За бебетата от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 18

• 23 339
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Помня как баба ми ми замиваше челото по този начин  Joy Т.е. плюе леко на пръста и мацва, или зачиства  hahaha

Как може да се прояви слънчевата алергия?
Дияна като малка само веднъж имаше "нещо" подобно, с обрив. Но мина за ден или два, не се е повтаряло.
Дребното е с много бяла кожа. Навън като излезнем се зачервява за 5 мин. Излезнаха преди малко със съпруга ми и поръчах да вземе слънцезащитен. Каза, че 30ти ф-р намерил само на Мустела, 50ти имало на А-дерма и Виши. Купил е спрей 50ти ф-р на А-Дерма.
Някакви отзиви?

Ние днес с децата вярно, че малко късно излезнахме. Но ми се вижда малко невероятно слънцето да хваща за 5-10мин.

# 226
  • София
за спрея нямам, крема е супер(поне за Филип), ако не те притесняват прословутите парабени.

# 227
  • София
Хм, че аз му казах точно това да чете, да няма парабени Simple Smile
Още не са се прибрали и не знам какво е купил. Може пък да го използва той Simple Smile Че и двете деца са се метнали на баща си, бели като сирене.
Себамед (50) миналата година го размазвах трудно. (Снощи извадих потника на малкото от миналото лято дето го бях петносала в жълто Simple Smile)

# 228
  • София
ами поне миналата година имаха.
размазва се обаче лесно.

# 229
  • София
Купил е спрей на Vichy (50) Capital soleil (спрей за лице и тяло за деца).
А-Дермата не го е взел, защото нямало спрей. Ще видя утре как ще е.
За парабените рече "о, аз забравих да проверя". Но прочете, че нямало и се успокои Simple Smile

# 230
Аз ползвам на А-дерма кремчето,фактор 50 и засега нямам никакви оплаквания.Но имам въпрос-понеже мажа и лицето,после само с вода ли да мия или със сапун(или нещо друго измиващо ако има)?Аз сега я къпя с Тео бебе,и засега мия и лицето с него(ако съм я мазала),но не мисля че този сапун е добър за лице.Дайте някаква насока-с какво да мия след като съм я мазала с крема?

# 231
Aз не мия с нищо крема Rolling Eyes. Ако има нужда от душ като се приберем от разходка, мия с обичайното.

# 232
  • София
Според мен си мий с каквото я миеш. Не знам за сапуна на Тео Бебе. Използвала съм само веднъж сапун, на А-Дерма.
Лицето на дребния по принцип мия само с вода. След ядене устата му бърша с мокра кърпичка.

# 233
Ами по принцип мия лицето само с вода.Но се чудех дали е достатъчно за да отмие крема newsm78

# 234
  • София
никога не съм мила лицето със сапун....нито специално съм отмивала крем(какъвто и да било)....колкото измия с душа, толкова...
ти защо реши,  че трябва да го миеш всъщност?

# 235
Аз също не мия крема. Мажа го и сутрин и слетобяд и го измивам вечерта на банята, а на обяд след ядене - само с водичка измивам муцката.

# 236
И аз купих кремчето на А-дерма, 50 фактор, засега съм доволна, добре се размазва. Ако имаше, обаче, спрей в аптеката, щях да предпочета спрея. Peace

# 237
  • София
Аз да се похваля, нямах никакви проблеми с разходката днес. "Напръсках" дребният предварително. Не се зачерви.
На прибиране му избърсах лицето и ръцете с мокра кърпичка. Кремът беше с мен. Мислех да го му намажа лицето с крем след като го избърсах с кърпичката, но забравих. А мислех и казах на приятелката ми "аз така му трия крема". Зачерви се съвсем леко докато стигнем до нас.
Явно ще го пръскам по-често Simple Smile
Но ако в градски условия използвам 50ти ф-р, на морето какво ли ще правя Simple Smile

# 238
  • София
същото, като пръскаш според инструкциите, количествено и времево и след плакнене във водата...

# 239
никога не съм мила лицето със сапун....нито специално съм отмивала крем(какъвто и да било)....колкото измия с душа, толкова...
ти защо реши,  че трябва да го миеш всъщност?

Ами а де,и аз не знам.Просто ми се стори логично да се отмива вечер. Другото,което ме притеснява е,че аз мажа и лицето(логично),а тя постоянно го пипа и после си лапа ръцете,да не вземе......хм......да се отрови Embarassed?Моля ви не ми се смейте много на тъпия въпрос,ама знам ли.А няма как да не й давам да си пипа лицето-като й дръпна ръчичките и започва да мрънка.

Общи условия

Активация на акаунт