В какъв свят живеем?

• 12 985
  • 381
  •   1
Отговори
# 345
Вълкът с дълъг ник нямаме фактите въпреки ,че в повечето случаи това хич не пречи на форумския съд да  чукне с чукчето.
Примерно ако излезе ,че Валери е замерял децата и това на Благо се е разплакало /както се писа в една  статиите/  не бих го определила като мутра,простак и т.н.
Както се и писа децаа не са играли в градинката ,а на площадката в нормално за това време при това заедно с бащите си ами да зяпяш от терасата за това бих го приела като простащина.И въпреки това ако не е имало замерване с чаши или камъни най-удачно би било просто игнорираш забележките .
Да тръгваш с насилие заради забежка си е тъпо.
За мен са важни фактите не познавам нито един от участниците нито пък смятам да давам характеристики за психическото състояние на хората по визията или професията им.

# 346
Eйй Смарти, чупиш ми очилата направо. Значи, човека е отворил вратата на милия съсед, значи, поканил го е да го набие, нямаме нахлуване, нямаме престъпление. Какво искаме тогава, а? ooooh!
Илиянка нема да я коментирам, нея си я знам. 

# 347
Smartie, е права, .......но  в съда няма да оправдаят Валери, защото животът му не е бил застрашен, със същото/пистолет/, така  е и при полицаите, трябва да прецениш, ако насреща ти излезе някой със сопа/или юмрук/ недей да стреляш с пистолет, иначе си виновен. Другото е в кръга от догатките/дано да оживееш/ Peace

# 348
Smartie, е права, .......но  в съда няма да оправдаят Валери, защото животът му не е бил застрашен, със същото/пистолет/,
Глупости.

# 349
Глупости, ама е така./и за кое е глупости/
                 Другото, и на мене ми се иска да е така.

# 350
Eйй Смарти, чупиш ми очилата направо. Значи, човека е отворил вратата на милия съсед, значи, поканил го е да го набие, нямаме нахлуване, нямаме престъпление. Какво искаме тогава, а? ooooh!
Илиянка нема да я коментирам, нея си я знам. 

Пак обиди и пак към мен , а аз никой не съм обидила ,защо ,защо .....
Хайде, лека нощ!

# 351
Къде видя обида? Казах, че си те знам.
Искам промяна на закона. Не може всяка освирепяла мутра да може да дойде да ме убие в коридора ми, и аз да не мога да се защитя с каквото иам под ръка. Не могат моя юмрук и този на 100 кг. говедо да се приемат равностойно по дифолт.

# 352
Ами глупост е, че ако някой те нападне с каквото и да е, можеш да отговориш само със същото, за да е законно.
Значи напада те на улицата с нож оня австралиец, а ти имаш пистолет. не го използваш, а хукваш у вас към кухнята за нож.
Или оня, дето беше убил човек с боен лък. Опъва тетивата, а ти насреща му какво? Значи за законна самоотбрана трябва да имам разрешително и да нося със себе си всички видови оръжия?

# 353
Глупост, но Български Закон, това е.
               Така, че безсмислието на спора, вече е "прозрачно", както казват някои  Hug

# 354
  • София
Стига с тия мутри де, стига с тия говеда! Как не се засрамихте за една секунда, обиждате човек, когото не познавате!  ooooh! Откъде тая злоба, разбирам някой да защитава позиция, но това плюене не ми го побира главата...  ooooh! Много грозно, много!

# 355
               Така, че безсмислието на спора, вече е "прозрачно", както казват някои  Hug

Аз пък бих се обзаложила, че Валери няма да получи ефективна присъда. Ако вярвах, че нашата съдебна система ще произведе присъда в разумен срок, за да има смисъл такъв облог.

# 356

двай линк към тоя закон, оставам с впечатление, че си го чела. Аз не можах да го изрова.

# 357
Стига с тия мутри де, стига с тия говеда! Как не се засрамихте за една секунда, обиждате човек, когото не познавате!  ooooh! Откъде тая злоба, разбирам някой да защитава позиция, но това плюене не ми го побира главата...  ooooh! Много грозно, много!

Стига па ти с тая злоба. Къде я видя? Как може да се нарече човек, който  нахлува в чужд дом с юмруци? Кое е най-близкото определение в български условия?

# 358
Айде спрете се вече......
Връщам темата към първоначалния й замисъл.Вчера една баба се скарала на децата й им казала "Отивайте да играете на гробовете на майките си"  Shocked А днес,същата им казала да се махат оттам,да не им извади й тя пищов. Питам аз,що за хора биха могли да кажат това на деца???

# 359
Ами спри се, да. Само опошляваш иначе сериозната тема с глупави махленски коментари.

Общи условия

Активация на акаунт