Частни градини Варна - прием 2010 г.

• 37 306
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
Vesel_ka , сега говорих с моя колежка, нейното детенце ходи там. Каза, че е изключително доволна, с всяко дете издивидуално се заминавали и с различен подход. Обръщали им много внимание. Той сега ходи и на предучилищна и го водят и взимат от там, или нещо подобно, не разбрах много  Blush

# 256
Значи имат транспорт и взимат децата? Това е голям плюс за тях и дано е истина. Снимките изглеждат добре, но дали е така в действителност?

# 257
Да (сега питах ), ако е първа смяна на училище, го взимат от там и го водят в "Мелита" , ако е втора смяна- на обяд го водят до училището  Peace

# 258
  • Между гори и планини
Аз по-горе съм писала (но кой да чете!).
Моят син ходи вече 3-та година в Мелита. Сега е в предучилищна. Аз съм много доволна от всичко. И преди градината беше на добро място (и в близост до Морската) и сега. От вътре е чудесно направена. На снимките е и моят син  Wink Всеки ден имат занимания - синът ми разказва приказки, рецетира стихчета, пее песнички. Имат празник с програма за Коледа и 8-ми март. Малките които още спят си имат отделна спалня, стая за игра, столова. Имат дворче и са на вън при подходящо време, дори и за час. Допълнително има школа по рисуване (много съм доволна!) и танци. По Коледа и за Баба Марта имат благотворителен базар с картички и сувинири изработени в школата по рисуване от децата.
Синът ми го взимат всяка сутрин от вкъщи и го връщат всяка вечер в удобен за мен час. Заплаща се допълнително. Храната е вкусна и синът ми от злоядо дете, прояде сам всичко.
Лятото имат (по желание) плуване с треньорка, синът ми ходи 2 лета и плува напълно сам.

# 259
Топъл дъжд, благодаря за информацията. Много ми харесва това, което описваш за "Мелита". Чак не е за вярване, но щом сте там от доста време - сигурно е така. Моята щерка също е злояда и това ме възпираше да я пращам на непроверено място. Какви са цените? По-скъпо ли е от другите частни градини? Големи ли са групите? ... и т.н. Благодаря предварително.

P.S. - Сори че не съм прочела писаното от теб преди. Темата е доста обширна и съм пропуснала.
Simple Smile

# 260
Момичета, имате ли вече отзиви от новата "ВИП... " Laughing ? Изглежда ми много добре на снимките от сайта. Относно цените знаете ли как стоят нешата?

# 261
  • Варна
Dendy,
моят син ходи във Вип ясла ,мога да ти кажа как са цените,350 лв таксата е за месец,+5 лева на ден за храна,общо става 450 лв.засега горе-долу става,и синът ми като си тръгваме им се усмихва и им дава чао..а той почти на никой не даваше чао  Shocked...имат двор ,доста голям ,стаичките не са много големи,но са хубави..Момичетата са приветливи,казват какво е правил ,какво е ял ,колко спал ..и т.н..
Не ми харесват стълбите ,имат и втори етаж и не ми харесва това ,че таксата е фиксирана..ходил не ходил 350 лв и това е.. Close
Мисля да видя тази Чебурашака,понеже живея в Левски,някой да сподели какви са цените там Praynig

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 15:51 от Velina_p

# 262
 Velina_p , сина ми ходи в Чебурашка вече 1 година.
Плащам 150 лв в началото на месеца, след това за всеки посещаван ден по 8 лв, ако не ходи не ги плащам. И за храна 3,80 на ден.
Сега търсят друго помещение и ще откриват и една градинска група  Peace
Аз съм изключително доволна , много мили и внимателни са .

# 263
  • Варна
Velina_p , сина ми ходи в Чебурашка вече 1 година.
Плащам 150 лв в началото на месеца, след това за всеки посещаван ден по 8 лв, ако не ходи не ги плащам. И за храна 3,80 на ден.
Сега търсят друго помещение и ще откриват и една градинска група  Peace
Аз съм изключително доволна , много мили и внимателни са .
Супер,а събота и неделя дали работят?

# 264
Само по предварителна договорка и допълнително заплащане, но не знам точно колко е .

# 265
Благодаря Ви момичета  Hug , ние започнахме в "Шарен свят", за сега съм доволна от госпожите, базата и храната, на малката и харесва хубавото е, че в момента са сборна група, а ние обичаме да си играем с по-големи  Wink.  Иска да ходи на градина, а сутрин плаче като я водя и се дърпа, но това само 5-10 мин. докато влезе и после се успокоява. Оказа се, че и в частните детски градини местата са кът. Напълно съм удовлетворена от начина им на плащане  Simple Smile не е евтино, но на база останалите частни градини си е супер  Wink

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 18:52 от Dendy

# 266
  • варна
Още един ПОЛОЖИТЕЛЕН глас за Чебурашка. Ние временно бяхме там - но ако имах финансовата възможност бих го оставила там. Сжени и момичетата се справят страхотно - сина ми все още говори с любов за тях и "малката градина". Всеки ден се дава пълен отчет какво е яло, кога и колко е спало, А/П , с кое детенце е играло.. всичко от което една майка се вълнува когато оставя детето си в градина/ясла ...... бях възхитена!
А и на фона на всички ЧЯ е и  най- достъпна от финансова гледна точка Peace

За събота и неделя имам спомен за 18лв... но да не те подведа Rolling Eyes

# 267
Записахме малкия в Частна градина "Цветни песъчинки". Впечатлени сме от перфектната организация там. Всъщност на нас ни я препоръчаха близки, чието дете е там три години  и наистина смятаме, че направихме правилен избор. Нашият мъник ходи с огромно желание.
Ако някой се интересува - на лични мога да дам и още информация.

# 268
  • Варна
Dendy
в "Шарен свят "има ли яслена група?

# 269
Това Шарен свят не беше ли детския център, който се помещава в една църква , собственикът е попът и като си записваш детето ти дават да подпишеш декларация, че си съгласен да има вероучение  ooooh! Много сектантско ми звучи  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт