Флейвър Уейв Турбо Овън и сие - 2

• 81 723
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • Varna
Маме Кулинар Hug
Да ти е честита и да си я ползваш със кеф newsm10
ЕВХЕН Hug
Благодаря за рецептите newsm10. Ние у нас особенно аз и синковеца много мААме пилешкото

# 121
Пекох мариновани панирани пилешки хапки но съвсем леко размразени колкото да се отделят на 200градуса за 20-тина мин. на горна скара станаха превъзходни просто чудесни.Сега да видим домочадието какво ще каже, че те още не знаят ,че съм купила това НЛО.

# 122
  • тъгата в мен
Честито на мама кулинар Peace
Правих пак кюфтенца и картофи(по Делта Wink) в дупчената съдинка!На вкус не са  като пържените,но в гевгирчето станаха много бързо.
Вчера бях на пилешки хапки .

# 123
  • Мадрид / София
Честито на Мама кулинар  за придобивката и да и се радваш и в действие.

Аз напоследък в тази жега хич не ми е до печене и готвене изобщо. Все гледам нещо бързо да е. Можете ли да дадете снимка на стойката за пилето? Аз май нямам такваз.

# 124
  • Varna
СВРАЧЕ Hug
Мацко, моите картофки обаче стават като пържени бе, що така твоите не стават newsm78 Аз ползвам тези които са бланширани може би затова стават.
Маме Кулинар Hug аз правя пилешки хапки или както днеска правих пилешко филе което е като панирано и замразено. Не ги оставям въобще да се размразяат. Направо ги мятам във НЛО-то и стават бомба. Аз днеска понеже ги изплясках всичките реших да ги метна на 30 мин, за 200 гр. аз обичам по препеченко да е пилешкото и рибешкото.  Иначе тестяното не обичам да го препичам, по-беличко го обичам.

# 125
Аз онзи ден правих пилешки шницел. Ядваше се, но пържения става по-вкусен. Въпреки това няма да се изкуша  Crossing Arms Пържено не съм готвила от 8-9 месеца  Flutter

# 126
Angela61, фурната на ЕЛИТ има стойка за пиле на грил. Утре и аз ще дам отзиви-сега отивам да го мятам. Стискайте палци   chef .

# 127
и аз в отбота на конвекционните фурнаджийки. Онзи ден купихме една от Кауфланд. Пробвах картофи и тиквички- тиквичките определено ми харесаха. Нямам книжка с рецепти, та ще следя тук какво съветвате.

# 128
  • Варна
Да се отчета от днес с печени замразени пилешки бутчета. Както си бяха на камък от фризера. Нямахме търпение да ги чакаме затова малко по-бързо ги извадихме отколкото трябваше, но иначе бяха много вкусни.
Как правите тиквички? Аз ги обичам пържени с брашно, но като знам че ги пържа 2 часа и за 10 мин изчезват, не ми се захваща.

# 129
  • Мадрид / София
Angela61, фурната на ЕЛИТ има стойка за пиле на грил. Утре и аз ще дам отзиви-сега отивам да го мятам. Стискайте палци   chef .
Моля за СНИМКААААААААА.

кИриЛизАциЯта е нА всЕки КилОметЪр   newsm44 newsm51

# 130
Как правите тиквички? Аз ги обичам пържени с брашно, но като знам че ги пържа 2 часа и за 10 мин изчезват, не ми се захваща.

Е, не са чак като пържените, но стават- нарязани на шайби, в тавичка и леко с олио отгоре. Време за приготвяне 10-15 мин. на 200 градуса

# 131
  • Varna
КИРИЛИЗАЦИЯТААААА wavey
ХаДи за добре дошлЪ
За рецепти си права, хич нИ сЪ притИснявай. НиЙ сами си ги измислямИ smile3503 Пък и крадвамИ и от нормални рецепти, пак става, ама по бързо и по вкусУ Wink

# 132
Аууу, ама кофтейла не се прави в такава фурна  Wink
Благодаря за посрещането. Не съм от много пишещите...

# 133

[/quote]
Моля за СНИМКААААААААА.
[/quote]

Ето ти линк
http://www.thane.com/products/housewares/flavorwave-turbo/accessories.php

# 134
  • Varna
КИРИЛИЗАЦИЯТА, мацко Grinning
Коктейлите не ги изпрасках тука за рИклЯма на флейвърите Joy
Посреща мИ си новите дружки по тоя начин- гУстУприемнУ.
Пък ти пиши като ти е кеф Wink

Общи условия

Активация на акаунт