Флейвър Уейв Турбо Овън и сие - 2

• 81 657
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, надявам се скоро да се включвам и аз в темата, като притежател на НЛО Laughing

За момента съм в чуденка - Пени маркет отвръща на удара на Метро  http://www.penny.bg/index.php?id=81&tx_nxoffers_pi1[detail]=1445&cHash=b305fbf3d9, едната е с електронно управление, другата с механично, врътки.
Кое ли ще е по-надеждно newsm78 newsm78 newsm78

# 61
  • София
Здравейте, надявам се скоро да се включвам и аз в темата, като притежател на НЛО Laughing

За момента съм в чуденка - Пени маркет отвръща на удара на Метро  =1445&cHash=b305fbf3d9]http://www.penny.bg/index.php?id=81&a … ;cHash=b305fbf3d9, едната е с електронно управление, другата с механично, врътки.

Ами аз виждам само един модел, другия къде е ?

# 62
Здравейте, момичета  Hug !
Снощи направих втори опит с пилешките бутчета. Не съм ги нито замразявала, нито мариновала и станаха чудесни   chef . Само че този път не ги пекох на горна, а на долна скара. Намазах ги с олио, поръсих ги с Пикантина и за 30 мин. на 250 С. През това време отгоре ми се опекоха картофките. Моите хора вкъщи много ги разглезих-все експериментирам и хапват по няколко мезета вечер  Simple Smile . Снощи им казах, че тази вечер ще съм почивка и са на яйца  Joy .

# 63

За момента съм в чуденка - Пени маркет отвръща на удара на Метро  =1445&cHash=b305fbf3d9]http://www.penny.bg/index.php?id=81&a … ;cHash=b305fbf3d9, едната е с електронно управление, другата с механично, врътки.

Ами аз виждам само един модел, другия къде е ?

Другият модел е този на МЕТРО, той е с електроника /линк за него не мога да дам, че се влиза с клиентски номер, офертата е на последната страница на книжката с нехранителни стоки/, а този в Пени-то не е с електроника, цените са с 2 лева разлика.

# 64
  • Varna
ВАЛЧЕ Hug
Браво, че си ексериментирала, на долна скара да сложиш пилешкото. А на горната картофките, че по телевизията винаги обратното показват. ШЪ прабвам и аз така Hug
А на твоите как им сЪ даваш бе сестро #Crazy МойтИ мъже сами сЪ Фъргат да експериментират, със НЛО-то, а не са от тия които ще скочат във кухнята.  Трябва да имат жЮлание и тУгаЗ Joy То е толкова леко и приятно да пляснат там матрЯл във тенджУрката и той сам сЪ готви.

# 65
Да, ама вкъщи са четирима мъже и се готви в доста големи количества  Joy .

# 66
  • Географският център на България-Габрово
Ето тук може да разгледате рекламата на фурната в МЕТРО.Намира се на последна страница и страниците се местят със стрелките.Но според мен си е много изгодна оферта,механично командване с таймер.Новост която сега навлиза в домакинските уреди.

http://issuu.com/vesel4yn/docs/main-nf_11_1-32/1

# 67
  • Varna
ВАЛЧЕ Hug
Като са толкова много пущове у вас, те трябва да ти готвят на тебе, не ти на тях. За една мама могат да сготвят, ама ха яяяяяяяяя #Cussing out Joy

# 68
evhen - кумът ни работи от години в магазин за техника и винаги ни е препоръчвал механичните уреди пред тези с електрониката, от гледна точка на това че са по-надеждни, по-лесно и по-евтино се ремонтират. И аз се чудех между механични копчета на фурничката и електронни такива и се спрях на механичните. А като чета и мненията на дамите с електронните бутони - там програмата или/и темепературата може да се прекъсне и промени само като се симулира токов удар (спира се уреда от контакта), докато при механичния таймер и механичното настройване на темепературата - това става много лесно по време на самия процес на готвене.
Нещо което ми прави впечатление при ЕЛИТа е, (от споделеното от дамите с такава марка фурна) че вентилатора върти и след края на програмата  и то доста време, което ми е доста странно. Вярно е че ЕЛИТа има повече аксесоари, но те се набавят и не са скъпи (от един магазин по 1 лев съм се сдобила с всичко нужно срещу няма и 5 лева).

# 69
Аз да си кажа за Елита-не е необходимо да се изключва от контакта. Има си бутон за включване и изключване. Докато разуча как сама да си сменям Т и минутите, ми се налагаше да сменям програмите по време на самото печене. Но това беше първата вечер. Сега си нагласям всичко и готово. А вентилаторът си върти около 5 минути след края на програмата. На голямата ми фурна върти сигурно половин час след изключване, някой път и повече-зависи колко е нагрята.
Делте, те моите мъже се включват в готвенето, но са си специализирани в определени ястия  Simple Smile .

# 70
ние с майка ми много сме се запалили за такава фурничка и ще ви следя с интерес, с надеждата да направим правилния избор Simple Smile

# 71
  • Мадрид / София
Ще ми се да пробвам картофени кифтета (крокети) в тенжерето,някой да го е пробвал вече? Тиквените такива ги опържих, че ми се видя много количеството за капацитета на НЛО.

# 72
E докато стигна до МЕТРО те свършили, в Метро-1 казаха, че може и да не зареждат, а в Люлинското ми потвърдиха същото  инфо по тел. Close

# 73
  • Мадрид / София
E докато стигна до МЕТРО те свършили, в Метро-1 казаха, че може и да не зареждат, а в Люлинското ми потвърдиха същото  инфо по тел. Close

evhen има изход ако не я намериш.

Давам една страница в Интернет ако някой не може да я намери по магазините и е на терторията на Бг
http://www.techno-mix.com/DREBNA-BYALA-TEHNIKA/KUHNENSKI-ELEKTRO … _campaign=etarget
Така, че няма страшно.

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 18:58 от Angela61

# 74
  • Варна
здравейте!!!Много съм доволна от това чудо,вчера правих тиквички със ориз на фурна станаха страхотни.сега пека на долният етаж свински пържоли а горе във тавичка картофки пресни със копърче.Да ви кажа че само нещо кексчето ми не се получи не зная защо.Момичета ваще енелота исключват ли от време на време-мъжо каза че така трябвало да бъде защото там вентилатора правел едикаквоси-не можах да го разбера ама нищо.Сега ще си го взема това чудо на слънчев бряг и ще си готвя вечер във него. не да ям боклуците по ресторантите им. Peaceаз смятам да си купя фолиеви тавички за да ми е по лесно.Някой спомена че си е накупил всико от левче покажете какво  bouquetгледах на телешопа във варна ами че тяхното струва 259лв а е същото чудо newsm78офф уляхсе лека вечер  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт