Къде във Варна - 9

• 63 607
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Аз търся едни пъзели от гума големи квадрати.Има ги в книжарниците,но където е да намеря все имат букви или цифри, които се вадят.А аз искам да са цели квадратите.Ако някой е мяркал някъде да каже.

# 646
Има ли някой с  впечатления (добри, лоши... ) от мебелна къща "Никора" - намира се в сградата на Пикадили Запад?  Thinking
Имат примамливи цени,за сметка на някой  слабости в качеството или по скоро издържливостта според мен.
Имам предвид кантирането на модули с 1мм. кант или хартиен.
За мен 2 мм е правилният и бих се доверила единствено вече само на изпитани майстори.
Вече притежавам двама- за паркет и за корпусна мебел Wink

# 647
  • Варна
Знаете ли книжарница, в която се продават книгите на Егмонт България? В ToyTown има малко, другаде да сте срещали?
И още един книжен въпрос: Синът ми ме врънка за приказка с риби, море, тем подобни (без Немо). Ако ви е попадало такова нещо, помагайте, че в чудо съм се видяла.
Имаме тази книжка http://www.book.store.bg/p31697/v-dylbinite-na-moreto-knizhka-s-figurki.html , разкошна е и детето много я харесва купихме я когато беше горе-долу колкото твоето, на 3 и половина. Играем си като вадя всички фигурки (или той) размесвам ги и после чета, а той трябеа да покаже и постави пдходящата фигурка. Докато търсих линк, намерих и тази: http://www.book.store.bg/p35739/zhivotnite-v-moreto.html

Ето и моя въпрос, който ми е много спешен. На приятелка, която е за малко във Варна утре и се налага да ползва интернет, скенер, така че се интересувам за някой интернет клуб или център, където да предлагат., по възможност на центъра. Моля ви   Praynig помислете и кажете, че и е много спешно, лаптота и се счупил, на моята работа не може, в къщи не става (далече и е),а и нямам скенер.

# 648
Като стана дума за мебели. Някой посети ли срещу входа на Метро мебелният магазин. В неделя видях с големи букви 50% намаление на мебели, но е работеше и не влязах.

# 649
Аз търся едни пъзели от гума големи квадрати.Има ги в книжарниците,но където е да намеря все имат букви или цифри, които се вадят.А аз искам да са цели квадратите.Ако някой е мяркал някъде да каже.

Имаше такива в Мосю Бриколаж.
Нашите са големи ,с картинки на Дисни.Цели са,няма изрязани фигури вътре.

# 650
Много благодаря за информацията, ще се възползвам и ще поогледам Simple Smile Дано намеря това магазинче срещу Бинго Мустанг  Hug А можеш ли да ми обясниш по-подробно къде се намират тези две магазинчета на Финес? Благодаря предварително Simple Smile
Сега ще се опитам да ти обесня- от Централна поща нагоре вървиш минаваш Бурлекса и още нагоре, пада се няколко магазина преди светофара.Магазинчето е малко, май има обувки до него и е преди Вижъна.Другото е  във втория търговски център/дано не те лъжа Blush/тези които са покрай новия път, но него скоро не съм го посещавала.
Това за запознаването е добра идея и ако нямаше посредник с най-голямо удоволствие Hug

Много благодаря за информацията  Hug

# 651
  • Варна
Има ли някой с  впечатления (добри, лоши... ) от мебелна къща "Никора" - намира се в сградата на Пикадили Запад?  Thinking
Имат примамливи цени,за сметка на някой  слабости в качеството или по скоро издържливостта според мен.
За мен 2 мм е правилният и бих се доверила единствено вече само на изпитани майстори.

А за меката мебел нещо? Един диван там харесахме, ъглов - "Фрида", та събирам мнения.  Wink

Като стана дума за мебели. Някой посети ли срещу входа на Метро мебелният магазин. В неделя видях с големи букви 50% намаление на мебели, но е работеше и не влязах.

Как се казва този магазин? да го посетим  Laughing

# 652
  • ride my bike...
Гумени пъзели има в слкадовете за играчки на гарата

# 653
  • York

Предполагам за Аква център-а иде реч  Laughing

# 654
  • Варна
Знаете ли книжарница, в която се продават книгите на Егмонт България? В ToyTown има малко, другаде да сте срещали?
И още един книжен въпрос: Синът ми ме врънка за приказка с риби, море, тем подобни (без Немо). Ако ви е попадало такова нещо, помагайте, че в чудо съм се видяла.
Имаме тази книжка http://www.book.store.bg/p31697/v-dylbinite-na-moreto-knizhka-s-figurki.html , разкошна е и детето много я харесва купихме я когато беше горе-долу колкото твоето, на 3 и половина. Играем си като вадя всички фигурки (или той) размесвам ги и после чета, а той трябеа да покаже и постави пдходящата фигурка. Докато търсих линк, намерих и тази: http://www.book.store.bg/p35739/zhivotnite-v-moreto.html

Хиляди благодарности! Поръчах от store bg, харесах и други неща там  Hug

# 655

Как се казва този магазин? да го посетим  Laughing
Предполагам за Аква център-а иде реч  Laughing

Точно така, бях му забравила името. Влизала съм преди време и имаше мн неща . Ако някой ходи да пише кво - що има.

# 656

А за меката мебел нещо? Един диван там харесахме, ъглов - "Фрида", та събирам мнения.  Wink

За Никора и мека мебел ,незнам.Аз мога да ти предложа да видиш още един магазин за дивани.Аз имам 3 ,а фамилията общо имаме 6 от там. Wink
Цените са на половина от всичко подобно където гледах.Само факта ,че неможем ги мръдна е показателен ,че наистина има материял в тях.

# 657
  • Варна
Vali, разбира се, че искам!  Peace

# 658
И аз искам, кой е магазина за тия хубави дивани?

# 659

Нашия диван точно от Никора го взехме, но доколкото знам за меката мебел те са само посредници , не произвеждат. Пуснахме си поръчка и ни го доставиха. Доволна съм (и от дивана, и от комуникацията с Никора) Peace

Общи условия

Активация на акаунт