Перла - Tatlıtuğ'a бригада - Епизод 35

• 33 808
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
  • "Перла"
И тъй като съм от бавното,нищо не разбрах,кой с кого ходи,кой в кого се е влюбвал,кой с кого гореши сцени и за капак наякаква богаташка щерка,дет като я гледам с удовоствие си развява оная работа,честно обърках се.Божке,божкееееее, ами туй момче ,ако направи още десетина сериала,ми те ще го изкарат полов атлет.
 #Crazy

# 286
Сори ,ама е грозна,ай сега не ме бийте Mr. Green

А, защо да те бием - аз това вече го казах. Дори допълних, че е по-добре да е Берен, че изглежда по-прилично!

# 287
Няма да те бием!

Той си е полов атлет!!!  Тез огромни мами-гърли /Азра, Мелтем/  дето ги обръща толкоз години, не е ли атлетичен подвиг?

# 288
  • "Перла"
alex_b   newsm10

vania1954 ха-ха Mr. Green

# 289
Голям дерт ми е, че няма инфо нито за Идил, нито за баща й, нито за семейството й.

Какво толкова й хареса Киво, недоумявам.  Сигурно ние нещо не виждаме, щото той не е никак глупав,  тъкаля се като  питката от приказката, но на никоя не се  даде досега.   Тази мома ли е най-голямата късметлийка на земята?  Трябва да кандидатства в книгата на Гинес за най-голям късмет.

# 290
Къде е Лагуни?  Липсва!

# 291
  • "Перла"
Не разбирам как баба ми мелтем и на какво основание се е надявала на някакво обвързване,ако това което пише е вярно.Едва ли е истина това,нали беше интелект някакъв,би трябвало кратуната и да прозряла ,че тази връзка е обречена.Не знам.

# 292
  • "Перла"
Голям дерт ми е, че няма инфо нито за Идил, нито за баща й, нито за семейството й.

Какво толкова й хареса Киво, недоумявам.  Сигурно ние нещо не виждаме, щото той не е никак глупав,  тъкаля се като  питката от приказката, но на никоя не се  даде досега.   Тази мома ли е най-голямата късметлийка на земята?  Трябва да кандидатства в книгата на Гинес за най-голям късмет.

Паричките на тати примерно

# 293
  • "Перла"
http://www.gecce.com/haber.aspx?Id=132230

някой знае ли тук за какво става въпрос?

# 294
Не разбирам как баба ми мелтем и на какво основание се е надявала на някакво обвързване,ако това което пише е вярно.Едва ли е истина това,нали беше интелект някакъв,би трябвало кратуната и да прозряла ,че тази връзка е обречена.Не знам.

Много си права, но я се постави на нейно място.  Спечелила си веднъж това красиво, яко момче, обещаващо, богато,  какъв интелект бе душко,  няма значение какво имаш или нямаш.  Животът ти е на фаталната граница / сега вече казва, че не мисли да се омъжва, кой ще я вземе, ако се появи кандидат жених, веднага ще  се окачи на врата му и ще забрави какви ги е плещила досега/, или хващаш последния влак /и то какъв/  или  прекрачваш оттатък и си в трапа при усойниците.  Четох някъде, че мълчала,  мълчала, сега хукнала по козметични салони и спа процедури,  и накрая се  разпуши като  събуден вулкан.  Сега ръси намеци за Киво - половин година  след.  Което  ме навежда на мисълта, че тежко е преживяла  раздялата и се е простила с мечтите си.   Защото брак и едно или повече деца  е бил  шанса й да върже задълго Къванч при себе си.  Но  той "магарето му с магаре уж се правел на влюбен в нея, възползвал се от връзките й за евентуална кариера в  Щатите, а пък при първия натиск от нейна страна изчезнал"     Че аз да не съм пропуснала нещо - тя пък колко е известна и от къде е известна в Щатите, ако знете споделете, моля!

