Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 26

• 63 151
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
ББ чакайте да дойде серията когато Ферхи си ляга с Левентчо
Яяяя, дай малко повече инфо  Mr. Green Party Crazy
Какво ти инфо , направо кадри  Laughing

# 196
  • Пловдив
Аз искам инфо, защото от тук не мога да влизам в Ютаб и Вебокс #2gunfire (тва е за сис админа, дето ми е сложил ограниченията)

# 197
biskit , аз не бих се наела да направя такава номинация. За мен всички са толерантни, ако е имало нетолерантни -те са разбрали, че не им е мястото тук.
Нали ако предпочета някой, ще обидя останалите. Всички сте ми еднакво близки, еднакво мили!!! Hug Hug

# 198
biskit , аз не бих се наела да направя такава номинация. За мен всички са толерантни, ако е имало нетолерантни -те са разбрали, че не им е мястото тук.
Нали ако предпочета някой, ще обидя останалите. Всички сте ми еднакво близки, еднакво мили!!! Hug Hug
Съгласна съм  Hug а и ще предизвикаме конфликти,може и да засегнем някои,а все пак целта на всеки участващ в форума е да се поразсее и да му е приятно,а не да е в постоянно напрежение.

# 199

И ти си права!Моите предпочитания са към минимум 5 души-и теб включително.
Но за сърденето-няма да се сърдим,не сме малки деца,а големи хора-вряли и кипяли.....   Rolling Eyes  Twisted Evil

# 200
  • София
хахах палавници такива:)
на работа съм в момента и нямам достъп нито до вбокса, нито до ютуба Sad и няма да мога да изровя сцените и да ги пусна..

# 201
  • Пловдив
хахах палавници такива:)
на работа съм в момента и нямам достъп нито до вбокса, нито до ютуба Sad и няма да мога да изровя сцените и да ги пусна..
Сестра по съдба Party - с резнат достъп до видеосайтовете... А поне сещаш ли се в кой епизод по турската номерация става това? newsm78

# 202

И ти си права!Моите предпочитания са към минимум 5 души-и теб включително.
Но за сърденето-няма да се сърдим,не сме малки деца,а големи хора-вряли и кипяли.....   Rolling Eyes  Twisted Evil
Може да няма сръдни,но ще има неприязън и напрежение,което никак няма да е приятно за никого

# 203
biskit , благодаря за доверието, аз също харесвам постовете ти и мога да изброя още доста други.
Затова не бих участвала.
Не става въпрос за обиждане, а да не пропусна незаслужено някой ценен съфорумец. newsm78
А сега, за да не изглежда, че съм избягала / имам ангажименти/,  ви пожелавам приятни мигове с Листопад довечера, ако дотогава не се появя отново. Hug Hug
Утре ще има яко обсъждане във форума, както става обикновено след затишието през почивните дни. newsm03

# 204
Д-а-а, дайте кадри!  newsm08 smile3508

# 205
  • София
хехе сестричке по съдба не се сещам, но максимум до десетина епизода ще да е..ще поровя довечера и ще пусна Simple Smile

# 206
  • до една звездичка
На мен ми се струва, че тази проекто-анкета отсега е взела да ви напряга, а какво остава като я почнете... Crazy Говоря като изключвам себе си, защото смятам да я пропусна. Предпочитам да се разтоварвам в темата, вместо да правя психологически профили на пишещите. Stop

Нямам търпение и аз за довечершните серии!

# 207
На мен ми се струва, че тази проекто-анкета отсега е взела да ви напряга, а какво остава като я почнете... Crazy Говоря като изключвам себе си, защото смятам да я пропусна. Предпочитам да се разтоварвам в темата, вместо да правя психологически профили на пишещите. Stop
Да ти кажа, и ти си права.  Thinking yes
О-о-о, Dartanian, ти отмаряш вече в шезлонга, ремонтът свърши!  Flutter Peace

# 208
Довечера :

ББ : Джем се опитва да заличи постъпката на майка си пред Неджля. Най-после той осъзнава, че все още има чувства към нея и не иска да я загуби отново. Покрай болестта на Фикрет децата започват да преживяват отново кошмара при смъртта на майка им. Ферхунде трескаво се приготвя за вечерята, но какво ли цели, настоявайки точно тази вечер да се срещне с Яман и Есра?
Али Ръза е твърдо решен да разбере истината от Ферхунде. Оуз осъзнава, че все още е влюбен в Неджля и решава да се бори за нея. Левент става подозрителен, след като чува телефонен разговор на Ферхунде. Дали това няма да й коства работата? Семейството на Джем се опитва все по-усилно да го отдалечи от Неджля, но дали именно това няма да го тласне още по-силно към нея? Джеврие не престава да се сърди на Фикрет за случка, която не е по нейна вина.

# 209
  • до една звездичка
... но можеш ли да изнамериш този мой коментар, че ми стана адски интересно hahaha В смисъл, аз не си спомням какво съм писала и ми е интересно как съм ги наредила hahaha Hug
Търсих из цялата минала тема, не можах да открия този пост. Може да бъркам, може да е било в по-предишна тема. Попаднах на един подобен пост на Естел, може да не съм запомнила правилно.

Соя, да не би да имаш предвид този пост. Като го четох, си помислих точно онова, което и ти сподели: за какво, всъщност гледа филма тази потребителка? Thinking
-------------------------------------

"Да, Неджля наистина беше болна за семейството си, тя просто осъзна какво е извършила, докато тъпата гъска Лейля не иска да осъзнава нищо, тя е просто  бледо подобие на  майката- проста, глупава, злобна, мръснишки долна.    Как ще кажеш, че се случва в дома на Лейля, че този дом е толкова на Лейля, колкото и на Неджля, толкова и на Фикрет, Шевкет и Айше.  Как така  Лейля изведнъж ти се видя с повече права от другата - примерно Неджля в случая.    През целия сериал досега непрекъснато дават Лейля, Ферхунде и майката да подслушват на поразия,  сега дадоха за първи път Неджля да го прави, и то заслужено, касаеше я, а ти заключи, че никой не го отбелязал.    Ти си просто  преднамерена в коментара си,  аз  не харесвам  никого, освен Фикрет донякъде, защото ми напомня за моето собствено детство и младост в бащиния ми дом.  Не харесвам и майката и бащата, тя е  типичната  за Турция неука, по селски хитра тарикатка,  на много места в сериала  дават как реагира в стил: "всеки да се спасява  както може, само аз да съм далеч от неприятностите". Али Раза - язък му за фасона околийски, глупав, недодялан, сякаш не е живял досега, и сега се излюпва и хоп- неподготвен за нищо в живота, най-лошото е, че  дори не е проумял, че трябва да подготви за живота децата си, и те като него се лутат, не разбират какво им се случва, защо им се случва.   И аз съм за честността, мразя лъжата, нооооо  честността не означава глупост, наивност до безкрай.    Завършвам:  злобата на Лейля я ръководи във всичко, тя е в основата на съперлничеството между нея и Неджля, заради това съперничество Лейля прави всичко  грозно, и то съзнателно е насочено срещу Неджля.  За съжаление такива примери има и тук у нас и то  в днешно време.  Имам го в рода и семейството си- за огромно мое съжаление.    Извинявам се, че стана дълго, просто аз  така  възприемам  нещата от филма, различно от Вас."

Общи условия

Активация на акаунт