Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 32

• 34 781
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
Май повечето харесваме Неджля, а?

# 16
Гласовете се броят накрая.  Crazy

# 17
Гласовете се броят накрая.  Crazy
Права си!

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 14:25 от kati1000

# 18
Около 2 месеца гледах филма когато можех.Сега ще го следя редовно.Добре че беше темата та да се информирам какво става.  bouquet

За двубоя Ферхунде-Аслъ най-подходяща е тази песен http://vbox7.com/play:3e6daf1e Поздравявамви с нея!

Аз не мога да се съглася, че Аслъ е класна жена.
Ако беше такава, как би могла да гледа годеникът и да се целува с друга
и да не реагира.
Не става дума да си скубят косите, но и нейната реакция не беше нормална.

Много по-естетсвено Ферхунде се дразнеше на Седеф едно време.
Това че Аслъ не реагира по никакъв начин означава ли че не обича Левент? newsm78

В тази връзка се чудя коя от двете връзки е по-правилната (или по-скоро коя би била по-трайна) - да постъпиш разумно  и обмислено като се събереш с човек който те обича и би имала спокоен брак(Неджля и Джем) или да се хвърлиш срещу всичко и всички и да защитиш любовта си(Неджля и Оуз)?  Rolling Eyes

Nena003 тази дилема разум-чувства е открай време. Като ги има и двете в една връзка е хубаво, ама рядко се случва така. За това човек трябва да прецени добре какво иска повече в този живот емоции или сигурност.  Flutter
Най-добре е да има и двете-и емоции и разум,но ако трябва да избера само едното предпочитам разум.Чувствата се променят...

Аз съм на мнение, че като си стоиш само вкъщи пак можеш да се развиваш. Това за мен си е въпрос на избор /в повечето ситуации/. На Хайрието така и е било по-лесно. Тя за това е предопределена - за разплод, не става за друго.. Колкото и грубо и крайно да звучи, просто ми е ужасно противна и дразнеща и не мога да се въздържам Sick
Да,за разплод е била Хайрие,но за какво друго може да бъде?Тя е възрастна тоест младостта й е минала по време когато е било немислимо жената да има образование и да работи.Тя е продукт на времето си.

В Турски филм гръцка песен, е това си е наистина някакъв феномен. Shocked
и аз не повярвах,но беше гръцка.Защо?Има достатъчно хубави турски балади. Rolling Eyes

Тема 31 е с много добро оформление.  bouquet
В анкетата към нея гласувах с Не,не одобрявам брака на Неджля и Джем защото тя не го обича.

За апартамента на Ферхунде-може да най-утрепания,ама си е неин! Mr. Green Не всеки има  вродено чувство за уют,пък и нека незабравяме къде е израстнала. Пък и може да е като мен,творческа натура ив безпорядъка да намира себе си  Joy
 Blush и аз съм от тези.Колкото по-разхвърляно толкова по-добре.

Те всичките чаршафи във филма са много свежи и красиви.
 Joy ама не дават как се мачкат,щот не е морално  Crazy

Ивона1,много ми харесва!Благодаря!  bouquet

Цитат
е знам дали някой го е писал вече но от 2 юни няма да дават Листопад в сряда защото почва нов сериал http://www.btv.bg/news/spetsialno/story/1293822938-Kavanch_Tatla … ama_zavinagi.html
Eеее,тъкмо набра нашия филм и сега пак контра.Ще почне уж сряда,после ще разредят отново Листопад , тоя новия ще набере с пълна пара и ние пак #Cussing out
То на бтв им стана навик като имат хитов сериал да го разреждат че да могат да ни зарибят с друг.Лошото е че има много недоволни и изпускат началните серии на втория сериал.Така за загледах Листопад по-късно-когато една лелка с червена рокля танцуваше с един мъж с мустаци. Crazy

Джейда видяхте ли в каква мизерна квартира живее?Би било добре да си останат като двойка двамата с Оуз ,свързва  ги и детето им,но на козлето му се пасе май в друга ливада.Обича си той Неджля,но така им е писано.
Обича той...само себе си.Козлето пасе подред ама защо не ги пази?

Днес се змислих как в къщата на Текин имаше 4 сватби... но за съжаление 1 развод, 2-ри върви към развод, 3-ти нещастен заради свекървата, а 4-тия ще видим.  
Колко ли брака и развода ще има Айше?

Забелязахте ли нещо,за пръв път като че ли се сетиха за Айше-надеждата им била в нея.
Какво ще стане с това дете?
Като гледам, как бавно се развива действието, може филма да се точи докато Айшето порасне, та да видим и с нея какво ще стане.Предполагам,че Айше, понеже расте в големия град, може би ще стане борбена и пробивна като Ферхундето?
Едва ли...Семейството оказва доста голямо влияние върху формирането на характер,а Айше не е случила на семейство.

Хора,започва нова ера,Рози-Макси започва да разбира Ферхунде  newsm53!Осъзнавам,че наистина съм била предубедена,реших че е лоша и подла,и тя наистина си е такава.но трябваше да поразмисля повече,когато се разбра,че всъщност е израснала съвсем сама,че е имало опит за изнасилване....тези факти неминуемо водят след себе си последствия,те са предначертали безпътието на Ферхунде.Тя е нямала шанс,както и много хора по света нямат,и затова са лоши,не са виновни за това,съдбата им е такава.
мога само да те поздравя   bouquet

п.с. Не знам дали снощи ви направи впечатление, но за пръв път чувам и за друга нация, освен нашата, която да се поздравява с "Честита баня!"  ooooh! Joy
Едно време и българите са се къпели два пъти годишно-по Коледа и Великден.Имало е защо да се честити банята.А и вероятно да имаш баня е било признак за заможност.

Като дъщеря,майка,съпруга,снаха и бъдеща свекърва мога да кажа само едно-не възрастта е мерило за интелект и възпитание.
  smile3501 Мерило за интелект и възпитание е през какво си инал и какво си станал.

...
Сусан е права,че не я ще.Какво дава:синът й е добър,почтен,красив,богат,от сой и какво взима:една симпатична муцунка,с кофти характер от пропаднало семейство.Аферим,евала или каквото там казват.

Разбира се, в редки случаи хубав скок се прави и от гнил трамплин.Може и техният да е такъв.
Какво е трамплин?Не е ли такова за скачане?  newsm78

Не само в Турция синовете се тачат повече от дъщерите. И при нас е така. Naughty
За синовете и дъщерите ще кажа само следното. За по-голяма част от хората в страната ни имащи момче и момиче, момичето е "чуждо дете", защото отива в друга къща. Остава момчето, то продължава рода, на него остава къщата.  Tired
  Tired и аз се сблъсквам с това около мен.Истина е макар че живеем в 21ви век.

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 20:02 от Естел

# 19
Поздравления за великолепната тема!!!  bouquet
Аз гласувах за:Али Ръза,Неджля и Джем.

А относно визията на актрисите не би трябвало да се коментират.Тук се прави литературен разбор на поведение и характери.А бе това да не е филм относно конкурс за красота?Това си е нормален семеен филм,както в реалния живот има и симпатични и несимпатични така и тук.

# 20
  • Пловдив
Гласувах за Нехир, Джем и Фикрет Hug

П.П. И нещо извън темата - да помоля vania1954 да поразчисти пощата си, за да мога да и пратя ЛС Rolling Eyes

# 21
  На мен ми се струва, че и двете- и Лейля и Неджля се разхубавяват с всяка серия. В началото ми се сториха много невзрачни. Чак се чудех как са ги избрали в тоя филм- един красив актьор да няма. С времето почти всички ми станаха симпатични. Но двете сестри сега ми се струват мноого красиви, наистина. А коя повече- не мога да преценя  newsm78 Много са различни.

# 22
Така е, защото с времето ги чувстваме все по-близки. За това ни стават така симпатични и мили.  Flutter

# 23
Добър дееееееееееен!!!
От средата на 31 тема ме няма, доста време ми отне да я дочета, след това дълго и с наслада гледах оформлението на новата І-ва страница!! Hug Hug  bouquet  bouquet

Все пак трябва да бъдем блатодарни на оформителите, които едва сварват да направят нова тема. Нищо, че на моменти пълним темите с глупости. ooooh!

Не е редно да се пише така крайно за някой от персонажите-има съфорумци, които си харесват точно този, който някой е оплюл несправедливо. Така се обиждаме един друг. Но, не на всеки му се отдава да спазва добрия тон! Crossing Arms
Апропо, правилната дума е "брюнетки".  Thinking

Соичка, не се обиждай, надявам се съфорумката, ако не в темата, поне на  ЛС да ти се извини. Редно би било. Naughty

Още не съм изтъкнала фаворит/ка/ за анкетата. Ще помисля повече! newsm78 newsm78

# 24
Dartanian къде се загуби.  Mr. Green
Тук мъже раздаваме, пък теб те няма да си вземеш. Мислех да ти запазя някой, ама като не ти знам вкуса, ще взема да сбъркам, та после да има оплаквания и да си я кътам в мазето рекламацията.  hahaha Joy Joy Joy

# 25
Тук съм, тук съм!!
За мен Левент-чо!! Свободен е  Peace,  няма да разваля семейство Laughing Laughing
Пък и аз вече го разходих с мотора, ядохме по един локум, пихме по един шербет  и.................. с това си останах! Tired Tired

Grozdanka, тя, Джафки,  тъй както си виси, пак може да измисли нещо. Пълна е с номера, като телефонен указател.

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 15:36 от Dartanian

# 26
Естел Песента е точно за тях и радвам се, че си забелязала поста ми- много сватби много нещо в тая къща...

Dartanian  и аз ще делим Левент, явно не сте гледали назад в темите нашите колажи Thinking

Тук съм, тук съм!!
За мен Левент-чо!! Свободен е  Peace,  няма да разваля семейство Laughing Laughing
Пък и аз вече го разходих с мотора, ядохме по един локум, пихме по един шербет  и.................. с това си останах! Tired Tired
Не се прави, блузата ти едва ли се е задържала hahaha

Никой не каза нищо за плана ми за изтезание на Джеврие...
Тая Джеврие ако ми е в къщата: Ще я вържа на някой клон да виси с главата надоло, ще я полея с мед, за да я хапят мравките и буболечките... да виси така с дни  Twisted Evil
Може да се вижда жестоко на някои хора, но който е видял подобно "чудо" знае, че тези като нея нямат оправия!

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 15:36 от Grozdanka

# 27
Като гледам кандидатките за Левент, май на всяка ще се падне само по 1 ден да е с него.  Mr. Green

# 28
Еееее,вие си избрахте най хубавите мъже за мен остана да избирам от колегите на Шефкет/пандизчиите/. Mr. Green
Еми,така като блея.То кога ли съм имала късмет.По принцип съм за Левент,ама него от много места го искат,така че незнам дали ще се вредя.

# 29
И аз благодаря за темата  bouquet!
Гласувах за Джем,Неджля и Ахмед.

Общи условия

Активация на акаунт