В новата ни МАЙска тема сбъднати мечти да има

• 8 725
  • 203
  •   1
Отговори
# 75
Бог да бди над детенце! Praynig

# 76
 Praynig Praynig Praynig за малката кукла,нека бог я пази.

# 77
Praynig Praynig Praynig за малката кукла,нека бог я пази.
Praynig Praynig Praynig
Ise дано днес да има хубави новини за детенцето.

# 78
  • Варна
И от мен има стиснати палци за детенцето! Дано да се оправи и всичко да е наред! fingerscrossed

# 79
Исе, как е детенце? Тази нощ ми се присъни - както е на снимката. Вярвам, че е за добро.  Praynig

Рони, оправи ли се сбъдващата най-прекрасното? Hug

Нефче, вчера забравих да споделя как ние накарахме Вики да носи очила. Само дето той беше по-голям -  на 2 ако не ме лъже паметта. Казвахме, че супергероите като Батман носят очила.  И когато ги слагаше в началото всички се надпреварвахме да ахкаме и охкаме колко е страхотен с тях и как прилича на Батман. Ама предполагам вие сте още малки за подобен трик. Има и друго - самите дечица като се усетят, че виждат по-добре, си ги търпят очилцата. Дано нямате проблеми.  Hug

Фивка, как си,милинко другарче?

Ники, а ти как си? Преполови седмицата вече. Hug

# 80
Здравейте,
първо да ви благодаря за молитвите Hug Hug Hug
Детенце,тази нощ е било по-добре,с по-добри показатели,но сутринта след аспирацията се е влошило пак Cry
До тук се стигна след прекарана пневмония на крак и след5-6 прегледа от страна на различни доктори.В следствие на това се е получило РДС,което е много лошо.В момента е на апаратно дишане.................,просто кошмар.
Това е засега

# 81
  • Варна
Фивка, как си,милинко другарче?

Светле долу горе съм добре, държа се почти все едно нищо не се е случвало. И ми се иска бързо да "забравя", защото пак ще потъна.
Днес пак плаках от радост - моя колежка от друг офис ми съобщи, че е бременна в 5-ти месец. С нея сме пациентки на едни и същи лекари. Първата й бременност е чудо, защото хормоните й са като в менопауза и не произвежда почти никакви яйцеклетки. Има момиченце на 3 годинки. Шансът й за втора бременност беше единствено донорска яйцеклетка, но е забременяла спонтанно и то без някаква стимулация. Сега пак чака момиченце и се моля всичко да е наред до края на бременността.
Такива случаи ми дават надежда.
Исе много стиснати палци и от мен за Любов fingerscrossed

# 82
Фивка, силно те гушвам, миличка. Силно вярвам, че ще има ден, в който ние пък ще плачем от радост ото добрите новини при теб.  Hug Знам какво ти е, другарче. Hug

Исе,не знам какво е РДС, но дано детенце се пребори бързо и скоро да ни пишеш, че вече е съвсем здравичко. Продължавам да се моля за Любов.  Praynig

# 83
 Исе, дано утре новините са хубави и детето да започне да се оправя! Praynig Praynig Praynig

Фивка, Hug Hug Hug Стават чудеса!

Много ме е шубе:(( Нямам търпение вече да минава и да го гушкам...

# 84
Исе, стискам палци за Любов, дано има вече добри новини  Praynig
Фивка, вярвам че стават чудеса  Hug
Ники, не остана, още малко и ще го гушкаш  Praynig
Ние с Дара още се борим с алергичния обрив  Cry

# 85
  • София
Ники, и мен ме тресе тази треска. То съвсем не остана, и колкото повече наближава
момента, толкова нетърпелива ставам и аз. Искам да гушна малката мишка, и да егоистично
да си призная ... да ми поолекне малко теглото. Хубавото е, че температурите няма да са толкова
високи колкото когато раждах Лората. Simple Smile

Исе, информирай ни как е красавицата малка.

# 86
  • Добрич
Исе, стискам палци и аз. Дано е добре детенцето!
Кики-Ники,  желая щастливия финал да дойде леко и спокойно!
Рони, как сте? Как е Мария-прекрасна?

# 87
Здравейте,за съжаление новите днес не са добри Sad
Точно преди 2часа ми звънна моята приятелка-майката на Любов и ми каза:
Молете се за детенцето ми,много е зле
РДС е усложнение,което се получава след нелекувана пневмония

Благодаря ВИ Hug

# 88
За бързо нормализиране и стабилизиране на състоянието на Любов  Praynig.
Честит рожден ден на патерица на Дара! Да бъде радост без тревоги по възможност за майка си!    bouquet
Фивче, искам те вече само горе. Малко хора го заслужават така, както ти. След всичко продължаваш да се радваш на чуждото щастие без нотка на друго чувство.  Hug
Марги, Светле, благодаря ви че питате и ни мислите. Оправи се Мария. У дома и стените помагат явно. (да чукам на дърво, че на нея похвали не й се полагат - действат й неподходящо). Не че нямаше едно екстремно прибиране до дома, защото баба ревеше по телефона, защото бебето й плачеше силно и според голямото бебе нещо я боляло дребка. Вече и зъбчето не я мъчи толкова. Проби първото кътниче, но пръстчето е постоянно на проверки в устето.
Ники, Ритко, хайде по едно гуш за леко посрещане на Петко и Петка неродени.  Grinning Hug

# 89
  • на дъното
isepise Praynig fingerscrossed fingerscrossed и от мен
 smile3518толкова ми е скапано,че не ми се пише чак,Дени е  в някакъв и аз не знам какъв период проблем с яденето не че друг път е ял с апетит,но това ми стига и да ми изцеди нервичките.
Дано Любов има късмет и сили да се справи с всичко,че направо ми е пред очите какво и е на майчицата.

Общи условия

Активация на акаунт