лични. Peace

Дейзи, точно този проблем съм нямала, но моя близка приятелка имаше раничка на шийката на матката и беше много притеснена. Ходи при Градева и остана много доволна. Вече всичко е наред, оттогава мина повече от година и се чувства много добре.

# 385
За д-р Миринчев пише че е уролог не генеколог сигурно ли е че мога да се регистрирам при него да ми следи бременността и достатачно добар ли е?

# 386
  • Бургас
За д-р Миринчев пише че е уролог не генеколог сигурно ли е че мога да се регистрирам при него да ми следи бременността и достатачно добар ли е?
Някой друг Миринчев си видяла,този си е гинеколог ,и е добър да.

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 22:30 от Mira 1919

# 387
Някой друг Миринчев си видяла,този си е гинеколог ,и е добър да.

Мерси Simple Smile до колкото разбрах той работи със ЗК,а някакъв телефон негов и каде се намира кабинета му,че явно аз не мога да го намеря

# 388
tedi@az, nelsiana, благодаря за споделеното мнение!
За д-р Миринчев и аз бях чула добри отзиви, но часовете при него са заети до края на месеца. Така че, ако бърза човек, както беше в моя случай, няма много избор Tired
kat_kat- Д-р Стефан Миринчев 088/ 835 37 53 , МЦ "Св. Николай Чудотворец"

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 01:45 от Ianina

# 389
aniese,много ти благодаря!  bouquetНяма да откажа и други препоръки. Wink

Общи условия

Активация на акаунт