Фотография # 47

• 32 189
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря ви предварително! Hug Hug Hugна вас разчитам осномво  bouquet
Забравих да ви кажа, че в болницата в който ще раждам е имало някакъв бивш директор който е бил фен на фотографията и цялата болница по коридори и кабинети има много красиви фотографии;) а в родилно отделение е пълно с подобни бебешки снимки в голям размер по стените, ако се получи нещо интересно после може би ще им оставя някоя снимка на бебето;)))))))))) Laughing

# 196
Asol, az sym napylno syglasna za kofti pozata na modela (neina greshka, ne tvoia), no svetlinata i obrabotkata i cvetovete sa tolkova fenomenalni, che prosto ne moga da otkysna ochi ot snimkata! Looove this golden glow!

... Съжалявам много за горенаписаното Sad
Mucke ti otkoga taka se izviniavash za kritika  Wink

# 197
запис  Hug

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 23:14 от Mupka

# 198

... Съжалявам много за горенаписаното Sad
Mucke ti otkoga taka se izviniavash za kritika  Wink

Joy
откакто ми е приятелче  Heart Eyes

а за тази какво ще кажете?  Thinking извинявайте, но просто имам материал и ми се показва  Flutter

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 23:25 от Асол

# 199
много е добре, само прекалено синьо-зелено ми се вижда
поне блото на поклята да е бяло
Изобщо, някаква по-хавайска обработка иска . според мен:)

# 200
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Лени, откак станаха много чуФствителни драгите съфорумки Mr. Green

Асол, не мисли как да я кропиш, а мисли как да го снимаш наново тоз кадър. Ясно е, че Натали ти е френдче, повече от ясно е, че няма нищо против да ти позира - личи й с каква готовност и лекота го прави Peace. Тази колона отзад е много хубава, задължително я снимай пак там, но наистина помисли за позата Peace

Хайде и от мен малко тасоски нещица... http://www.flickr.com/photos/mucuna/
Останалото е портретчета (предимно на Луиза, ма не смея да пускам, че да не ме отсвири за следващия пленер Mr. Green)... още не съм източила последните снимки ooooh! Мисля тези дни обаче да си поснимам малко децата Flutter

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 23:33 от Муцуна

# 201
Прави сте... Биляна, качих я наново, мисля че сега е по-добре...  Hug

# 202
Ели, 25 шапки  Laughing  Нямам търпение, ще ги броим  Laughing И това с преждите ме уби  Joy Очаквам и аз да заплета скоро...бременна му работа. Ще го нагласиш, не се притеснявай. Лоис е права, от майката зависи. А цвета на кожата и на мен е проблем. Ще ми се да има универсален присет за което, за да не се трудя излишно  Mr. Green

Асол, аз тази в метрото първоначално помислих, че си я снимала с фиш ай. Много стилна изглежда. Много са ти интересни снимките и все различни.

# 203
еййй, снощи не ми се отваряше форумът, и колко материал съм изтървала!
първо за Натали - Асол - и  на мен първата ми мисъл за снимката в метрото беше, че се чудя тази кльощава мацка как си я направила да изглежда хм....кръгличка  Joy точно позата на ръцете, и твърде тъмното черно, в което почти няма детайл, го правят този ефект. Иначе и аз като Лени - цветът и светлината и сиянието много кефят. Вторият е много хубав, а аутфитът й е един път!

Гаргамелчо, Ема много е порастнала и се е променила, като че ли започва да прилича на каката? Хубави розови портрети.

dragonflyyy, писах ти във фликр.

пропуснах диемма, и на теб ти писах там, твоите кадри не изглеждат като на новобранец, давай , пусни още! Любопитно ми е да видя, и аз много харесвам стрийта, макар че може би не си личи напоследък от стрийма ми  hahaha

За бебетата нищо не мога да кажа, но съм склонна да се съглася с казаното от Гаргамелчо и от Асол - малко изпружена и самотна изглежда девойката, но така е, трънлив е пътя към славата  Joy, ще търпите да ви критикуваме  Joy

Мирка, този кадър с балончетата - опитай да слезеш още по-ниско, помоли я да ги духа нагоре, и застани от другата й страна - ръката с нещото да не е пред лицето. Портретчето е хубаво, но ми идва много отворена тази бленда, иска ми се повече фокус да има.

Муц, мини първо през редакторския контрол, и ако нещо се процеди, ще ти дам модел релийз  Joy Вратите са един път, ще откриеш ти новото си амплоа на създател на фото картички! Heart Eyes

# 204
еййй, снощи не ми се отваряше форумът, и колко материал съм изтървала!
първо за Натали - Асол - и  на мен първата ми мисъл за снимката в метрото беше, че се чудя тази кльощава мацка как си я направила да изглежда хм....кръгличка  Joy точно позата на ръцете, и твърде тъмното черно, в което почти няма детайл, го правят този ефект. Иначе и аз като Лени - цветът и светлината и сиянието много кефят. Вторият е много хубав, а аутфитът й е един път!

Искам да ви кажа две неща: 1. Че нищо не разбирате от мода  Laughingи.... 2. че въпросната черна .... шуба (от портрета ми в метрото) била модел на Chloe, а те, както каза Натали, са характерни с това, че придават обем и седят като на закачалка.
Ето и доказателство:
http://images.rdujour.com/wp-content/uploads/2009/06/l_411463.jpg

Така че - очаквам извиненията ви  Crossing Arms Mr. Green

# 205
Добро утро!
Благодаря за посрещането!  Simple Smile
Разгледах галериите на всички, които ме добавиха в контактите си. Наистина съм позакъсняла с регистрирането си във Фликр, но затова сега се нагледах на хубави снимки и съм заредена с положителни емоции:).

Муцуна, хубави кадри. Харесват ми детайлите и цветовете.
Асол, тази жена наистина е много чаровна. Писах и във Фликър за снимката с балончето - любима ми е.

От мен един младеж в зимно настроение:

http://www.flickr.com/photos/49704985@N07/4565205062/sizes/l/

http://www.flickr.com/photos/49704985@N07/4565205136/sizes/l/

# 206
  • София
Мерси благодаря за критиките и съветите Hug Дано скоро имаме възможност да ги приложим, че трудно се намират смели майки Laughing Честно казано, аз очаквах толкова малка беба (на 20-тина дни) инстинктивно да се свива на кълбо (или поне спомените ми от моите са, че правеха така), но тази госпожичка все се протягаше. Струва ми се, че би било трудно и да се аранжира - много подвижна ми се видя, за толкова малка беба. Ще опитаме и на мека подложка (сега беше на дюшек), но няма ли да хлътне и да се изгуби? Очаквахме, че ще й хареса и да е увита, т.к. се предполага, че така ще се чувства по-сигурна, но тя упорито протестираше. А шапките хич не хареса Grinning
Асол, много ми харесват последните ти снимки Heart Eyes Тази е разкошна!
Гаргамелчо, много хубава серия. Малката е пораснала много!
diemma, хубави са, сега ще ги погледна и големи
Вчера светлината беше много хубава следобяд. Направих доста снимки, но нямам време да ги обработвам. Тези са мало банални, но ми харесват как се получиха цветовете:

http://www.flickr.com/photos/lexi1974/

# 207
Ели, сега видях лентичката ти... съвсем си в края... на началото Simple Smile Леко и безпроблемно раждане! Описанието на родилното ми звучи като мястото, на което аз раждах. Имаше доста снимки в рамка на небезизвестната Аnne Geddes по коридора. Ако е същото място - дано са направили прословутия им ремонт Simple Smile

Аз чета за студийното осветление и се образовам  Grinning  book И колкото повече чета, толкова повече се отчайвам, че нищо не знам, пък как добре си бях незнаеща за това Simple Smile

Асол страхотни кадри от серията!

Мама на Малена - мернах го това гнездо твоето някъде из снимките. Да си призная имам едно такова, но по-малко. Все още не ми е влезнало в употреба. Чака си новородено Simple Smile Твоето направо е разкош, огромно и пищно Simple Smile
Диемма, този младеж не мога да го видя във фликр.

Бухтичка - мога да поема на закрито снимки на бебешоци в студиото. Само малко предварително да знам кога ще са дните за снимане, ако може...

Муцуна, много ми харесаха и твоите кадри от пътуването. Особено цветовете, тоналността...

Лекси, днешните бебешоци - новородени са мноого подвижни, някои уж не виждат още, а те гледат толкова съсредоточено, сякаш те прочитат, будуват по много, гъвкави са... Едно от новородените, които снимах почти си държеше главата изправена, много жилаво беше... Тези пози нагънатите не са толкова лесни, колкото изглеждат... пък ако не спи бебока почти не стават Grinning А, ако се опиташ да ги увиеш в нещо... пак мисия невъзможна, ако са будни - ръцете им веднага "изникват" отвън...
При снимки на новородено е много важно да е мнооого топло в стаята, където се снима. Може да използваш и ел. възглавница настроена на ниско ниво под някое одеалце... Може да им пуснеш музика, някоя монотонна и приспивна... и общо взето, всяка следваща сесия ще ти е по-лесна, заради уроците, които си научила от предходните Simple Smile Успех!

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 11:03 от Winternana

# 208
Winternana , добавих те към контактите. Сега вече трябва да ги виждаш.
Лекси, наистина цветовете са се получили хубави и ярки Simple Smile

# 209
Winternana ремонта и този път няма да е готов за мен;( от 8 години все е е така, все нещо правят и все не мога да се възползвам,този път е доста по сериозен, но и този път мен няма да ме огрее;)))))))))))))) Hug Laughing

Общи условия

Активация на акаунт