Частни градини Варна - прием 2010 г.

• 37 292
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
Дъщеря ми която е на 2,5 години, след мнооого дълго проучване и обикаляне по всички детски частни градини, които приемат и деца под 3 години я записах във Вълшебен свят. Засега съм страшно доволна, така че, ако искаш можеш да провериш и нея. А и огтоваря на изискванията ти откъм финансова гледна точка. ....

# 226
  • Варна
А някоя частна ясла, която  в района на Младост? Ориентирала съм се към посещение на половин ден..Търсих информация за "При Нони", но нищо не намирам?

# 227
При Нони също ходих преди време - една жена гледа в апартамента си деца, като апартамента се намира в блока до ДГ "Изворче" /мисля че така се казваше детската градина, но не съм много сигурна/

# 228
  • Варна
eli742, а как беше там?

# 229
Дъщеря ми която е на 2,5 години, след мнооого дълго проучване и обикаляне по всички детски частни градини, които приемат и деца под 3 години я записах във Вълшебен свят. Засега съм страшно доволна, така че, ако искаш можеш да провериш и нея. А и огтоваря на изискванията ти откъм финансова гледна точка. ....

сина ми ходи там 3 месеца пролетта и сега съм много благодарна на тази градина,защото благодарение на нея,лятото свикна много бързо в държавната,адаптира се лесно и бързо ,т.е. Вълшебен свят му даде един добър старт с режима,добро отношение,малко деца...сега като гледма как р4еват децата сутрин с цяло гърло и не искат да ходят,на ум благодаря че изкарахме три месеца там!

# 230
  • Варна
Звезди в очите, а би ли споделила за условията и таксите там? Може ли на половин ден, храната може ли да се носи и таксите?

# 231
Благодаря ще погледна и тези   ideauu

# 232
  • Варна
"Мелита" са  на ново място някакви отзиви от посещаващите градината моля.

# 233
  • Между гори и планини
Мелита се премести на първият етаж на ново симпатично блокче. Имат си отделен вход.
Децата имат стая за игри и занимания, кухня, трапезария и отделна спалня. Тоалетната е в чудесно състояние. Всичко е ново.
В момента по-големите имат предучилищни занимания. Имат градинка където да играят и са навън винаги при подходящо време.
Имат учителка и 2 лелки, а рисуването и някои предучилищни занимания, води отделно директорката (в друга стая от играещите).
От отделният вход се влиза в стаята с гардеробчета и от там ги поема учителката.
Аз съм си доволна, вече трета година ще започнем там. Таксата не е променена (360лв), храната е добра, условията са много добри и учителката и лелките си обичат децата и са страхотни.

# 234
  • Варна
Моля пак ако някой има информация за частна ясла, която е във Възраждане, Младост или Кайсиева градина да сподели Praynig. Всички ясли, споменавани тук  ни ужасно далече...

# 235
Моля пак ако някой има информация за частна ясла, която е във Възраждане, Младост или Кайсиева градина да сподели Praynig. Всички ясли, споменавани тук  ни ужасно далече...

И аз търся в този район, но за съжаление не съм срещала  нищо!

# 236

И аз търся в този район, но за съжаление не съм срещала  нищо!

когато сина ми беше на 1г и 3м,го оставях  за няколко часа в един детски клуб-Радост и Усмивка,който се намира в единия от високите шестнайсететажни блокове в Младост.По принцип там е за по големи деца,води се нещо като занималня,не е ясла,но за да ходя на зъболекар -хората се съгласиха да го занимават  за по 2 часа няколко пъти,като си плащах почасово.Останах доволна тъй като малкия не ревеше и по-големите деца му се радваха и обръщаха внимание,а жените които са там са детски учителки,много любезни и отзивчиви.Ако нещо такова почасово ви устройва може да звънните и да питате,имат сайт.Скоро не съм минавала от там,това е от преди 2 години,сега незнам дали има някаква промяна,звъннете или на място най-добре ,успех Peace
ivka_smile,ще ти пиша на лични.

# 237
  • Варна
ок, благодаря Simple Smile

# 238
  • варна
Мелита се премести на първият етаж на ново симпатично блокче. Имат си отделен вход.
Децата имат стая за игри и занимания, кухня, трапезария и отделна спалня. Тоалетната е в чудесно състояние. Всичко е ново.
В момента по-големите имат предучилищни занимания. Имат градинка където да играят и са навън винаги при подходящо време.
Имат учителка и 2 лелки, а рисуването и някои предучилищни занимания, води отделно директорката (в друга стая от играещите).
От отделният вход се влиза в стаята с гардеробчета и от там ги поема учителката.
Аз съм си доволна, вече трета година ще започнем там. Таксата не е променена (360лв), храната е добра, условията са много добри и учителката и лелките си обичат децата и са страхотни.

Може ли точния адрес  Praynig

# 239
  • Между гори и планини
Ул. Тодор Влайков блок 7 е адреса на Мелита.

Общи условия

Активация на акаунт