Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са тези формуляри за информирано съгласие?
Какво представлява епидуралната анестезия?
Защо се предписва антибиотична терапия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са тези формуляри за информирано съгласие?
Формулярите за информирано съгласие са необходими при медицински процедури, като например епидурална анестезия по време на раждане. Те представляват документ, който обяснява рисковете, ползите и алтернативите на процедурата, като се изисква подпис на пациента в потвърждение, че е бил информиран за всички аспекти на процедурата.
-
Какво представлява епидуралната анестезия?
-
Защо се предписва антибиотична терапия?
-
Какви са терапиите и лечения за клизми?
-
Какви са формулярите за обменна карта?

отчаяна съм
нали с теб сме на 24.05. 

Ами то и аз съм тук, ама няма как , когато реши да излиза бебко е добре дошъл. Аз постоянно си имам контракции, тази нощ чак се събудих от болка, не мисля, че съм тръгнала да раждам, а и вчера бях на преглед. Сигурен стимулант за контракциите си е спермата, поне при мен ме докарва до много болезнени контракции, но то си е доказано

Разбирам те прекрасно.
ама както и да е, ще видим...
, но няма как ще си чакаме

,че часа е чак на 08.06.
Стискам кълки, у нас е Бейрут всичко е разрушено от ремонта, дано бебка си стои до термина.
След като изпрах всичко, установих, че с дълъг ръкав милото няма почти нищо. Какво ли още не съм купила