ЕВРОВИЗИЯ 2010 - SHARE THE MOMENT - I- ви полуфинал

• 19 588
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Датската песен си е живо кавърче. Сега ми се спи, но утре ще ги разконспирирам Crossing Arms

Припевът е почти 1:1  Rolling Eyes http://www.youtube.com/watch?v=_QrgmpzLpVg

# 616
  • София
   Защо да го съсипват, той хубаво пя и песента беше добра.

# 617
Ех ,жалко за Миро  Sad и за Хърватска,че ги хареснах.Но оптимизъм е нужен ,няма да се предаваме я-за догодина ДесиСлава!!!!!!!!Пее поп,фолк,рок има лице,гърди,крачета и една хореография като си спретне аме не от БНТ,пък нека се изложим.......  Laughing

# 618
  • На брега на реката
Миро се справи чудесно.Изпя песента перфектно, беше и много харизматичен както винаги. Много съм разочарована.Писна ми този тъп нагласен конкурс.Той милия беше супер разочарован много жал ми стана за него.Само от едно ме е страх - от това ,че тук ще го съсипят. Надали скоро ще е пак същия Миро със същия хъс. Българите ще го довършим.Дано не съм права.Хора да се съберем и да направим някакъв жест към него за да му покажем ,че се гордеем с него.

Ако някой знае кога се прибират, трябва да си ги срещнем като победители. Wink

# 619
   Защо да го съсипват, той хубаво пя и песента беше добра.

Защото някои видяха в него недостатъци.

# 620
  • в сърцето на един мъж...
Соня, опитаха се да го променят, всяка година има нови правила и въпреки всичко продължават да гласуват на териториален принцип и по лобита и това няма да се промени, за жалост. И да, успяха, но успяха, защото имаше кой да ни подкрепи, иначе независимо от песента, нямаше да стигнат толкова напред. Това е горчивата истина Confused

# 621
Соня, опитаха се да го променят, всяка година има нови правила и въпреки всичко продължават да гласуват на териториален принцип и по лобита и това няма да се промени, за жалост. И да, успяха, но успяха, защото имаше кой да ни подкрепи, иначе независимо от песента, нямаше да стигнат толкова напред. Това е горчивата истина Confused
И аз мисля като теб.

# 622
  • На брега на реката
Резултатите от вота на полуфиналите има ли ги вече някъде? В смисъл как е гласувало журито и как зрителите.

# 623

Извинявай, аз го помня само с това, че е руснак и излезе известен фигурист на неговото изпълнение и ако немците не ни го бяха припомнили наскоро, даже и нямаше да се сетя, че той е спечелил. Така че - да, никой не го помни, защото не е пял нищо особено, а го избраха само щото е руснак Confused

В случая ти си спомняш за Дима Балан от Русия, който се представи с фигуриста Евгени Плюшченко.
А миналата 2009 година – Евровизия спечели Александър Рибак, който от дете живее  в Норвегия и е норвежки гражданин. Който е харесал песента я помни.

# 624
Миро се справи чудесно.Изпя песента перфектно, беше и много харизматичен както винаги. Много съм разочарована.Писна ми този тъп нагласен конкурс.Той милия беше супер разочарован много жал ми стана за него.Само от едно ме е страх - от това ,че тук ще го съсипят. Надали скоро ще е пак същия Миро със същия хъс. Българите ще го довършим.Дано не съм права.Хора да се съберем и да направим някакъв жест към него за да му покажем ,че се гордеем с него.

Ако някой знае кога се прибират, трябва да си ги срещнем като победители. Wink

Които сте в София - действайте! Peace Но предполагам няма да има време за организация, може би още утре ще се приберат..

# 625
  • На брега на реката
http://www.facebook.com/pages/Miro/36740076155

Да напишем по добра дума!

# 626
Очаквах да е по-зле изпълнението, но мисля че се представихме добре.
Няма какво да се лъжем , слабичка ни беше песента./ то не че другите бяха по-силни../, пък и кой ли гласува за нас...
Миро беше много разочарован, то и аз таях слаби надежди, но краят беше предизвестен.

# 627

и на другата му страничка:
http://www.facebook.com/pages/Miro/36740076155?v=wall#!/pages/Miro-Eurovision/224139863044?ref=ts

# 628
  • в сърцето на един мъж...
Isis, да, поправих се Mr. Green Ама това е, с нищо не са ме впечатлили и съм запомнила само фигуриста Embarassed

# 629
  • somewhere over the rainbow
Аз пък "Вода" не я харесвам, нито Е и С, нито пискането на Елица, нито свободните им интерпретации на така хубавата ни фолклорна музика Sick И изобще не съм убедена, че хората са гласували, щото са били супер. Норвегия, Русия или Армения например ... да бе. Гърция ще гласува за нас, ако ще и аз да пея Mr. Green Да си говорим истината де.
И с хипермодерна песен, тип Бекстрийт бойз в началото на кариерата им, като английската, па няма да се класираме. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт