Напълни се с психопати в тази държава,пазете децата си...

• 16 169
  • 140
  •   1
Отговори
# 75
Вълчо ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!....като попаднеш в подобна ситуация седиш и гледаш ли, или се чудиш какво беше началото...или се обаждаш в полицията ,а те докато дойдат кой знае какво е станало ooooh! ooooh! ooooh!
И само не ми казвай,че с усмивка ще подминеш Mr. Green

# 76
Естествено, че не мога да го опиша. Не съм свидетел. И разсъждавам на база написаното дотук, баз да ми излизат от ума и информациите за изчезнали деца, нападнати деца, набоцкани деца, битови свади и скандали, при които пострадват и деца... Не държа да науча и версията на другата страна, за мен по-важният въпрос е как да предотвратим подобни прояви, как да опазим децата си и на какво можем да се надържаме в подобни ситуации... Моля, отговори на въпроса ми! Той е зададен единствено с цел да удовлетвори твое желание да не бъркаме с лепенето на етикети.
Вълк, дай едно определение за човек, нападащ деца, заплашващ, че никога вече няма да си видиш децата, обещавам да използвам само него в теми като тая.

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 09:37 от luna

# 77
Естествено, че не мога да го опиша. Не съм свидетел. И разсъждавам на база написаното дотук, баз да ми излизат от ума и информациите за изчезнали деца, нападнати деца, набоцкани деца, битови свади и скандали, при които пострадват и деца... Не държа да науча и версията на другата страна, за мен по-важният въпрос е как да предотвратим подобни прояви, как да опазим децата си и на какво можем да се надържаме в подобни ситуации... Моля, отговори на въпроса ми! Той е зададен единствено с цел да удовлетвори твое желание да не бъркаме с лепенето на етикети.

Луна , Peace....

# 78
Вълчо ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!....като попаднеш в подобна ситуация седиш и гледаш ли, или се чудиш какво беше началото...или се обаждаш в полицията ,а те докато дойдат кой знае какво е станало ooooh! ooooh! ooooh!
И само не ми казвай,че с усмивка ще подминеш Mr. Green
Теб ти трябва враг. Да споделиш как ти се оправяш в такава ситуация, с юмруци.
Аз съм любопитен за истината, не ми трябва спор.
Та така. Да се придържаме към фактите, и то споделени само от едната страна. Мъж и дете се разминават на алеята. Детео е с колело. Нито плаче, нито казва на баща си нещо. По късно до него идва бащата. Колко време е минало след събарянето от колелото? Минута и половина. През това време събореното и блъснато дете нито плаче, нито казва нещо на баща си.

Веднага се пуска тема - Напърни се с психопати ...

# 79
Хайде ,трябвало ми враг- да споделя ooooh! ooooh! ooooh!...плещеници не ми се четат.
Прекалено умело се измъкваш винаги от атаки Mr. Green...

# 80
                          Абсолютно съм на мнението на Вълка: не ми е ясна ситуацията съвсем, затова съм скептична. Няма да се изненадам, ако другият мъж в крайна сметка е решил, че има агресия към него и са се сбили. Като гледам дори само в тази тема как всички скачат... Не може да си мислиш, че всеки, който се приближи към детето ти носи спринцовка или иска да го отвлече, защото това води до безпричинна агресия от твоя страна. Ставаш агресивен само защото ти нещо си мислиш. Комплименти за майката, защото поне тя разсъждава премерено и хладнокръвно   bouquet.

# 81
  Моля, отговори на въпроса ми! Той е зададен единствено с цел да удовлетвори твое желание да не бъркаме с лепенето на етикети.
Вълк, дай едно определение за човек, нападащ деца, заплашващ, че никога вече няма да си видиш децата, обещавам да използвам само него в теми като тая.
Да се повторя, та белким Вълкът ме прочете.  Crazy

# 82
                         Вълкът всъщност се интересува имало ли е изобщо нападение над детето. Предполагам като се изясни този момент ще ти отговори. Заплахи всеки който скача на бой ползва. Което не значи, че ги мисли така нещата.

# 83

Вълкът всъщност се интересува имало ли е изобщо нападение над детето. Предполагам като се изясни този момент ще ти отговори. Заплахи всеки който скача на бой ползва. Което не значи, че ги мисли така нещата.
Той ме попита, аз отговорих.  А това за заплахите не го разбрах. Значи трябва да ги подминаваме, особено пък когато са изречени пред децата ни и по отношение на тях...  newsm78 Каквото и да е казано или неизказано тук, съмнявам се, че един родител не би могъл да усети реалната заплаха за децата си.

# 84

Цитат
На инцидента присъстват около 5-6 свидетеля...

...Благодарна съм на персонала на детски център „Теди”, на полицаите от V РПУ и на единствения свидетел, който се престраши да свидетелства срещу психопата.

Как е възможно хората да не искат да кажат какво са видели??

# 85
Може да е зяпал на една страна, детето да е зяпало назад, и да се е блъснало в него.
Прави ми впечатление, че се е разминал с таткото и малкото, без да каже нищо.
Никой не отсъжда, без да изслуша и другия, освен у форума.

Нали имало свидетели, че човекът е казал ''ти си лошо дете'' и го е бутнал? newsm78

# 86
Вълчо, началото и за мен е малко странно защото има и "услужливи" свидетели. Но лично за мен, ако някой нападне детето ми, ще му издера очите af, ако трябва да го лежа за хулиганска проява. Въобще няма да се съобразявам, че детето ми е там. Май не съм много християнка /относно шамара по едната буза/. Всеки един трябва да си защитава децата си, а тук става въпрос, не за свада между деца, а за възрасни хора. За заплахите/ако са казани/ те наистина са заплахи на не много добре психически човек. То всеки може да е луд колко си иска, но стига да не пречи на другите.

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 11:19 от Снежа63

# 87
Горичката на Лаута наистина е пълна с психопати, но поведението на бащата като, че ли е по-опасно за децата от това на психаря. Предполагам, че е трудно да запазиш самообладание, да не мислиш първосигнално при мисълта, че някой бутнал детето ти от колелото. Обаче заплахи и бой пред децата ...... първо стресира тях, второ - има опасност и те да попаднат в мелето. Не знаеш какъв изрод може да стои пред теб. По време на боя 2-годишното момченце изчезва. Ами ако не беше намерено.......
 Аз по-скоро бих хванала 2-те деца, да съм сигурна, че са с мен и са добре и "Беж, Лиске, да бягаме."
Луд, не луд - с побой нищо добро няма да постигна, нито ще го вразумя, ако е луд и агресивен, нито пък ще го спра да бута други деца.

Сега прочетох написаното от Милена. Именно - ако беше опит за отвличане, щеше да е много успешен. Заслужава ли си саморазправата тогава.
 Но съм напълно убедена, че и моят мъж би реагирал по същия начин. Първо напира животинското желание за саморазправа в тях и после чувството за самосъхранение и съхранение.
Да не дава Господ да попадаме в такива ситуации. Не искам да знам как ще реагирам и какво ще направя.  Praynig

# 88
                            Peace . Факт е, че често има и доста 'услужливи' свидетели Peace. Ако трябва да започнем от самото начало, децата е трябвало да са пред погледа на бащата.

# 89
Много лесно се дават мнения отстрани(отнася се и за мен)...като не ти се е случило,сме вещи,знаещи,морални,съдещи Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт