Ще имам близнаци! Тема с продължение....18

• 40 857
  • 883
  •   1
Отговори
# 300
  • София
На мен нищо не ми казаха за   ехокардиография  Rolling Eyes
МАрков дори ми каза,че няма нужда от 3 та ФМ  Rolling Eyes
Моя лекар също нищо не каза но започнахме вече да правим записи ан тоновете на бебките!

# 301
ЧЕСТИТО НА ДИДРЕ. Да са живи и здрави големите бебоци.  bouquet  bouquet
А тя в коя седмица роди, защото гледам че термина и е др месец?
Аз да ви кажа само на една ФМ съм ходила в 20 г.с., не знам дали да ходя пак-има ли смисъл newsm78.
А за ехокардиография на мен май не са ми правили Rolling Eyes.
Аз от Понеделник вече не съм на работа, че вече ми тежи доста, пък и страшна жега.........
не мога да си представя по-нататък как ще е, като тогава се ходи по-често на лекар ooooh! PraynigМоже да ми се окаже проблем защото нямаме кола все още.

# 302
  • София
  Честити бебенца на мама Дидре, родили са се големи, браво на мама.
  Моята лекарка също държеше на ехокардиографията.
  Димяни от трета ФМ по принцип няма смисъл, защото тогава бебетата са вече деца и няма възможност за прекъсване на бременността. А ако е имало проблеми те се виждат на втората ФМ когато органогенезата и всички неща са напълно завършени, оттам нататък бебчовците само растат. И на трета ФМ може за мама и тате просто да се види как изглежда човечето. Затова и повечето лекари не държат на нея, месечните прегледи когато си се следи развитието на бебетата са достатъчни.

# 303
  • София
Аила,мерси!   Hug

# 304
  • Пловдив
Честити бебочета на мама Дидре  Hug! Да са и живи и здрави!!! Те големи бебенца бе Simple Smile)) Дай боже всекиму  Praynig  Praynig  Praynig
Ади, потвърждавам, че БХС на близнаци в България не се прави!Аз по телефона питах Националната генетична лаборатория! Или във ВМИ или в Селена, щом искаш в Пловдив да правиш ФМ.
Ники,  мен ме викаха за преглед на сърчицата и бъбречетата в 28 седмица. Преди това имам ФМ в 12, 16 и 20 г.с. В 16-та беше пожелателна, не задължителна, но аз предпочитам да ходя и на пожелателните Simple Smile
Усмивки за всички  sun!

# 305
  • София
Честито на нашата майка героиня Дидре!
Дай боже всекиму такива големи бебоци.
Да са живи  и здрави и само радост да им носят  bouquet  bouquet  bouquet

По въпроса с ехокардиографията, да ви кажа че моята акушерка в ЖК много държеше да ида на такъв преглед. Най-добрия специалист е д-р Велковски, който можете да намерите в 3-градска болница, тъй като същата е кардиологична.
На мен ми беше удобно, защото аз живея до нея и там ме проследяват:). Но хората и от провинцията идват тук, защото са най-добрите специалисти в кадиологията.
На мен това изследване ми го правиха в 23 г.с.

# 306
ilik123 при мен имаше в 13 седм и сега една в 16 седм, преди да правим серклажа.
Иначе за сърчицата казаха и от Фемина, че най-добре е с 3тата, в 21 г.с. Аз в 3 градска познавам и доцентката, която завежда детска кардиология, но не мисля да се стига до тех.

Странно, че 2008 никой не ми каза за тези изследвания.

# 307
...

Странно, че 2008 никой не ми каза за тези изследвания.

Аз за ехокардиографията научих от форума от пития и каси. Rolling Eyes
Димяни, Марков на нас също ни каза че няма нужда от трета ФМ, защото бебетата са вече едри и не се полчава добре прегледа. Взаимно си пречат и се припокрива образа. Дори на втората не иска да ни ги снима в ЗД лицата, защото си пречиха.

Didre, честито! Да са ви живи и здрави и много да ви радват!   bouquet

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 15:22 от *vera

# 308
  • София
Честито на мама Дидре и дай Боже всекиму такива отгледани кюфтенца, както ги нарича тя  Joy
На мен също никои не ми е казвал за ехокардиография  newsm78, ама иначе на всеки преглед ме гледат на доплер...не знам дали това има нещо общо  Thinking
На последния преглед нещо докторката се намръщи на доплера на лявото бебче, та затова почва да ме следи на 10 дни...дано всичко е наред  Praynig Praynig Praynig Като я попитах има ли проблем, тя се засмя и каза : "нищо мила, мъжка му работа" ама аз си се шашнах...а той миличкия /левият ми бебок/ ритка като за световно...и така сладко ми се дупи  Heart Eyes

Хайде лек ден   bouquet

# 309
Честито на мама Дидре и от мен  Hug Да са й живи и здрави бебенцата Peace
Аз си записах час за понеделник в Селена, Пловдив за 3Д, обаче по телефона не уточних, че искам ФМ  newsm78 Дали ще е проблем, ако на място кажа на доктора ? А дали ще мога да помоля да ми види и той шийката, ако може да я измери, не знам. Измерването как става? С вагиналния видеозон ли?
Защото този предния доктор, който ме преглежда мануално и каза "че почти нямам шийка" се съмнявам, че може да каже всъщност това "нямане" точно колко см е  Thinking
И така, още са ми доста въпросителните, но се надявам да ми се изяснят в понеделник.  Peace

# 310
addy_1, да става с вагинален ехограф. Няма страшно. А по-донре уточни че искаш ФМ, кажи че си с близнаци, за да си знаят, а не да ти направят номер.

# 311
chestito na mama Didre   bouquet i da si pojelaem kato neinite bebcheta ,zdravichki i s hubavi kilogrami .Skoroshno vastanoviavane i pozdravi za imenata ,mnogo sa hubavi ,da im nosiat kasmet

# 312
  • София
  Надявам се да се видим с част от вас на лекцията днес от четири часа  Simple Smile

# 313
  • софия
  Надявам се да се видим с част от вас на лекцията днес от четири часа  Simple Smile

Аз мисля да дойда-към 15.50 ще съм във фоайето на 1 етаж веднага след централния вход-там ли е сборния пункт или после да се придвижвам на някъде?

# 314
  • София
  Да там е сборния пункт, най-добре си запиши моят или номера на кабинета за всеки случай.

Общи условия

Активация на акаунт