Изобщо която и жена да е поставена в нейното положение няма да се удържи, ще се изкуши да се опита да  го върже, защото знае, че няма начин да го задържи, ако не го върже.  Елементарно!!!    Проблемът не е в нея, а в него, че й се натресе, че не избяга  в началото, и по този начин й даде  материал за  безумните надежди.  Всеки се стреми към собственото си щастие, не към общото, всеки се залъгва, докато не му извадят мечтите през носа.

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 23:53 от vania1954

# 295

Да Това е Йозерман, човекът, който държи правата на  конкурса Елит модел оф да уърлд, държи агенция за моделите, съответно бил е първия мениджър на Къванч, когато еспечелил 2002 г конкурса и е заминал за Париж. Същия човек е уредил участието на Къванч в Перла  и го е поканил да се Върне в Тр. Къванч не знам защо е прекратил едностранно договора си с него, много глупаво според мен, защо никой не го е посъветвал не знам.   Та този Йозерман осъди Киво да заплати 35000 тр лири обезщетение, сега завел второ дело - иска 20 % от доходите на Къванч от Перла. Викали са в съда за изслушване като свидетел сегашния/ата  мениджър/ка  - не знам мъж ли е ли жена.   Преди доста време в др превод Къванч се оплакал, че станал роб на Йозерман заради парите които искал- в тогавашния превод се говореше за 150 000 тр лири.

# 296
  • "Перла"
vania1954   така е,абсолютно.

много благодаря за превода newsm51

# 297

С години продължава делото на К.Т и неговия бивш мениджър Еркан Йозерман
Всичко започва през 2002, с едностранното изпълнение на сключения договор между двамата.К.Т сключвал многобройни договори за работа без да се допита до своя мениджър, който го дава под съд и иска обезщетение за 30 хиляди турски лири.Делото продължава, защото Е.Й иска да получи 20% от печалбите на сериала "Перла".Свидетел в това дело се явява собственика на агенцията Гайе Сокмен.
 Той казва, че се запознал с К.Т, когато същият е станал Бест модел и дошъл в неговата агенция да си търси работа. Там казал, че не са му връчили обещаните награди от Бест модел и затова  е напуснал агенцията в която е работел преди това. Г.Сокмен казал, че той го препоръчал за сериала" Перла" и тогава К.Т започнал да работи за неговата агенция и в същото време той лично е подписал договора за сериала.

# 298
vania1954   така е,абсолютно.

много благодаря за превода newsm51

Не съм го превела, а цитирах по памет каквото съм чела оттук,  оттам!
 Не разбирам турски, знам някои думи, но има обратен словоред,  което значи, че тр да се учи граматика.

# 299

С години продължава делото на К.Т и неговия бивш мениджър Еркан Йозерман
Всичко започва през 2002, с едностранното изпълнение на сключения договор между двамата.К.Т сключвал многобройни договори за работа без да се допита до своя мениджър, който го дава под съд и иска обезщетение за 30 хиляди турски лири.Делото продължава, защото Е.Й иска да получи 20% от печалбите на сериала "Перла".Свидетел в това дело се явява собственика на агенцията Гайе Сокмен.
 Той казва, че се запознал с К.Т, когато същият е станал Бест модел и дошъл в неговата агенция да си търси работа. Там казал, че не са му връчили обещаните награди от Бест модел и затова  е напуснал агенцията в която е работел преди това. Г.Сокмен казал, че той го препоръчал за сериала" Перла" и тогава К.Т започнал да работи за неговата агенция и в същото време той лично е подписал договора за сериала.

Така преведено  звучи обнадеждаващо. Къванч може да спечели делото и да се оттърве от този човек.  Не са му връчени наградите от конкурса, доколкото знам Азра е получила 156 000 долара награда за първото си място, а Къванч?  Това ли не е получил, или има и още нещо?

Общи условия

Активация на акаунт