Частни градини Варна - прием 2010 г.

• 37 285
  • 284
  •   1
Отговори
# 270
Това Шарен свят не беше ли детския център, който се помещава в една църква , собственикът е попът и като си записваш детето ти дават да подпишеш декларация, че си съгласен да има вероучение  ooooh! Много сектантско ми звучи  Thinking

Де даа беше вярно - за вероучението. Моето дете го възпитавам в този "дух", но за жалост Шарен свят се разграничават от Методистката църква, да управителя е пастора на църквата, но само до там. Той изпълнява само документална функция.
mali mali, незнам от къде я изкара тая информация, но още на огледа иректорката искаше да разберем, ч при тях няма вероучение. При все че пак казвам, ако им говорят на децата за Бог, по добро от това няма!  Peace

Velina[/b]_p в момента всички деца са заедно, но помещение в което се събират е огромно, като физкултурен салон  Laughing Възрастовата граница е от 2 години, лично аз видях едно малко момчеце с бибата  :lol Относно таксата - 150лв се плаща предварително /началото на месеца/ и после имащ по 10лв на ден при посещаемост които плащаш началото на другия месец. Не е задължително детето ти да ходи всеки ден.

# 271
Е от къде мога да я изкарам тази информация  Mr. Green Когато ходих зимата да разговарям за условията ми показаха декларацията, която трябва подпиша, че съм съгласна на детето да се преподава вероучение  newsm78 , но точно тогава не можеше да разговарям с пастора, защото бил в чужбина. Иначе няма нищо лошо да говорят на децата за Бог, стига родителите да го искат, така е. Аз по принцип съм против такива неща и затова като ми казаха за декларацията повече не се поинтересувах от този детски кът.

# 272
  • Варна
Аха ,щом от 2 години нас, сигурно, няма да ни приемат   newsm78

# 273
Записахме малкия в Частна градина "Цветни песъчинки". Впечатлени сме от перфектната организация там. Всъщност на нас ни я препоръчаха близки, чието дете е там три години  и наистина смятаме, че направихме правилен избор. Нашият мъник ходи с огромно желание.
Ако някой се интересува - на лични мога да дам и още информация.
Там е супер, но пък цената не е по джоба на всеки. Когато ходих там на оглед ми казаха и че предварително се сключва договор за една година и се внася цялата сума към 4000лв някъде беше, а може и на вноски!

# 274
Записахме малкия в Частна градина "Цветни песъчинки". Впечатлени сме от перфектната организация там. Всъщност на нас ни я препоръчаха близки, чието дете е там три години  и наистина смятаме, че направихме правилен избор. Нашият мъник ходи с огромно желание.
Ако някой се интересува - на лични мога да дам и още информация.
Там е супер, но пък цената не е по джоба на всеки. Когато ходих там на оглед ми казаха и че предварително се сключва договор за една година и се внася цялата сума към 4000лв някъде беше, а може и на вноски!

Ами не е толкова скъпо  в "Цветни песъчинки" - като си направихме сметка колко много допълнителни дейности има плюс страхотната подготовка, която децата получават - никак не е скъпо. В следващите няколко години ще си спестим тичането по  езикови школи и допълнителни занимания, тъй като в детската градина има всичко - и езици, и танци и какво ли още не.

# 275
  • Варна
Здравейте !
Ако искам да преместя малкия в друга частна градина пак ли трябва да правим мед.изследвания или може тези ,които съм дала в сегашната ясла? newsm78

# 276
 Velina_p , най-добре питай в градината, в която ще го местиш  Peace

# 277
  • Варна
Velina_p , най-добре питай в градината, в която ще го местиш  Peace
Мдааа,няма да го местя ,исках в Чебурашка,но ето какво намерих...
http://www.rzi-varna.com/forum/viewtopic.php?t=597

# 278
Velina_p , най-добре питай в градината, в която ще го местиш  Peace
Мдааа,няма да го местя ,исках в Чебурашка,но ето какво намерих...
http://www.rzi-varna.com/forum/viewtopic.php?t=597

Не мога да повярвам, че това се случва  - Чебурашка са затворени и имат акт! И пак работят! И пак си водят децата там! Майчице!  #Crazy

# 279
Здравейте, много моля ако някой има мнение или впечатление за Детско сърце на ул. Батова да сподели. Изглежда много приятно отвън вътре не съм влизала, а и ми е близо (до Цветния). Цената също е приемлива. Само не разбрах храната откъде е нещо ме замотаха... Много ще съм благодарна, ако някой се включи  Simple Smile

# 280
Чебурашка имат акт, поради липса на самостоятелен вход, който са имали срок да изградят. Става въпрос за старата сграда. Сега са на нов адрес и са започнали процедура по регистрация и лицензиране.
На една приятелка детето ходи в детско сърце.... сякаш бяха доволни, но сега го отписва. Не знам защо.  Мога да питам.

# 281
О, да ако е удобно ще съм много благодарна. Ние пък бяхме в Чебурашка, но сега са ни далеч и малко по-скъпи, така че търсим варианти. Благодаря предварително.

# 282
Записах дето си в Мамината къща и много съжалявам. Не знам от къде да започна - некомпетентен персонал, мърливост, липса на отношение и все в този род. Уважаемата г-жа Иванова има навика да приема болни деца само и само да не загуби таксата. От два месеца и повече няма здраво дете в тази проклета ясла. Едва сме се оправили и ходим пак 2-3 дни - БАМ и пак болни. И най-интересно е ходиш не ходиш плащаш си. На няколко пъти забелязвам синини и охлузвания, няма как да са станали вкъщи. Няма никакъв ред, кой кога идва, кой кога си отива. Децата нищо не научават. Правят се някакви напъни за обучение, но не става.Децата спят на земята, студено е вътре и храната е под всякаква критика. Има напън за логопед едно дебилно и надменно същество, има напъни за педагог - ТАКЪВ НЯМА. Англ. език се преподава от кака Чефа, която не знае езика. Кака Нели някаква импровизация на гимнастика и кака Дари на народни танци - само парите да си даваш. Бягайте далеч мами!Изолираха ни бактерия - няма от къде да е. Иванова твърди, че се дезинфекцира - но не се.Организират се някакви лагери само пари събира. НЕ ПРАВЕТЕ ГРЕШКАТА ДА ЗАПИШЕТЕ ДЕТЕТО СИ ТАМ!

# 283
Драга Лапалома, нищо от това което твърдиш не е вярно! В яслата всички се грижат за децата както подобава, това, че явно претенциите ти са били много големи е отделен въпрос! И мисля че администраторите на сайта би трябвало да изтрият или редактират коментара ти, не заради цялостното съдържание, а заради факта, че написаното засяга по груб начин лично хора от персонала! Лека вечер и дано все някъде намериш угодия!

# 284
Случайно попаднах на един детски център в Младост,над Общинската площадка и много ни допадна. На пазар Орехчето е и мисля че се казва Мечта, предлагат почасово и целодневно посещение, но не знам цените.

Общи условия

Активация на акаунт