В новата ни МАЙска тема сбъднати мечти да има

• 8 708
  • 203
  •   1
Отговори
Завърших предишната, редно е да отворя нова  Wink

Нека я напълним с радост и усмивки!

Hug Hug Hug Hug Hug

# 1
  • на дъното
Хайде да ни е на късмет новата темичка за което мерси Bori-Ana
Нека има повече поводи за усмивки Grinning
Днес се очертава много слънчев и топъл ден и ще се възползваме да заведем Дени на Флората по-късно може и снимка да приложа Wink

# 2
 Хайде дано ни е хубав месеца! Аз вече тръпна по малко, макар да има доста време още. Ритко, дръж се, ще устискаме геройски:) Hug

Силве, обезателно да покажеш снимки, много обичам тези лалета в Бургас по това време на годината.

Моят мъж замина за Пловдив и съм решила да идем с нашите до село. Писна ми да седя в София. И без това после кой знае колко време няма да можем да излезем наникъде. Пък ще запозная Бела с домашните животни на село,че предполагам ги е забравила от миналата година.

Бори, много е пораснал Макс, а каката каква ти е хубава Heart Eyes

Хубав ден и хубав месец на всички!

# 3
БОРИ -АНА много големи сте стана ли бе ,пуф кога минава това време ,да ти е жив и здрав ,
дано новия месец ни доне се много радост и усмивки.
Силви излизай мила на разходки докато можеш ,аз днес съм цял ден на плантацията ,като гледам какво е времето се очертава доста работа
Бори като минеш през работа се обаждай ,да се разберем за някой среща с дечурлигата .Маргарет и за теб се отнася. Hug Hug Hug

# 4
Ники ,малко остана мила ,леле какво щастие те очаква след броени дни ,вече чакаме добри новинки от теб и Ритка .
успех милички  Hug Hug Hug

# 5
# 6
  • на дъното
Такааа разходката беше много приятна,но беше голяма лудница за Флората. Успяхме да разгледаме повечето,а специално за теб KikiNiki е ето тази снимка,но ще ме извиниш малко не много в хубав кадър съм хваната Simple Smile
цък1 цък2
Bori-Ana забравих да пиша колко много сте пораснали  love001 Hug
Лек и приятен следобед от нас Hug
А на работещите Честит празник Grinning Hug
П.П Светле драсни някой ред,че не ми харесва така като забегнеш известно време,дано е за хубаво Hug

# 7
  • Разград-София
Честита нова тема ! Нека този месец ни носи само радости и усмивки !  Hug Hug

Маргарет и за теб се отнася. Hug Hug Hug
Е тука вече се засрамих .  Embarassed Много сме несериозни наистина  ,не сме се виждали от миналото лято като ходехме с Макс в парка.
Обещавам че като се разберете с Бори за ден и аз ще се появя и аз. Даже си мисля че за неделя няма да е лошо да се разходим в парка Simple Smile

Весел ,слънчев и усмихнат ден желая на всички  Hug

# 8
П.П Светле драсни някой ред,че не ми харесва така като забегнеш известно време,дано е за хубаво Hug
Драсвам. Ами просто всичко, което се  случва не е за писане. Дари падна преди време. Счупи лошо предните зъби. Оголи нерв. Има болки ириск от усложнения. Спряхме посещенията при зъболекар обаче. Защото е много , много травмиран. Зъболекарката, пи която ходих тръгвайки да пили зъбчето не очакваше да има открит нерв. НЕ можете да си представите как пищя човечето. Промени се много. Само се гушка в мен. Чудя се дали някой ден ще забрави травмата, която му нанесохме с тези системни визити при зъболекаря. Това развитие на нещата ни накара да вземе едно решение . Ще водим Дари в Пловдив да оправят всички зъби наведнъж под пълна упойка. В понеделник имаме час за преглед и среща с анестезиолога.
За капак аз и Вики сме болни. Вики направи кофти спазъм и стигна пак до бърза помощ. Днес и Дари е с Т.
Простоняма нищо хубаво, за което да пиша. Мога само да мрънкам. Писна ми, така ми писна...

Но ви чета редовно. И следяа случаващото се с всички ви. И в тази връзка - Мърморанче, искрено ти съчувствам. Дано настанат по-добри дни за вас.

