Всякакви въпроси относно съдомиялните - 3

• 81 780
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, много ли е шумна съдомиялната на Беко?

# 151
Здравейте, някой има ли миялна на Аристон. Намерих този модел на промоция. Какво ви е мнението от практиката. Исках да си намеря нещо на Бош или горене, но не намирам подходях модел в Бургас.
http://www.electron.bg/product_info.php?products_id=18430

Нашата миялна, а и пералня са Аристон.
Мнението ми и за двата уреда е само положително.
Изключително съм доволна от марката - много функции, перфектен дизайн, добро сервизно обслужване Peace.

# 152
благодаря ви, ще си я поръчам

# 153
  • ул. "Мечтание"
Здравейте!

На дневен ред ми е съдомиялната. Но аз трябва да избирам и според размера. Та търся някоя, която е от по-малките (45 см ширина), но да не е за вграждане. Цена - около 400-600 лв. Нямам претенции за марката.
Повече не знам какво да пиша, че и аз не знам какво искам и какво се предлага точно като фонкции.

# 154
  • Тука, под липите стари...
Момичета, имам нужда от помощ. Решила съм да си купя съдомиялна машина. Четири души сме вече, голямо миене пада. Нямам достатъчно място за голяма, затова ще е настолна. В магазина консултантът ми каза, че може да се монтира в шкафа, под кухненската мивка. Шкафът ми е доста голям, но не мога да си представя как ще се сложи машината, при положение, че сифонът на мивката е почти до средата на шкафа. Моля ако някой от вас има настолна съдомиялна, монтирана по гореописания начин да сподели. Може би има начин сифонът да се измести в страни, но като съм толкова зле в техническо отношение... ooooh! Мъжат ми по принцип не е много навит на тази покупка (нали не той виси на мивката всеки ден) и не мога да разчитам той да намери решение или да потърси консултация по въпроса.
Извинете ме ако въпросът ми ви се стори глупав.

# 155
сдобих се най-накрая със съдомиялна. обаче няма упътване на български  Confused нормално ли е като свърши порграмата на дъното да има и малко пяна? по чиниите не мога да преценя има ли сапунка или не.  Rolling Eyes
отделението за гланц . завъртам ли капачето обратно след като сложа гланцът или асмо затварям продълговатото капаче?
не ми стана ясно и систевата за определяне на твърдостта на водата  Rolling Eyes
ще съм благодарна, ако някой помогне
миялната е ето тази http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside/% … p;detailScenario=

не съм предполагала, че ще се затрудня да работя с уред, който има две копчета  hahaha

# 156
  • София
herelina, от магазина са длъжни (направо задължени!) да ти продадат уреда с иструкция на български език!!! Обади им се и си го пойскай настоятелно, дори биха могли по е-mail да ти го пратят. Във форума съм чела момичета, които по този начин са успявали да се сдобият със заветното упътване.

За пяната по дъното - на моята машина не бих казала, че съм забелязвала такова нещо. Да не би да си предозирала препарат?
За отделението за гланц също не мога да съм полезна  ooooh!. Моето е кръгло винтче, което се отвърта, наливам гланц, завъртам го и после вече мога да го наглася на степени от 1 до 5.
Ето тук, в тази статия, http://www.smolyandnes.com/za-doma/tvardost-na-vodata е упомената твърдостта на водата в някои региони на България. Дано ти помогне и дано се включи някой по-компетентен  Blush.

не съм предполагала, че ще се затрудня да работя с уред, който има две копчета  hahaha
Joy  Joy  Joy
Със здраве да си ползваш машинката  Hug и лъжичка за кафе да не миеш повече на ръка  Mr. Green!

# 157
благодаря, ще пробвам по мейл да поискам. и аз мисля, че са задължени да продават с книжка на бг, но нямаше. имаше, обаче, на почти всички други езици  Rolling Eyes

за препарата незнам дали съм предозирала, но сложих цяло хапче, а миялнаат не е от големите.

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 18:26 от herelina

# 158
  • София
Напомни им, че като потребител имаш права и можеш да си ги потърсиш чрез КЗП  Mr. Green! Имам чувството, че пестят от печат  ooooh!, защото съм сигурна, че ги имат преведени в електронен вариант. Много хора се оплакват от подобен проблем при закупуването на различни уреди!

# 159
бързи са, вече имам инструкции на бг  Peace

# 160
  • София
herelina, със здраве да си ползваш машинката!  Hug
Очевидно цяла таблета и е много - никога не ми е оставала пяна по дъното.  Peace В този случай май ще е най-добре да ползваш гел, защото можеш да го дозираш по-прецизно, таблетите иначе предполагам, че трудно се чупят.
Гланца при мен се сипва и после затварям капачето. Вътре в отделението за гланц иначе има едно кръгло като копче, от което се наглася по колко гланц. Понеже ползвам таблетки - много-в-1  Laughing, затова съм го оставила на степен 1. Сипвам гланца и затварям капачето, друго не пипам.

Радвам се, че си получила инструкциите - аз веднъж зверски се разправях с едни дечица /пардон - консултанти!/ в Техномаркет, защото ми продаваха уред без упътване на Бг. Стигнах до управителя на магазина и след 2 дни /както беше уговорката/ ми се обадиха да ме поканят да си получа упътването, ама-ха!

# 161
Пяна по дъното на машината след завършване на пълния цикъл на миене, плакнене и сушене може да означава 2 неща:
1. Много препарат. Машината е малка и изисква не цяла таблета.
2. Ненивелиран уред.

# 162
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Момичета, много ли е шумна съдомиялната на Беко?

Не мога да сравня, нямам друга Laughing. Но не е много тиха.

# 163
  • ул. "Мечтание"
Има ли течни препарати за съдомиялна или са само на таблетки?  newsm78

# 164
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Има ли течни препарати за съдомиялна или са само на таблетки?  newsm78
Има.

Общи условия

Активация на акаунт