Напълни се с психопати в тази държава,пазете децата си...

• 16 174
  • 140
  •   1
Отговори
# 60
...Колкото и да сме изнервени или ядосани, овладяването на определени емоции, поне пред децата, за мен е част от мъжкарството...
                             Абсолютно  Peace.

# 61
Привет! Включвам се във форума и в темата, защото съм добре информирана относно "случката". Казвам се Милена Станджикова и съм въпросната майка на Мими и Ивчо. Относно това дали историята е истинска, вие преценете дали да я възприемете като такава. Работя като главен юрисконсулт в правна дирекция на Община Пловдив и считам, че нещата трябва да се казват с истинските им имена. Разказах гласно това, което ние преживяхме, не за да стресирам някой от вас, а да предпазя други от това през което ние минаваме. Дали съпруга ми е постъпил правилно, незная, не съм била там, но мога да кажа, че след 12 год. връзка го познавам добре. Ники преди един месец падна от мотор и не може да си свива дясната длан, ходи на лечебна гимнастика и когато този мъж, който е по-висок, е тръгнал срещу него, не се е чуствал сигурен в силите си. Поради това и първоначално мъжа, му е нанесъл няколко удара, при които има счупен преден зъб на Ники /след медицинското освидетелстване зъболекаря си свърши работата/. Все пак Ники успява да повали мъжа на земята и се оглежда за децата. Когато не открива с поглед Ивайло сърцето му се обръща, за него няма нищо по-важно от децата, мога да кажа, че е отговорен баща и не би си позволил да извърши постъпка, която да ги застраши. Немога да си представя какво е изживял в тези 10-15 мин. Ивайло не е бил при него, при всичките новини в последно време за отвличане на деца. Персоналът на заведението ми каза, че е бил много блед и уплашен. Склонна съм да приема, че действията му са били адекватни, макар като разговаряме сега, той казва, че ако това беше опит за покушение над Ивайло, сега ние щяхме да бъдем без едно дете...

# 62
.... лично аз съм се разправяла с психопат ,който отправяше неприлични предложения на сина и племенника ми.И въобще не съжалявам за крушето ,което му забих!И всички останали хора стояха и гледаха сеира,докато не се саморазправих...
И сега не ми говорете за морал.Ако се наложи пак ще го повторя!
Бащата е реагирал..ами ако въпросния,, господин'' бе посегнал на детето-да стои и зяпа ли

# 63
Милена, ние с теб се познаваме, а знаеш, че съпругът ти го познавам години преди това.
Да, знам, че той в никакъв случай не е простакът, който си представях първоначално, че е тръгнал да дава урок на някой.
Николай е разумен, културен и изключително добронамерен човек.
Познавам и децата ти и знам, че са кротки и възпитани.
Много съжалявам.

# 64
Отстрани всеки може да дава съвети, но съм сигурна, че няма да ги спазите ако попаднете (да не се случва на никого) в същата ситуация. Така че за мен реакцията на бащата си е съвсем адекватна!

# 65
Дали мъжа е бил психопат, незная, живота ме е научил да не слагам етикети на хората. Когато приятели ме питат: Ще подадем ли жалба срещу този? Си задавам въпроса: какво ще постигна с това? Ако той не е разбирал свойството и значението на това което прави, той не може да носи наказателна отговорност, ако е разбирал- започват дълги досъдебни и съдебни производства, през които трябва да минем, за да получим в най-добрия случай 3 год.условна присъда и/или 1000-2000 лв. Слава богу, материално сме обезпечени, а условната присъда няма да бъде равностойна на стреса, който преживяхме. Мисля, че крайната цел е всички да се обединим и да кажем "не" на опасната агресия и на всеки който тръгва с такава агресия срещу децата ни. Днес бях с Мими на психолог. Мими беше извън стаята и рисуваше, докато разговаряхме с лекарката, какво трябва да е моето поведение спрямо нея. Когато дойде да ни покаже какво е нарисувала, ние видяхме 3 момиченца в гора и най в ляво на листа жълто петно- рисуваше с пастели. На въпроса какво е това, тя отговори, че е човека в гората, спогледахме се с д-р Иванова, като тя ме успокои, че това че използва за рисунките си светли цветове като розово, лилаво, жълто.. е едно добро начало и има вътрешна нагласа да се справи с шока. Утре ни викат в V РПУ, за да разпитат Мими, сигурна съм, че няма да я подложа на това, за да докажем колко всъщност сме уплашени. Чисто процедурно и "мъжа от гората" има възможност да подаде жалба срещу мъжа ми за побой, но както казах днес и пред медиите: тежко му и горко. Като юрист съм наясно с възможностите, които ми дава законодателството, а по отношение на въпроса дали търся медийна изява, повярвайте ми в работата ми ежедневно имам такива полета за изява, хората с които работя ще го потвърдят. А сега ви оставям, за да нагушкам децата! Нека всяка една от вас прецени до колко нашата история й е помогнала или натоварила.  

