Когато разберете че сте била сляпа

• 10 588
  • 103
  •   1
Отговори
# 30
Защо като чета отговорите ви излиза,че всички бивши съпрузи си приличат???  newsm78  Абе в крайна сметка за еднакви мъже ли се женим или в последствие всички стават такива??? Туй зодията в случая няма никакво значение...  Поеме ли жената къщата и децата, мъжът почва да се "скътава". А после пак жената била виновна - видите ли изземвала му функциите...  Абе то днешните мъже - мъже ли са ? #Cussing out

# 31
Във всяка една зодия може да има мързеливи търтеи чакащи на готово. Може да има много преуспяли представители на знака и такива които са на самото дъно. Това не зависи от хороскопа. Вярно че за едни е малко по-характерна борбеност, а за други витаене из облаците, но това е много обобщено и генерализирано.

Аз обаче си мисля че 2г не са достатъчен срок за адекватна преценка на потенциала на човек и то в условията на криза...
Освен това напоследък ми се струва, че жените прекалено много намесват материалната заинтересованост с чувства.  newsm78 Не ми харесва тази тенденция.

# 32
Бившите си приличат, затова са и бивши!  Simple Smile  Тези, дето не са такива, не са бивши, а са настоящи.

# 33
Ако жените избираха мъжете с малко повече разум, а не според хороскопите, щяха да търпят по-рядко откровени търтеи и дървени философи.

# 34
Ако жените избираха мъжете с малко повече разум, а не според хороскопите, щяха да търпят по-рядко откровени търтеи и дървени философи.
Абе то така е - ама като си влюбен - какъв разум  Wink

# 35
Абе то така е - ама като си влюбен - какъв разум  Wink

Ами май не е точно до разум,а по-скоро до чист егоизъм...   Mr. Green
Ако не ме глези от самото начало,ако предпочита приятелчетата си пред това да е с мен,ако не се втурва да ми помага винаги,когато извикам за помощ,ако все чака аз да казвам кога да се срещаме и къде да ходим,на мен поне ми светваше червената лампичка...
Ама кой знае,аз сигурно съм прекомерен егоист...

# 36
Чист егоизъм си е това да не даваш да се вижда с приятели, да е винаги до рамото ти за помощ непоискана и да те забавлява задължително все той  Wink

# 37
  • Някъде там край морето
Чист егоизъм си е това да не даваш да се вижда с приятели, да е винаги до рамото ти за помощ непоискана и да те забавлява задължително все той  Wink

Не мисля, че краси.мира имаше предвид, че е карала насила някого нещо да прави. Просто е оценяла инициативата на мъжете да й помагат и да й угаждат. Защото един мъж, ако преди брака не прави такива неща, какво остава след 5-10-20 години?

# 38
Не казвам никъде на сила - но за мен това са прекалено егоистични изиквания. Лично за мен. Аз търся къде къде по-различни неща в партньора. Не че бих отказала, ако той прави това, което тя изброява де  Wink

# 39
И моя бившия Стрелец беше такъв. Затова е и бивш. Егоист до мозъка на костите си.  Сега съм женена за рак и друго си е да не си ти мъжът в къщата. Грижовен децата и аз съм на първо място.
Аз чаках 7 години не се промени само стана по лошо почна и да ми посяга като му казвах да се размърда. А матерялната страна на живота е много важна. Когато дойде момент да нямаш пари да купиш лекарства или храна на децата си заради безхаберието на човека до теб. Ако от тази гледна точка жените сме материалистки. То да материалистки сме.

# 40
Към авторката на темата: знам подобен случай, какво да ти кажа :
Идеалистът на зодиака (стрелецът) се срещнал с материалиста (козирог).
Ще има все повече и повече сътресения във вашето семейство, ако не си набиеш в главата, че той си е такъв и няма да се промени и че и ти не му се виждаш сигурно идеална.
Просто сте две противоположности.
Не бъди крайна метериалистка, звучиш ми тревожно, сякаш си готова да го зарежеш, защото той е себе си. Помисли си за хубавите неща, които ви свързават и след като си амбициозна, разчитай най-вече на себе си. Няма да се промени, повярвай ми, както и ти, така че не се дерзай, ще си навредиш ако по цял ден се зареждаш с отрицателна енергия. Мисля, че Стрелецът е прекрасна зодия, както и Козирогът, но няма начин  да заприличат на едно и също нещо.

# 41
сТО ПЪТИ ПИТАХ - ЧУВСТВА НЯМА ЛИ В ТОЯ БРАК?

# 42
Мила, ако трябва да съм честна чувствата се изпаряват много бързо при земните зодии, когато няма пари  Whistling

# 43
Оо, я не ме обиждай - чист стрелец съм си - половинката близнаци. И какво?

# 44
На мен ли говориш ?! Казах земна зодия, ти си огнена, мъжът ти въздушна, какво точно питаш?
Освен това, това само знаците по Слънце, съвсем други неща  се взимат под внимание, разположението по домове на планетите, разположението на Марс в зодиака и в кой дом и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт