Флейвър Уейв Турбо Овън и сие - 2

• 81 705
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • Varna
Най-жълтите са нашите Wink

# 91
  • Мадрид / София
Днес има топли варени гевречета.

# 92
  • Varna
АНГЕЛЧЕ Hug
Къде ги изпляска и ти тези гевречета бе Душатааа. Както обичам тестянУУУ и както не ми се лепи по шкИбакаааа Joy
Браво на тебе, голяма майсторица си, щом и варени гевреци умееш да направиш  thumbsup
ХаДи бе, никой ли не направи от моята вълшебна риба Shocked

# 93
  • Мадрид / София
Делтичке ми как тъй где в НЛО-то. То няма къде другъде.

Прави се меко и еластично тесто за хляб по най-обикновения начин (брашно, яйце, мая и прясно мляко вместо вода), оставя се да втаса, после се слага една тенжурка с 2-2,5л вода с 4с.л. захар да заври. През това време късаш топчета от втасалото тесто и оформяш гевречета. Като заври водата пускаш гевречетата да се варят. Те първо падат на дъното като камичета и после по някое време 1-2мин. изплуват на повърхността. Това е момента когато ги изваждаш и поставяш в надупчен съд за да се изцедят не повече от 10мин. И ги мяткаш в НЛО-то да са пекат 15мин. на 200С и ги обръщаш и им даваш още 10 мин да добият вид. Ми после папкаш и съответно дибилееш ако си кат мен.
Рибката ша я пробвам по-нататък и тя е в списъка.
Днес си взех една силиконова форма за кекс, че станах пишман с металната дет се не изважда кекса и са родих, ми то било лесно само дето сега имам 2 форми за кекс. Joy

# 94
  • Varna
АНГЕЛЧЕ Hug
Благодаря за рецептЪтЪ. И си дебелея, както ти казваш като теб, обаче аз не знам ти как дИбИлеЙш Joy Ама трябва да сЪ позъпра, щот мЪ виж на аватара, как сЪм стройна кЪт тУполка, миналата година по това времИ.
Иначе да кажа, пробвах бланширани картофки да опържа върху съда за готвене на пара. Ейй, много лесно ставало бееее. ДеЙ тЪз УбавицЪ деТ дадИ идеята и мислеше, че това е гевгир Joy да я цунам по чИлотУ за добрия съвет.  bouquet
Момичета, някоя от вас като иде къде Варната завъртете ми някой тИлИфончик да сЪ видим бе. Пишете на лични ако идвате насам.  Hug

# 95
  • тъгата в мен
Вече и аз си кътам сгъващата съдинка за пара...Вчера си я закупих и съм мноо горда от факта.
Делта,предварително намазняваш ли картофите?

# 96
  • Varna
Да Свраче Hug
Напръсквам си ги лекинко със олио и със ръчичка ги омесвам както са във този уред за пара. И ги пляскам на горна скара за 20 мин, на 200 градуса

# 97
  • Мадрид / София
Ей ми кекса с новата силиконова форма.

Делтичке ми на млади години бях около 61кг, а сега съм от 65 и нагоре. То и аз все си викам, че е срамота да се мъкнат толкоз кила отгоре ми ама волятa нещу мъй изуставила. Се някуй ден ша ги намаля де.

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 11:23 от Angela61

# 98
запис при вас Hug

# 99
  • Мадрид / София

bigdance2 Добре дошла в отбора.

# 100
  • Пловдив
Angela61 ,кекса изглежда невероятно.Завиждам ти неблагородно  Mr. Green
трябва да се наканя и аз да си купя силиконова форма

# 101
  • Varna
СЕРЕНДИПТИ wavey
Хайде един коктейл за Добре дошла
 АНГЕЛЧЕ Hug
СтраОтен кексО, красота, красота. Скоро не съм правила аз. Нямам толкУз апетит. Иначе на млади години, съм била 48-50. Даже след като родих бях 48, около бебето, така става Grinning Иначе максумум съм удряла до 58. Но понеже съм 1.56, тези кила ме правят като кИФте rotfImao Слагам и на лице smile3511 Joy

# 102
Angela61 ,кекса изглежда невероятно.Завиждам ти неблагородно
трябва да се наканя и аз да си купя силиконова форма

В магазин Хит-4 на автогара Родопи имаше и тези згъваеми гевгири силиконова форма за кекс- от5 до 7 лв. ,гевгир мисля, че 3лв.

# 103
Стискайте палци Praynig Praynig чакам да ми докарат колата и ще ходя на Метро за тенЖурка да видм каква ще я свърша. Thinking

# 104
Нямам късмет свършили са или са ги скрили зашото промоцията свършва

Общи условия

Активация на акаунт