дете от семеен мъж Тема 2

• 36 661
  • 758
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте и от мен Hug!И при нас има напредък-таткото говори с адвоката, обясни му положението-тоест, че иска да признае детето си, така че и ние стартираме с делото.Но на практика това ще стане септември.

# 481
Здравейте и от мен Hug!И при нас има напредък-таткото говори с адвоката, обясни му положението-тоест, че иска да признае детето си, така че и ние стартираме с делото.Но на практика това ще стане септември.

Радвам се за вас.Дано се наредят нещата.

# 482
Поздравявам ви, момичета! Бъдете силни и борбени!
Живота какво се случи,...
Но трябва" малко" борба. За другото Късмет! Аз ви го желая!

# 483
Мерси Снежка.А на теб ти се възхищавам.Наистина трябва да си много силна за да понасяш ударите на съдбата.  newsm51

# 484
  • На морето!
Здравейте, момичета! Извинете, че нахълтвам така с въпрос, но имам близка приятелка, която е изправена пред сериозна дилема и има нужда от отговор на някои въпроси. Та, един от тях е: при дело за бащинство изисква ли се ДНК експертиза, т.е. ако детето се води с "баща-неизвестен" би ли могло след време новият приятел на майката да го припознае като биологичен баща?
Благодаря ви в аванс  Wink

# 485
Здравейте, момичета! Извинете, че нахълтвам така с въпрос, но имам близка приятелка, която е изправена пред сериозна дилема и има нужда от отговор на някои въпроси. Та, един от тях е: при дело за бащинство изисква ли се ДНК експертиза, т.е. ако детето се води с "баща-неизвестен" би ли могло след време новият приятел на майката да го припознае като биологичен баща?

Ами може но само и единствено ако ББ е съгласен детето му да не носи неговите имена и не иска да има общо с детето.Пише се декларация че припознава детето и това е.Тоест прави това което ББ би следвало да направи.Но трябва да е преди годинката на детето.

# 486
  • На морето!

Ами може но само и единствено ако ББ е съгласен детето му да не носи неговите имена и не иска да има общо с детето.Пише се декларация че припознава детето и това е.Тоест прави това което ББ би следвало да направи.Но трябва да е преди годинката на детето.
Мерси, Рени! Детето е минало тази възраст вече. Говорили са за осиновяване и припознаване, като вторият вариант въобще не вярвам да е възможен. Идеята е да стане бързо и тихо, за да не реши БНД да се меси и да създава проблеми.

# 487
Тогава при вас е много сложно.Не знам как да помогна.Опитай в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=453052.315

Последна редакция: нд, 01 авг 2010, 13:46 от *мамаРени*

# 488
  • София
Здравейте, момичета  Hug
Признавам си, че аз не съм за тук, но поради една или друга причина (най-вече от женско любопитство  Embarassed ) се зачетох в темичката ви и просто съм потресена какви мъже има. Реших се да се натрапя само за да ви напиша едно - Борете се за правата си и за правата на децата си! Не оставяйте тези мухльовци да си живеят живота все едно ни лук са яли, ни дете са правили. Те разчитат на това, че от гордост или от благородни намерения да не им разбиете "семейството" няма да предприемате нищо.

# 489
Не оставяйте тези мухльовци да си живеят живота все едно ни лук са яли, ни дете са правили.

Здрасти Hug, това беше много свежо, хареса ми Joy
Не се безпокой, не се натрапваш.Съвсем нормално е да ти е интересна темата-това е един аспект от живота.Дано нашите истории ти помогнат да не позволиш да попаднеш в подобна ситуация!

Ох, да си призная, почнаха да ми минават разни мисли, които много от вас не ми вярваха, че нямах досега....От около 2 седмици съпругата на нашия татко със сина им обикалят света и той след работа почти през цялото време беше с нас.Вечер в къщи като семейство....Досега си мислех, че той е много труден и чепат като характер и няма да можем да се издържим за по-дълго време.И че аз съм много обременена от брака си, за да понасям някой до себе си...А се оказа, че съвсем нормално и приятно си прекарваме вечерите, че не ме дразнят дребните му недостатъци и моите-него.Сега, като се върнат неговите хора, ще трябва да си избия тези мисли от главата Sad

# 490
  • София
Колкото и да чета не мисля, че мога да се предпазя от подобна ситуация. Никой от нищо не е застрахован в тоя живот, пък ако ще и 1000 примера да има пред себе си. Към момента по-скоро разсъждавам от другата страна. Ако съпругът ми има някой ден дете от друга не мисля, че бих могла да живея спокойно знаейки, че синът ми си има някъде братче или сестриче, което не получава това, което по право заслужава само защото мъжът ми е тъпанар  ooooh!

# 491
За жалост малко жени-съпруги, мислят като теб.Повечето намразват другата жена и детето й и за нищо на света няма да признаят, че то е точно толкова негово дете колкото и законното им.Може би болката им пречи да мислят трезво и да бъдат обективни, знам ли?

# 492
Addri много са малко жените разсъждаващи така.Съпругата на нашия татко не иска да приеме действителността,отказва въобще всякаква връзка помежду им.Дори нарече моето дете копеле и точно по тази причина сега трябва да се моли да не ме среща,че не отговарям.

# 493
Addri, въпреки всичко -било от страх/съм сигурна, че съпругата наББ на сина ми нямя нищо общо. За съжаление или за щастие! Просто мъжът, който аз избрах, е твърде слаб и за двете! Дано на никой не се случи това, но аз съм сигурна в това.
Мъжете, които имаме, са слаби и за една жена а камоли за две! Затова сме попаднали на тях.
След много години я разбирам и съжалявам! Даже я съжалявам много повече от себе си!
Дано никой не ме разбере никога!

# 494
Здравейте, момичета!  Hug

Ето ме отново тук след ваканцията в Бг  Sunglasses

Тъкмо успях да ви изчета, доста сте изписали  Simple Smile

Снежа63 Големи  Hug от мен, страшно силен човек
трябва да си за голямата отговорност, която носиш на плещите си!
Респект   bouquet

Eliema За съжеление не виждам много промяна в твоята ситуация,
освен думи, но действията нещо ми убягват  Confused
Дано след почивката на съда да има положително раздвижване! Peace
Само като инфо порових се в един правен форум и намерих това:

Каква е процедурата за завеждане на иск за бащинство,детето е родено
през 1990 год,сега е на 13 години?

Искът се завежда или от майката до навършване на 3 год. от детето /срок, който сте пропуснали/, или от детето след навършване на пълнолетие, като срокът отново е 3-годишен /т.е. до 21-годишна възраст/.
Ако обаче в акта за раждане на детето е посочен друг баща /т.е. във всички случаи освен “баща неизвестен”/ такъв иск не може да се заведе, докато не бъде оборен по съдебен ред съществуващият произход.

Така, че време имаш достатъчно, но за да си сигурна попитай и адвокат, но отговора е даден от такъв.

Рени Давай, съди го! 
Този си заслужава да го изядеш с парцалите  Naughty
Ще идва жена му на оглед на кой прилича бебето и дали е от него  Shocked Shocked Shocked,
абе тия хора наред ли са и тази жена акъл, достойнство и възпитание има ли?  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт