В новата ни МАЙска тема сбъднати мечти да има

• 8 708
  • 203
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Ники, хич не знам къде съм дремала, ама това беше кошмар. А пък сега ще търся къде да ходя на дерматолог, че се сдобих и
с някакъв дерматит по лицето, на червени петна съм, сърби ме ... , направо думи нямам. И аз имам ревливи моменти, такова нервно напрежение ми се е събрало, че ми кара постоянно да си цивря. А и Лора не знам защо е решила да ме довърши, и всеки ден като се върне от яслата , като почне да мрънка и да се тръшка, ей така без причина. Решава си детето, че сега е момента да почне да мрънка и да се тресе като лудо... , вероятно много съм я изнервила и аз. Да идва време да се раждаме , че още малко и ще ме търсите в някоя болница, ама с бяла престилка с дълги ръкави, вързани на гърба.

# 31
 Честит рожден ден  Danielkka!Желая ти здраве и истинско щастие след няколко месеца !

Светле, с Вас съм  в този момент  Flowers Four Leaf Clover

# 32
# 33
  • Варна
Danielkka честит рожден ден! Всичко най-хубаво и след няколко месеца да гушнеш едно живо и здраво бебенце!
Светле надявам се, че вече всичко е минало благополучно. Стисках палци, да знаеш!

# 34
Светле, дано процедурата е завършила вече и всичко при вас да е ок. Надничам и тръпна и се моля и ми е притеснено, макар да знам че няма как да се разпишеш поне още 1-2 часа. Очакваме включване  Praynig

Ники, аз не съм разбрала че младежа е седалищно, но няма страшно, стискам палци всичко да е наред. /Деничка се обърна 29 дни преди термин, скоро разказвах на една приятелка как пълзях по пода на колене за да се завърти/

Ритко, много  Hug и скоро всичко е да само лош спомен. Нека мисълта, че скоро ЦЕЛИЯТ СВЯТ ще е в прегръдките ти, ти даде сили и спокойствие да избуташ финалните дни.

Hug Hug Hug чета ви и чакам новини, дори и да не се разписвам.

# 35
 И аз само влизам за новини от Светлето, дано всчко е минало ОК Praynig

Мерри, страшна усмивка има Дари! Да й нащипеш бузките от мен!!!

Аз съм тотално сдухна днес. Всичко е наред де, да не си помислите нещо друго. Тоновете са ОК, Петко нарита апаратурата доволно и набързо ни откачиха.  Обаче в понеделник влизам на топло:(( Някак ми дойде много изненадващо. Не бях подготвена психически да е толкво скоро.. сякаш няма да раждам тоя месец, а имам още цяла година. Айде миналия път бях приела,че ще стоя в болницата преди секциото, ама сега хич не ми се искаше. Но...ще го преживея. Притеснено ми е за Бела... баща ми знам,че ще се справи, но все пак и майка ми и детето да обгрижва, ще му дойде малко вповечко. Надявам се да мога да излизам, какво да правя там по цял ден, като у дома имат нужда от мен. А и аз колкото и да мрънкам, си върша домашната работа, готвене и т.н.

Лили, седалищното не ме притеснява като такова, ама той всеки път е в различна позиция. Другите от начало си седят надолу с главата,а той на всеки преглед е с различно мнение по въпроса... Първото бебе така и не се обърна и после някъде прочетох,че в такива случаи може да става дума и за проблеми. Ама нали рита и мърда,тоновете са ОК, не би трябвало да се притеснявам. 

# 36
Момичета, имаме си хубави бели зъбки.  Grinning
Когато малчо заспи ще пиша в детайли!

Имаше малко изпитания, ама всичко мина.

# 37
Момичета, имаме си хубави бели зъбки.  Grinning
Hug Hug Hug Много се радвам за Дарко  

# 38
 Уф, отдъхнах си. Цял ден припкам до компа да чакам новини от вас, Светле. Чакам подробности. Целувки на малкия герой! И на майка му, че тя още повече герой...

# 39
Уф, отдъхнах си. Цял ден припкам до компа да чакам новини от вас, Светле. Чакам подробности. Целувки на малкия герой! И на майка му, че тя още повече герой...

Много, много се радвам. Hug

Ники , това се казва изненада  Heart Eyes. С теб сме. Всичко ще бъде наред. Няма ли възможност някой да помага на тако ти за 1-2 часа на ден, за да ти е по-спокойно?  newsm78 В крайна сметка са броени дни, ще минат някак си. По-важното  е ти и юнака да сте добре и спокойни за срещата.