# 9
Здравейте момичета!

Честит ви нов месец, честита нова тема и много здраве и късмет на всички!
На Ники и Рита специални пожелания за лека финална права Hug Hug
Светле Hug за теб и Даренцето. Дано скоро забрави детенцето неприятните моменти и бързо оздравяване на Вики  Praynig

Лили, все по-рядко се включваш, и нищо не ни разказваш за Деница-хубавица.
Вярно е, но по-добре да не ви мрънкам. Просто имам нужда от "рестарт". Ето малко снимчици от днес, че скоро не съм правила други.
http://silnite.snimka.bg/friends/silnite-ni-bebeta-iii.100537.18490815

# 10
Здравейте и от мен в новата ни тема.
Пожелавам хубав месец на всички,а на Ритка и Ники им стискам палци и ги чакам този месец да внесат малко радост в душите ни.
Светле,Лили,Мърморанче и на всички,които имат нужда от една прегръдка  Hug Hug Hug
Ние сме добре,Марти е неудържим има толкова енергия,че направо не мога да му смогна.Преди два дни падна в детската градина и сега е с олющен нос и уста.Аз работя и не съм вярвала,че така добре ще ми се отразява.Май престоя в къщи ми дойде в повече.
Целувам ви  Heart Eyes

# 11
Добро утро и от нас с Хриси,
на всички пожелавам един чудесен месец Heart Eyes

На Ники и Ритка,стискам силно палци Hug Hug Hug

Светле,много неприятен инцидент с Дарето Sad,силно,ама много силно ви  Hug Hug Hug

Ренка,радвам се,че си останала доволна от лекаря,това вече за съжаление се случва много рядко.

Марморанка Hug Hug Hug

# 12
Борианче, честит имен ден! Честит имен ден и на Борката на Аничка!   bouquet
Марги, добре е, че намина да пишеш.  Hug
Светле, за тебе и Дари едно голяяяямо гуш!!!  Hug
Днес изненадващо си намерихме една бъдеща кака Бела в парка. Много променена за по-малко от месец ми се стори. Готова е за срещата с бебе в корема на мама. Всичко ни разказа.  Grinning Heart Eyes
И на моето бебе в пишата пак има е.коки. Този път ще я водим на друг нефролог. При първото ходене около шестия месец две лаборатории показаха различни бактерии и нефроложката в Токуда реши (след гледане на ехограф), че са памперс-придобивки. Само промивки със смрадлика да й правя. Защо все тези изследвания съвпадат с избиването на зъби на хората не знам. Вече си имаме и един пробил кътник - точно пет месеца след последното избило зъбче. Добър повод Марчето да не иска да яде абсолютно нищо и да мине изцяло на нощни закусчици. Иначе не изглежда никак злояда. 10.600/80. Стърчи над връстничетата, но и си тежи. Днес натъпка здраво на зик-заг една надупчена ливада в парка без да ме държи да не падна, докато тя ходи. Но в нас много ме пази от падания. Държи ме за ръка безотказно. А, и ако съм забравила да ви кажа - от една седмица съм отново в редиците на трудещите се. От толкова години работя, отпуските са ми били повече от символични и явно последната година и половина ми се е сторила като голямо откъсване от традиционното ми темпо. Мозъкът ми е с огромен дефицит за гориво. Нещо трябва да го размърда.  Thinking     

# 13
Да ни е честит новия месец, и да е хубав за всички.
За Ритка и Ники обаче ще е най-хубав  Hug Hug Hug
Нагледах се на хубави снимки, а на малкия Дени онзи ден му се порадвах на живо. Сладурче е той.
Всички, които имат някакви здравословни проблеми, от сърце им пожелавам да оздравяват бързо - и малки и големи.
Светле  Hug Hug Hug хайде да оздравявате всички и дано да сте взели правилното решение за зъбките на Дарко  

И аз да си покажа моето гардже. Иначе при нас няма нищо ново, расте си детенце и щурее. Имаме проблеми с неговите капризи в яденето, защото яде много малко неща и само готови пюрета, нито детска кухня, нито домашно приготвена храна. Не признава нито попарата, нито кус-куса. Овесени ядки яде само ако са в готово пюре. Яде единствено гладко пасираните най-бебешки пюрета.Все пак яде обаче, че знам че има и по-лошо.
И сега да ви поразсмея малко, откраднаха ни количката, от парка. Бях решила да се прибирам в къщи и видях, че са ми превели пари и се върнах до Била-та да напазарувам нещо. Купих малко пюрета, малко от любимите на Шошко течни каши, някои неща за хапване за нас. За да се приберем в къщи обаче минаваме през парка и на мен ми се видя едно такова спокойно и реших да го пусна малко да походи, нашия реши да гони гугутките, аз вървя след него и се отдалечихме доста от количката, а като се върнахме от нея нямаше и следа. И купувахме нова.

Хайде, да се разпишат и другите които отдавна не са ни навестявали.  Hug Hug Hug

# 14
Пожелавам на всички ни много поводи за усмивка през новия месец  Hug
Светле, много мъчно ми стана за Дарко, дано това е последната процедура, че се измъчи милото  Hug
И при нас все гадни работи, та затова не пиша. Дара още е болна, на АБ, кашли, и така. Мен ръката ужасно ме боли, в  сряда пак съм на преглед, но сега се оказва, че май е било по-добре да ме оперират още тогава, защото сега гаранция няма дали и как ще се възстановя, и така.

Общи условия

Активация на акаунт