Напълни се с психопати в тази държава,пазете децата си...

• 16 159
  • 140
  •   1
Отговори
# 30
Абе защо ли се опитвам да Ви споделя и да Ви помоля да си пазите децата,като е нормално да се случва това из държавата,си бийте после главите кухи Sick.
"Ние сме малък,но много прост народ",е това е истината,всеки път се оправдава от хората в България и във форума,няма другаде по света толкова злоба и малоумнищина.
Модераторите ако обичате ми заключете темата.Благодаря Ви.

Анаморф, не е нормално. Но и реакцията ти не е подходяща. Жалко, че участвах в темата- не се чувствам като нищо от изброените там епитети. Май мястото ми не е тук.

# 31
анаморф, много хора ти вярваме, не се засягай...
Дано все пак познатите ти успеят да докажат обвиненията си... Един свидетел не е много, но е по-добре без никакъв.

P.S. И аз съм публикувала тук тема в състояние на емоционален стрес... Всеки реагира по различен начин. Някои използват по-остри думи, други просто онемяват... (Аз пишех с привидно спокоен тон, но в действителност треперех през цялото време, а не съм от паниращите се... )

# 32
Преди малко си отворих фейсбука и имах съобщение от  снаха ми,че ето това се е случило  на наше познато семейство,които са много близки приятели на брат ми.

Цялата работа ми звучи като "една жена ми каза за нейна приятелка, която чула от нейната свекърва че на свекървата първата братовчедка чула оня ден от нейната фризьорка че нейния брат имал едни много добри познати на които им се случило еди какво си...."
Големи хора сме уж... стига с тия простотии вече

# 33
  • out of space
След като тя сама вече  е обявила случката пред медиите,няма какво да не искат имената им да се чуват из интернет,и освен това аз ги промених имената и съм го написала,дали е Вики или Ники името, какъв те брига тебе.
Абе защо ли се опитвам да Ви споделя и да Ви помоля да си пазите децата,като е нормално да се случва това из държавата,си бийте после главите кухи Sick.
"Ние сме малък,но много прост народ",е това е истината,всеки път се оправдава от хората в България и във форума,няма другаде по света толкова злоба и малоумнищина.
Модераторите ако обичате ми заключете темата.Благодаря Ви.

Аз пък те разбирам прекрасно. Тук половината са адски мнителни, но за сметка на това страшни психолози и разбира се най-умните.

Лично съм го изпитала- от съвсем кратко и нормално изречение потребителка ме е изкарвала злобна психопатка. Може и да съм наивна, но не спирам да се очудвам на хорската изтъкана от комплекси амбиция на някои на всяка цена да бъдат забелязани  Sick

Още по-смешни са ми тия с розовите очила...нямало психопат в някой си парк и това значи, че такива хора не съществуват пфффф  Tired

# 34
Дон, преди да напишеш коментар правиш ли си труда да прочетеш темата?

Нищо свързано с парка на Лаута не може да ме изненада. Живея в "Бедрок" както го наричат местните  Crazy Срещала съм онанисти. Моя приятелка беше гръмната с газов пистолет от близо. Момиче от съседния блок бе изнасилено преди години (все пак има казарма непосредствено до горичката. Изобщо - това е свърталище на отрепки и психопати.
 Само Господ ни е пазил, когато преди 10-на години с моя приятелка минавахме редовно в 11, 12 през нощта през горичката, да спестим 30 мин. обикаляне с рейса през цяла Тракия и да спазим вечерния час.  ooooh!   #2gunfire

# 35
Аз пък мисля, че не е правилно родители да влизат в ръкопашен бой пред децата си, освен ако не са нападнати изненадващо... Не че това е единственият случай. Зимата си спомням какъв бой между две компании родители гледах за едно паркомясто, станах неволен свидетел, защото с колите бяха препречили пътя на моята и гледах в колите им бяха техните деца - ужасът и страхът в очите на децата. Защо? Защото някой си решил да се прави на мъж.

Аз не се съмнявам в историята. Много по-тежка е на моя позната ситуацията - ескалирала в пак в неделя - срещу тях живее псих болно момче - шизофрения, но и смесва с алкохол, не си пие лекарствата, никой не се грижи за него. В неделя й пука гумите на колата, само защото е спряла от тяхната страна на тротоара, при положение, че паркира там 10 години, но 1 литър водка си оказва влиянието. Следват множество заплахи, удряне на съседи и тн т . Терорът е за цялата улица. И парадоксът е, че сега е прибраран в болница, но ще е към 1 месец и после го пускат - няма механизъм да остане много повече, а като си пие лекарствата там се подобрява. А тя си живее там и трябва да се прибира всяка вечер, заплахите, които й е казал в полицията, пред полицаите са зловещи. Още по-лошото е, че е напълно възможно да го направи.

За мен излишната агресия от страна на психично здравите само утежнява положението.

# 36
Аз пък мисля, че не е правилно родители да влизат в ръкопашен бой пред децата си, освен ако не са нападнати изненадващо... Не че това е единственият случай.
Искаш да кажеш, че в този случай бащата е имал друг избор  Shocked
Някакъв психопат ще ми дърпа детето и ще го бута, а аз или мъжа ми ще стоим и ще му се молим да го остави  ooooh!
Докато дойде полиция, побъркания тип може и да е изчезнал вече.

# 37
А има ли полицаи, които да обикалят, да са на улицата, да са в парка, да са на пост в рисков район, да бъдат виждани!?

