Май- 131 ....ЧРД! Щастливо детство, мили деца!

• 64 687
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Ние сме добре, утре следобед ще я водя при педката да видим тя какво ще каже, в петък хомеопатката каза, че дори не й е червено гърлото вече (дали от изварените и белтъчните компреси или тях + хомеопатичното лечение, пу-пу, изглежда действа)  Praynig
Разбира се, че действа  Hug Много се радвам, че се преборихте и този път, целувки много от нас  Heart Eyes
Кроче, Савата е страшен, добре те е подредил  hahaha Joy Joy Joy Как им идват на ума, не знам  Laughing
Мартеа, споко, бе, никой не го е с ръка турнал там да знае кога му е времето да излезе. Тъй викаше баба ми  Laughing
Иначе аз не съм преносвала, родих 17 дена преди термин, ама снаха ми първия път преноси 10 дена и сега пак така се очертава, тъй че... Hug

# 241
мартеа , не се панирай  Hug

значи аз преносих и с двете си раждания, като първия път с 9 дни, втория път с 5, няма нищо страшно
при първия ми път ме сложиха на система и предизвикаха раждането, а при криси влязох през нощта
в деня в който лекарят ми искаше да ме вземе в болница..

всичко ще е ок,  Hug

# 242
Пишете как сте..
Ники е добре ,ходи на градина,уикендите ходим по паркове, изван София.

# 243
мартеа, как си? в къщи ли си още?
да ти кажа честно влизам все с надежда че ще видя новини от теб (дано не се сърдиш) Hug, знам че накрая е най изнервящо, а явно и на бебека и е хубаво в мама пиши как си

# 244
Ми Ками като пита, да кажа - аз съм добре. Ние пък уикендите сме в града на разходка  Laughing на който каквото му липсва  Laughing Самички сме си с Насче, татито работи и аз какво да правя, водя го в Пловдив. Дали на пазар, или на разходка...
Наско все повече не иска да ходи на градина. Почти всяка вечер ме кандърдисва да ходел у баба му Марге, сутрин все търси оправдания да се замотае  в нас. И него го е налегнала лятната мързелушка.
Искам да го водя на море най-късно до края на този месец. Надявам се по това време да няма адски горещини и морето все още ще да е сравнително чистичко. Но се очертава татито да ни закара, да ни остави и после да дойде да ни вземе. Аз съм готова и съм навита, мисля, че сами ще се оправим. Вие как мислите?

Малейна, как сте? Какво казва доки?

Мартеа  Hug

# 245
биренка, добре сме, вчера и педката ни обяви за здрави, пу-пу дано! онази вечер Надето пак плака прeз нощта, че я боли едното коляно (тя и преди го е правила това, без да мога да хвана кога, от какво ...) ще видим  Hug На вас ви пожелавам хубаво моренце тогава - ти си смела сама с Наско да ходиш  Heart Eyes
Мартеа, с теб сме  Grinning

# 246
Здравейте
И ние сме добре (да не чуе дявола), ходим на разходки с малкия почти всеки ден в Пловдив, а почивните дни различно, понякога в града а понякога извън него  Simple Smile
Малейна браво на Надето  Hug
Ренка, ти знаеш най - добре как се чувстваш и щом си уверена, че ще се оправите няма какво да се чудиш.
Веси, също не и се ходи на градина, но няма как, къде ще ходи къде ще почива, ще го измислим как ще е точно.
Мартеа  Hug

# 247

о ще се справиш Ренка и още как, когато детето е с един човек е още по послушно Hug, между другото сега разбрах как ще ми викат като стана баба ("Марге" Joy) защото съм Маргарита, само за моя мъж съм буба Heart Eyes, и тук разбира се Blush

Mалейна радвам се че сте добре, все така да сте пу пу

# 248
  • Sofia
Ами и ние да се отчетем, добре е Сава, ходи на "работа".
Видяхме се с Адвайс в парка, Елито и Савата си поиграха добре, макар и за малко.
Ренка, ще се справите душа, малко смяна на обстановката би действало по организиращо на децата по принцип.
Малейна, браво, че сте се оправили, при следващи срещи дано да няма отсътвия поради болест.
ООО, Бубо-Марге, добре ще звучи, дай боже  Wink
Мартеа  Hug, дано не те изнервяме и ние с нетърпение да ни съобщиш хубави новини.

# 249
Мартеа днес я няма в скайпа, сигурно скоро ще имаме блага вест  Flutter Heart Eyes
Благодаря ви за пожеланията и хубавите думи

и да питам майките на момиченцата: мислим да купим кукла-бебе за РД на Надето (става на 3) - според опита ви кои кукли са хубави (цена-качество-функции...) - отдалече да търся добри оферти  Hug

# 250
  • София
ИМАМЕ БЛАГА ВЕСТ!

РАЯ СЕ Е РОДИЛА СНОЩИ В 20.25! 3 КГ, 50 СМ!

newsm68 newsm44 newsm68

# 251
  • Mediterraneo
Ехааа! Браво! Да е жива и здрава, усмихната щастлива малката Рая   bouquet

# 252
          Честита ви  Рая Мартеа! Да расте здраво и усмихнато дете!

# 253
Еййй браво мартеа   bouquet

Да е жива и здрава Рая   bouquet

# 254
Браво, браво!!! Героиня излезе наш'та Мартеа! Честито на мама, тати и кака!  Hug Да расте здрава, усмихната и доволна малката кукла!!!   bouquet

Гуш, Мартеа иначе как е, освен, че се чувства облекчена вече   Heart Eyes Или да я чакаме да си дойде да пише повече подробности..  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт