В новата ни МАЙска тема сбъднати мечти да има

• 8 719
  • 203
  •   1
Отговори
# 180
  • Стара Загора
Копирам поста на майчето на Любов-за съжаление пак се е влошила:

KAKTO SI POMISLIH PO-RANO DA NE BURZAME DA KAZVAME "URA". LIUBOV PAK E NA APARAT. UMORILA SE E. DOKTORITE SE BORIAT DA RAZGURNAT DROB4ETO NA MAXIMUM,ZA DA BUDE PULNOTSENEN 4OVEK. LIUBOV OSTAVA V TEJKO SUSTOYANIE NA TOZI ETAP! 6TE ZAPALIA SVE6TI4KA...

Нека всички се помолим отново за малката кукла Praynig Praynig Praynig
Милото Cry Моля се за него Praynig

# 181
Ох ,защо така ... Sad Ще се   Praynigза теб мъничка Любов !
Херка, знам какво е  Grinning,но  щом погледенеш  тези невинни красиви  очички  и всичко ти минава  сигурна съм  Hug

# 182
Честит рожден ден РЕНИ, от сърце ти пожелавам много здраве, много късмет и много любов.

Praynig Praynig Praynig за малката Любов.

Херка много хубав малкия ти мъж, да ти е жив и здрав да се грижи за висините на кръвното ти.

# 183
Явно изпитанията за Любов и близките й още не са приключили.  Sad Дай Боже да приключат скоро!  Praynig

Херко, и друг път съм го казвала -имаш изключително красиво дете!  Heart Eyes

# 184
 Praynig се за малката Любов.
Честито на патерички на Рени и Хера, да са живи и здрави, и много семейно щастие   bouquet

# 185
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynigза Любов дано стане чудо ,дано час по скоро е в прегръдките на мама.

# 186
Включвам се,за да ви помоля да стиснете по едни палци за Хрисчо.Днес ходихме на лекар и се оказа,че е с пневмония Sad Cry
Страшно кашля и има висока Т и имаме срок до довечера,ако продължи да кашля по същият начин и не намалява след инхалации влизаме в болница.
........................не издържам вече Tired Confused

# 187
Исе ,вашите неволи край нямат ... Cry fingerscrossed да се разминете и дано намалее тази кашлица .

# 188
  • Варна
 Praynig и от мен за Любов!
Исе стиснати палци и от мен да се оправяте по-бързо.

# 189
ИсеHug Дано днес новините са добри Praynig

# 190
Исе, и аз се присъединявам към чакащите добри новини за Хриси!  Hug

# 191
  • София
Гледам няма ви, ама аз току що видях, че Кенга е писала в темата на майските мами, че на 26-ти май е родила Константин - 3700 грама и 51 см.

Да й е жив и здрав синът!   bouquet

# 192
Кенга е писала в темата на майските мами, че на 26-ти май е родила Константин - 3700 грама и 51 см.
Да й е жив и здрав синът!   bouquet
Чудесна новина !
Кенга, честито ти синче! Да е жив и здрав, силен  и смел мъж!Прекрасно име си му избрала!

# 193
  • София
Здравейте, милички! Искам да ви благодаря сърдечно, за милите пожелания и за всички хубави думи, много ми е миличко.
Съжалявам, че сега пиша, но при нас проблемите не спряха. След всички здравословни проблеми при мен, шарки , вирусни
инфекции и не знам още какво, накрая се случи едно хубаво нещо, появи се нашата малка Мина. За нещастие така ми се беше
свило сърчицето, че не можех да си изживея мига както ни се полага. Кака Лорка в понеделник я приеха в болница с остър бронхит.  Cry
О този момент ми потъна всичко пред очите. Детето ми в болница , аз с другото дете в болница, и нито за едното полезна както трябва нито  за
другото. Сърцето ми се късаше, а на мен какво друго ми оставаше, освен да се нарева едно хубаво, цял ден и цяла нощ сълзи и не спане.
Във вторник ни пуснаха да си ходим с Мина, но пак за мое огромно нещастие , нямаше как да отида да си видя Лорката, с моя "силен имунитет" , ме държаха далеч от детето. Накрая дойде време за изписване, велик петък за мен, времето се влачеше, но накрая всичко се нареди и си взех детенцето с баба му. Добре, че можех да разчитам на майка си, иначе не знам какво щях да правя.
И да ви споделя какво се случи ... , звъни ми майка ми на телефона, вдигам аз ,но отсреща непознат глас ... можете ли да се сетите кой ми се обади? Исето. Преместили ги в стаята на Лорчето, та успяхме да се видим аз отдолу, тя на терасата, че не им беше минала визитацията.И добре, че пускаме снимки на децата поне, да можем да се разпознаваме. Поздравява всички ви.
Иначе, Мина е добре, спокойна беба е, папка спинка и пълни пампите.  Simple Smile Кака Лорка иска постоянно да я душ,душ бебето (гуш,гуш бебето), само я целува гушка и реве когато не и даваме да я "тормози" със слонските си движения.  Laughing Аз се възстановявам много по-бързо от предния път, и откакто сме се прибрали, не съм лягала грам за почивка през деня, та ако изчезна скоро, ще да е от това, че не си почивам много и хранителният ми режим не е от най-редовните. Сега отивам да полегна малко, и ако утре помощниците ми отпуснат повечко свободно време, ще кача някоя друга снимка.

# 194
Ритко,  Hug Heart Eyes радвам се, че се разписа. Вече всички болести и ядове да са зад гърба ви викам аз.  Praynig Браво на  noслушана Мина и на любвеовилна кака Лора. Все така да са. А мама да намира време за почивчица и хапване, че да не я стяга класната. Wink Чакаме снимки!

Добре дошъл на белия свят , мъничък Константин! Жив и здрав бъди! И расти много палав и весел за радост на мама и татко!
Кенга, честита ви радост, маменце!  bouquet

Исе, чакаме ви скоро и вас изписани от болницата и здравички!

Общи условия

Активация на акаунт