# 38
Има- катаджии скрити в храстите... Mr. Green
Мъжът ми чете скоро новините за Пловдив, общинарите нещо прдвиждаха освен общинска охрана и някакви шерифи, които да обикалят и глобяват при нередности, ама и там ще стане батак, щото едва ли ще имат много правомощия, пък и няма механизъм, с който да ги стимулират да работят добросъвестно.  newsm78

# 39
Аз пък мисля, че не е правилно родители да влизат в ръкопашен бой пред децата си, освен ако не са нападнати изненадващо... Не че това е единственият случай.
Искаш да кажеш, че в този случай бащата е имал друг избор  Shocked
Някакъв психопат ще ми дърпа детето и ще го бута, а аз или мъжа ми ще стоим и ще му се молим да го остави  ooooh!
Докато дойде полиция, побъркания тип може и да е изчезнал вече.

Нищо не искам да кажа. Само казвам, че съм виждала често говорят си, говорят си, правят се на мъже и започват да се удрят. Да се бият колкото си искат, гадното е когато става пред децата им...

# 40
Има- катаджии скрити в храстите... Mr. Green
Мъжът ми чете скоро новините за Пловдив, общинарите нещо прдвиждаха освен общинска охрана и някакви шерифи, които да обикалят и глобяват при нередности, ама и там ще стане батак, щото едва ли ще имат много правомощия, пък и няма механизъм, с който да ги стимулират да работят добросъвестно.  newsm78
Аз тия, скритите, не ги броя за полицаи.
А колкото до общинска полиция, то и ние си имаме, но главно късат билетчета за паркинг и стоят на пост на входовете на Общината. Даже глоби на неправилно паркиралите не могат да налагат.
Искам да виждам полицаи сред нас, особено пък по такива места, за които всички знаят, че са поле за изява на психопати. В случая децата са били с таткото. Ами ако бяха с майката!?

П.П. Искам още, като видим едно две, три, четири, пет.... годишно дете да върви само, да го забележим и да реагираме....

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 09:22 от luna

# 41
Аз не съм виждала полицаи в близост до този парк, освен когато има мачове на "Локомотив Пловдив", там е стадионът им и феновете се ...хм..сблъскват след мач.

# 42
За съжаление, нацията ни е болна.
И преди е имало подобни случай.Но или не са разпространявани или просто са били н-пъти по-малко.

Вече ме е страх да пусна малкия до магазина,който е под блока ни. А да го оставя сам на детската площадка в квартала- абсурд!
Ужасът и белята ни се случват пред очите ни, в наше присъствие. А ако ни няма?
И все пак не трябва да ги държим под похлупак и да им треперим,защото е безмислено и дори лошо за възпитанието и развитието им като хора.
Бог да благослови и пази децата! Simple Smile

# 43
Аз имам подобен случай за това съм склонна да вярвам, че такива идиоти има и ще има.
Детето ми е палаво, играеше си на пързалката, дойде дядо с внуче. Моето дете два пъти  взимаше шапката от главата на детето и я хвърляше от пързалката долу. Естествено имаше и двата пъти неадкевтна реакция и възмущение от страна на дядото. Вторият път даже направих остра забележка на моето дете да не се закача. На третия опит да му вземе шапката, мъжът реагира бурно, синът ми както беше горе на пързалката, която от дената страна е без ограда а с някаква извита стълба, се опита да ритне детето в яда си, не успя. Аз се затичах с цел да се скарам на моето дете и да го махна оттам. Обаче каква ми беше реакцията като видях как мъжът зашива един як шамар на сина ми, синът ми полита назад към нищото, в последния момент се хвана. Тогава детето беше на 3 годинки. Съответно аз вече много се ядосах и му направих остра забележка, че това е недопустимо да удря дете, че можеше да падне. Човекът полудя, започна да вика, да крещи пред децата и да тича към мен. Каза ми, че щом аз не бия детето ми, ще го бие той. Че съм лоша майка. Това става пред детето. Аз му обяснявам пак, че това е недопустимо. И този идиот тръгва към мен с идеята да ме бие...
Нямах време ни да викам полиция, ни да се разправям повече, че бяхме и сами в градинката. Погледнах сина ми, видях че е много умплашен, взех го на ръце и тръгнах бързо, защото не знаех ако бях останала какво ще му дойде на прави.
Като се окопитих след половин час много се ядосах, че не извиках полиция. Но тогава мислех само за детето ми, да не стане някоя беля. Горкият беше много уплашен няколко дена. После мъжа ми излезна да го търси , ама повече този идиот не се появи на тази площадка...

# 44
Не са застрашени само децата ни. Всички трябва да внимаваме с кого комуникираме.
Вчера развилнял се клиент на съседния офис удари колежката и се опита да избяга без да си плати. При опита ни да го спрем (бяхме само жени) и аз отнесох един по челюстта (още ме наболява мястото). За ругатните и гадостите, които избълва направо нямам думи. Появиха се и хора от другите офиси. Спряхме го и повикахме полиция. Дойдоха след 40 минути, поговориха с нас, писаха в тефтера, поговориха с бияча, пак писаха в тефтера, а накрая го пуснаха по живо по здраво. Обясниха, че за да подадем оплакване трябва да идем при съдебен лекар. Това е положението! Хората са станали ненормално агресивни и избухливи. Подобни типове се чувстват безнаказани, а и практически си е така. Няма да се изненадам, ако чичкото се появи отново да отмъщава.

Общи условия

Активация на акаунт