# 66
Милена, най-добрия пример да кажете "НЕ" на агресията, е като потърсите отговорност от виновника за това. Разбирам стреса ви, но това общество само с призиви, няма да се излекува.

Търсете отговорност и от полицията, особено ако е вярно това, че той се е опитал и да отвлече детето. В този случай не се ли повдигат и други обвинения?
Дотук и двете сериозни медии, които отразиха вашия случай, го правят по леко несериозен начин. Щом сте в тези среди, кажете, има ли пропуски от страна на полицията или само така ни се струва.

# 67
  • София-Лагера
Отстрани всеки може да дава съвети, но съм сигурна, че няма да ги спазите ако попаднете (да не се случва на никого) в същата ситуация. Така че за мен реакцията на бащата си е съвсем адекватна!
Peace
Напълно адекватна.

# 68
Радвам се,че се е включила Милена и е обяснила подробно и мисля,че наистина трябва освен гласност на такива случаи и да се прави нещо  и на практика.Полицията не да го пусне веднага а да получи най малкото някаква присъда ,дори и за хулиганство.
Какво значи можело да бъде изнервен този човек и да не бил психопат,и аз съм знаете ли с колко проблеми и изнервена,ама не ходя да свалям с удари децата на колела и не заплашвам ,че  ще ги отвлека и заколя ooooh!
Мисля,че бащата Николай е постъпил напълно адекватно,кой ще си остави децата някой да ги удря и заплашва и да стои безучастен,аз такъв човек не мога да посоча.

# 69
Естествено,че е адекватна реакцията на бащата!!!!!

# 70
Здравейте!
Днес се включвам по-рано, снощи гледах репортаж за нашето преживяване и ми се иска да споделя с вас някой неща. Не е имало опит за отвличане, макар че това е първото нещо, което ще си помисли всеки родител, който не знае къде е детето му и някой в това време му казва, че няма повече да го види. Със съпруга ми сме категорични, че ако това беше опит за отвличане на дете от поне двама души, с привличане на вниманието  чрез сбиване, то той щеше да е успешен. Това, че Ники не се е обърнал с молба към някой от свидетелите да хване за ръка децата още преди инцидента, той го отчита по-скоро като негова грешка, но аз съм сигурна, че всичко е станало много бързо и той до последно е мислил, че няма да се стигне до размяна на удари. Свидетелите най-вероятно също са били уплашени, защото не мога да си представя някой от тях да види Ивайло да се отдалечава от баща си и да стои безучастен, без да го спре.Всичко е станало в къс период от време- Ивайло е открит в рамките на 10-15 мин., отделен е въпроса колко дълги са били те. Относно действията на полицията: знам, че на повечето от вас ще им бъде по-лесно да повярват на това, че полицаите не си вършат работата, но в случая мога да кажа, че си я вършат добре. Когато Ники се обажда на полицията след като и двете деца са на сигурно място, патрулката идва много бързо. Съпругът ми се качва при тях и тръгват с колата по алеите на парка. Ники вижда силуета на мъжа в гората и го посочва на полицаите, единият от които слиза от автомобила и започва да тича, а другия продължава още 20 метра и също слиза, за да му пресече пътя, Ники заобикаля от трета страна и го хващат бързо. Замислете се за това, че тези полицаи, ако не всеки ден то много често рискуват здравето и живота си , за да защитят нашия.
Трябва да тръгвам, по-късно ще се включа пак .

# 71
Не ми стана ясно самото начало.
Майката не казва нищо за началото. Детето не е плачело, не се е оплакало на баща си. Свидетели на нещо са казали нещо на бащата, не детето, което пък според съфорумките ми е блъснато и съборено от колелото.
Двама мъже се срещнали, и не успели да се разминат. По точно се разминали, минали 80 метра, но си разменили реплики-дуплики и се сбили. Пред децата.

Тоя сигурно е психопат, никой нормален мъж не би отишъл да учи във ВИНС-а. (Да се присъединя към съфорумките си, докато не са ме награкали.)

# 72
Вълкът с дълъг ник,моите дЛЪбоки уважения към Вас, но не виждам място за сарказъм.

# 73
Вълк, дай едно определение за човек, нападащ деца, заплашващ, че никога вече няма да си видиш децата, обещавам да използвам само него в теми като тая.

# 74
Луна, опиши ми нападението, още от начало.
Сарказъм няма. Ако моето дете беше съборено от колелото си, щеше да плаче, щеше да ми каже, щеше да има ожулено, охлузено.
В случая някакви хора му казват.

Общи условия

Активация на акаунт