Hug

# 40
  • Варна
Момичета, имаме си хубави бели зъбки.  Grinning

Светле влизам само да ви изпратя много прегръдки  Hug Hug Hug. За първи път от две седмици насам ми текнаха сълзи, заради нещо хубаво.
Ники и на тебе много гуш, толкова ми е мило, че скоро ще си гушнеш момченцето.
Аз съм много изморена психически, а дните ми са толкова натоварени.

# 41
Ники, и тук да кажа, че разбирам какво ти е. Дано дкторите те пускат през деня да се прибираш при мъничка кукла Бела. Гушкам те!

Ритко, и на теб и тук да кажа - вярвам, че е време ядовете ни да свършат и да настанат по-хубави дни! Силно се надявам с поята на малката  беба нещата едно по едно да си дойдат на мястото и за вас да настъпи малко спокойствие!  Hug

Мери, нацелувай мъничката прекрасница от леля й Светла.

Фивче , няма да казвам как ме трогна. При всичките си тревоги така да ни мислш. Силно те прегръщам, другарче.  Heart EyesНаписаното за по-светлите дни важи и за теб.

Благодаря ви на всички, другарчета! Hug
Да разкажа как протекоха нещата.
Първо трябваше да държим Дари гладен и жаден до манипулацията. Сложна задача се оказа. Ама устиска детето. После тръгнахме и...катастрофирахме. Колата е ударена кофти, но ние сме живи и здрави. Дари обаче  много се уплаши. Нещата се проточиха покрай инцидента, но в клиниката проявиха разбиране и ни изчакаха. С друга кола и шофьор пристигнахме в Пловдив.
Като пристигнахме сложиха мускулно упойка на Дари  - тук аз изживях малък кошмар. След тази упойка както си стоеше в ръцете ми Дари изведнъж се оцъкли и остана с отоворени очи, но не гледаше в нищо. Страшна картинка. Аз се уплаших и ревнах. А то това било нормалното действие на тази упойка.След като тя го приспа го взеха и са сложили абокат, през който са започнали вливане на другата упойка. Оказа се, че кътник засегнат няма, та  правиха предните  4 резеца и силанизираха 4-те кънтика. Ето какво направиха с резците. Тъй като всички били със засегнати нерви, докторката ги е умъртвила и запълнила каналите, така че да не може инфекция да стигне до  зародишите на постоянните. И после е изградила нови зъбки. Ако човек се вгледа на места може да види къде е преходът между останалото от неговите зъби и изграденото, но само ако много се вглежда.  И най-важното - вече няма да го боли мъничкото човече. Доцент Илиева каза, че е истински герой, защото явно доста болка е изтърпял. Малко трудно излезна от упойка - повръща, беше мораво-червен, залита. Ама и това мина. Голяма мъка се оказа борбата за сукане, но се справихме с много залисване. Малчо в началото само си държеше езичето на новите зъбки, но сега явно свикна, защото спря.

П.С. Процедурата продължи 2 часа, а малко повече от 2 часа пълното излизане о т упойката.

Сега само се моля дълго време да нямаме проблеми, за дадем възможност на малчо да се възстанови психически от кошмарите, покрай последните две-три седмици след счупването на зъбите.

# 42
 Светле,  Hug Hug Hug Дори не мога да си представя ужаса, през който си минала като майка днес...  Дай боже повече да не ви се налага да посещавате колегите поне в следващите години и дано детето забрави преживяното.

Фивка, за теб едно голямо гуш Hug Heart Eyes

# 43
  • София
Светле,голям ужас сте изживяли днес,но важното е че мина и детенце е добре и няма да го боли.Дано за дъъъълго свършат притесненията! Hug

Ритка,Ники,малко остана - скоро ще гушите живи и здрави бебчета! Praynig Heart Eyes

мерри,голямо слънце си имаш. Hug

# 44
Честит празник на всички,които празнуват днес!Бъдете здрави и нека Свети Георги ви пази и закриля!

Светле,минала си през голям кошмар Hug Hug Hug,но важното е,че Драко е добре.

Ритко,Ники,мисля ви Heart Eyes Heart Eyes............още малко

Ние днес пътуваме за Сандански.............,то си ни стана като втори дом Mr. Green
До неделя ще сме с приятели,после ние оставаме с Хриси за още 10-12 дни.
Аз вчера направих поредната нервна криза Sad..............,незнам от какво и малко се поизплаших,защото първо ми изтръпна езика,след това ухото и после окото ooooh! Tired Реших ,че съм направила някой инсулт.............досага токова чудо не ми се беше случвало.
И днес усещам,че лявата ми страна е все още леко изтръпнала,дано не е нещо сериозно Praynig
Оплаках се набързо,сега ви пожелавам весели празници Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт