Автоимунен тиреоидит на Хашимото (13)

• 96 686
  • 764
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Уф, въпреки че не съм майка, килограмите са ми голям проблем- от 6 месеца. Винаги съм била слабичка и съм свикнала да хапвам доста и да нося най-малкия размер дрехи, а съм сега съм толкова пораснала, че ми се налага да сменям гардероба- панталоните и бельото не ми стават. Имам си коремче, дупе и ми е много тегаво, не мога да свикна с тези кг!Този месец няма да купувам карта за градски, ще видим ако ходя пеш до работа дали ще има резултат..колкото е и време да ми отнема, поне вече е светло.
все едно аз съм го писала ooooh! само че мене ни пеша ни с транспорта някой може да ме накара да се движа #Cussing out
започнах да взимам сутрин на гладно след хапчето и преди кафето -гореща вода с малко лимон в нея,барем помогне малко

# 106
Слънчева, приеми и моите поздравления! Нека бебчо бъде здрав и да има щастливо детство!
На мен ми предстои идната седмица да си правя изследвания на ТСХ-то. Но мисля да си пусна ФТ3, ФТ4 и пълна кръвна картина. Обаче не знам дали в нея влиза изследването на холестерола и кръвната захар или трябва да ги пусна отделно?

# 107
  • София
Слънчева, приеми и моите поздравления! Нека бебчо бъде здрав и да има щастливо детство!
На мен ми предстои идната седмица да си правя изследвания на ТСХ-то. Но мисля да си пусна ФТ3, ФТ4 и пълна кръвна картина. Обаче не знам дали в нея влиза изследването на холестерола и кръвната захар или трябва да ги пусна отделно?
мисля,че отделно се пускат

# 108
  • София
Слънчева, честита радост!   bouquet На цялото семейство желая много здраве и щастие, а малкият Росен да расте умно и добро дете!

Бяло лаленце, аз съм ходила веднъж при доц.Каменов, в период когато търсех ендокринолог, който работи със здравната каса. Направи ми добро впечатление, изслуша ме внимателно, прегледа изследванията които носех, изказа мнение. Но за жалост лимита му беше свършил и не можа да ми даде направление за ЯМР (каквато беше моята цел). Мисля, че е добър специалист.

Надявам се всички да сте си починали тези дни и да сте събрали положителна енергия  Heart Eyes

# 109
  • София
Zazzy, много ти благодаря!  Hug Аз днес звъннах в МЦ Лора и си записах час чак за 30 юни  #Crazy
Нямаше по-скоро свободни часове.

# 110
  • София
Слънчева, честито!!!

Аз трябва началото на юли да се видя пак с д-р. Тодорова. Май е време да звъня за час.  Crazy

# 111
  • София
Честит бебок на Слънчева   bouquet Ех, че хубава новина  Hug

При Каменов и аз си записах час, за края на май, ама го записах през април, верно е голям наплив. Ще споделя след това  Peace

Девойки, тая бременност ми е много странна - нали внимавам с яденето, в момента съм кило по-малко, отколкото в началото и въпреки това корема ми видимо расте - имали ли сте такова чудо?

# 112
Слънчева, честита радост Simple SmileДа ви е жив и здрав Росен!

Тъкмо мислих да питам д-р Тодорова за кога дава часове? Вярно ли чак за юли? Shocked

# 113
  • София
Бърди, спокойно, мила. Има и други жени, които отслабват в първите месеци от бременността. Моя позната така след внимателно хранене по препоръка на доктора си отслабна с 2-3 кила, но тя си беше и пълничка де, още преди да забременее. Нали се чувстваш добре? Това е важното.

Лаленце, да, така е с часовете при Каменов. Това беше и причината да се откажа да бъда негова пациентка.

# 114
  • София
Zazzy - аз за пълна съм даже повече от "пълничка", направо съм си тулупче  Laughing Не ме притеснява свалянето, чудя се как расте тоя корем на фона на свалянето. Утре-вдругиден влизам в 5ти месец, тръгна си тумбака напред тия дни и това е Simple Smile
Може би топя от дупето и давам на бебето, аз така си казвам  Mr. Green

# 115
  • Пловдив
Да ви питам нещо-като съм с диагноза Хашимото ,при раждането на бебчо трябва ли да му се прави някакво изследване  на щитовидната жлеза?унаследява ли се?

# 116
niko,на всички новородени се изследва ТСХ.Може да се наследи.

# 117
  • София
Момичета, хайде да се напише и това на първа страница, защото имам чувството, че при всяка бременна и всяко бебе се обяснява това.  ooooh! На абсолютно всички бебета се прави това изследване в родилния дом и ако всичко е наред НЕ пращат резултат.

# 118
  • Пловдив
в смисъл че ако има отклонения тогава се казва на майката ,така ли?
защото аз имам едно дете,но като се роди никой не ми е казвал изследвано ли е за нещо и за какво?а сега като вече знам че имам проблем и затова питам

# 119
  • София
Да, взимат кръв в родилния дом, ако има проблем тогава те издирват.

Общи условия

Активация на акаунт