Флейвър Уейв Турбо Овън и сие - 2

• 81 700
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Момичета ваще енелота исключват ли от време на време-мъжо каза че така трябвало да бъде защото там вентилатора правел едикаквоси-не можах да го разбера ама нищо.  bouquet

Изключва, защото по този начин поддържа определена Т.

# 76
  • Мадрид / София
Нормално е да се включва и изключва по време на работа. Не му се притеснявай.

# 77
sneji_suni аз си напазарувах от магазин по 1 лев - едното е уред за говене на пара, (мислех си  че е сгъваем гевгир Embarassed ) , а другото е капак от тези мрежестите, където се слагат да не пръска, но му махнах пластмасовата дръжка. Прилагам пак линка към снимките да видиш какво представляват. Използвам ги вместо дупчата тавичка и когато на скарите слагам ситни неща, които могат да изпаднат през решетките.
http://dessyslava1.snimka.bg/other/optimum.503189

# 78
Имайте предвид, че от магазинчето за един лев не може да си купите качествени съдове. Те най-често са алуминиеви и при висока Т отделят вредни вещества. В последно време специалистите отричат и алуминиевото фолио и алуминиевите форми за еднократна употреба.
http://bg-astrology.net/index.php?option=com_content&view=ar … 03&Itemid=134
Аз отдавна спрях да ползвам фолиото и част от емайлираните ми съдове.

# 79
  • Varna
ФлейвърчИтЪЪЪЪ newsm68 newsm68 newsm68
Да ви кажа една рецепта убиец със рибка. На никой не съм я казвала, ама нЪл сте ми слабУст, няма да сЪ въздържЪ newsm03
Аз, и до сега не съм я приготвяла във тенджУрката де, затова не съм я споменавала-
Та рибка, филе- сина купува Тилапия- много ни е вкусна на нас. Хек също става и него го уважаваме. Пангасиуса която от вас го обича нека си го прави със него, аз не го понасям
Та филето го омааацвате хубаво със доматено пюре, мааалко зеЙтин, или олио, риган, черен пипер, солчица на вкус. Това нЯщУ аз го приготвям сутринта, и го оставям до обяд. Но аз го оставям, вие може да си го приготвите и веднага да го метнете на тендЖУрката. 200 градуса, за 30 мин,може и 25 мин. После вЪ чакам тука да ми сЪ тръшкатИ от кеФФФ, колкуЙ е вкуснЪ рибЪтЪ newsm03

# 80
  • Варна
DELTA_DELTA, благодаря за посрещането.
Да кажа, че пробвахме пици с готов блат и сурови наденички. И двете неща станаха и ни харесаха. Само наденицата много пръска и изцапа капака.
Сега да питам. С мисълта да правя кюфтета в "совалката" замесих кайма и чак като я направих се усетих, че съм я приготвила като за пържени кюфтета с лук, яйце и хляб. Кажете спецовете, стават ли такъв тип кюфтета и как се пекат.

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 18:57 от Despina

# 81
  • тъгата в мен
Деспина,то по принцип нали за руло Стефани се приготвя пак по този начин каймата.Значи би трябвало да станат!
Аз най-сетне се осмелих да направя кекс .Пуснах го близо 15-20 мин на най-слабите градуси.Даже клонеше по-скоро към надписа" за измиване".Пекох го близо 50 мин.Пробвах да сложа фолио отгоре,но то постоянно ми се "лепваше" нагоре и затова в крайна сметка реших да го махна.
Уфф,кога ще се наканя да си взема и аз тази джаджа за пара... Wink

# 82
Аз пък се сетих защо на моите скари изби червена мед отдолу.  Crazy Защото не ползвам тава или други аксесоари, а мятам мИсото директно върху тях. Съответно филето се "зашива" по скарата и е нормално да я мия всеки ден. Търкам с опакото, жулещо на гъбичката и препарат за съдове. Заради моя хранителен режим всеки ден пека или бутчета, или филе- няма как.  Confused

# 83
  • Варна
Да докладвам за кюфтетата. Станаха много хубави. Намерих в книжката 15 мин на 220 градуса и така ги правих, но после ги обърнах и ги допекох и от другата страна 5 мин. Малко се препекоха, но пък станаха по-хрупкави, както ги харесваме.
Другият ми опит днес беше с бутер тесто. И то ставаше за ядене, ама него бая го въртях докато добие вид.

# 84
  • Varna
Абе Свраче, кЪФ бешИ тоЗ кекс бе #Crazy
Ние за по 25 мин. кекс правим ти за 50 мин #Crazy
Чети там където сме правили бе мила и картинки сме изпляскали за да се уверите каква красота стават, освен, че и много вкусни и се задържат до 3 дена мекички като гъба.

# 85
  • Мадрид / София
Свраче кат ше слагаш фолио мила гей да го подгънеш под тавата или формата или закрепиш неподвижно, че кат зафурка тоз ми ти вентилатор сичкото го вдига дето е леко и незакрепено.

Деспи то разликата е във вкуса на месото инак си става, няма де да ходи.

# 86
  • тъгата в мен
Абе Свраче, кЪФ бешИ тоЗ кекс бе #Crazy
Ние за по 25 мин. кекс правим ти за 50 мин #Crazy

50-50!Какво ми пречи  Joy  Аз си експериментирам   chef Кексът беше доста висок и голям.Сто на сто съм сигурна,че щях да го изгоря отгоре,ако го бях сложила отначало още на някакви градуси.

# 87
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУУУу newsm68 newsm68 newsm68
СВРАЧЕЕЕЙ Hug
Ами ти не беше написала, че кекса ти е станал. Ще се научиш и за по бързо време да го печеш и пак да става висок и красив кексО Wink Снимка няма ли бе Душата? Да му се порадваме и ниЙ Grinning
Като писа, че за 50 мин, си го пекла и не беше написала, че е станал такъв кекс хубавец си помислих, че хем 50 мин, пекане, хем нещо не се е получил. Просто не си писала, какво е станало. Пък ти си експериментирай и казвай тука какво си постигнала  bouquet

# 88
Аз пък се сетих защо на моите скари изби червена мед отдолу.  Crazy Защото не ползвам тава или други аксесоари, а мятам мИсото директно върху тях. Съответно филето се "зашива" по скарата и е нормално да я мия всеки ден. Търкам с опакото, жулещо на гъбичката и препарат за съдове. Заради моя хранителен режим всеки ден пека или бутчета, или филе- няма как.  Confused

Просто преди да метнеш нещо на скарата трябва да я намазниш ( или с олио или със зехтин). Така няма да ти залепва. И преди да започнеш да миеш скарата накисни я във вода-много лесно падат остатъците след това.

# 89
Днес отивам да си търся дълбока тавичка да си опека зеленце. Иначе и с аспиратор се умирисва цялата къща. А така се надявам, че няма да е толкова силна миризмата.
Хубав ден, момичета   bouquet ! И много жълти кексове   chef !

Общи условия

Активация на акаунт