Всякакви въпроси относно съдомиялните - 3

• 81 822
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
Лошото е че нищо не пише на български - донесоха ми една опаковка в която има 13 таблетки.Може би пише на кутията,но тя не е в мен и затова попитах Peace

# 181
Ако фолиото е тънко и е напълно обгърнало таблетата, това означава, че е от водоразтворимото.
Ако има указания и знак, че е дразнещо, отбелязва се със знака Х, това означава, че се маха.
Ако таблетата е с 3 отделения, в които се вижда как препарата е на малки гранулки, почти прах, това означава, че таблетата е Калгонит Куантум, фолиото му също не се маха. Всъщност представлява като капсула.

Дано си ме разбрала.

# 182
Пише Max in 1,плътно е обвита таблетката,тя самата е бяла,отгоре има син слой и по средата розово топче.Даже в момента се чудя как ще я разделя на две с това топче отгоре.Аз поръчах една кутия ,но ми донесоха само това и като не зная чужди езици - ето го резултата Rolling Eyes

# 183
Калгонит Мах in one е с водоразтворимо фолио, т.е. фолиото не се маха, поставяш таблетата както е така в дозатора.
А защо трябва да разделяш таблетата на 2?

# 184
  • Paris
Моля за помощ! Днес за първи път работя със съдомиялна. Слагам таблетка Калгонит Финиш. Два пъти вече я пускам и таблетката си остава непокътната. Какъв може да е проблема?

# 185
Здравейте Simple Smile Обръщам се към всички мами със съдомиални... Двоумим се между два модела: Blomberg GSS 9220 от Технополис или Ariston Hotpoint LL 42 от Интерсервиз Узунов, става въпрос за Варна. Ами помагайте Simple Smile Казвайте коя предпочитате и защо. Благодаря предварително на всички  Peace

# 186
  • София
Моля за помощ! Днес за първи път работя със съдомиялна. Слагам таблетка Калгонит Финиш. Два пъти вече я пускам и таблетката си остава непокътната. Какъв може да е проблема?
Къде стои таблетката - в отделението ли? Ако е така, значи нещо му пречи да се отвори и да я пусне в миялната - дали неправилно подреден съд, дали някаква повреда...

# 187
Здравейте Simple Smile Обръщам се към всички мами със съдомиални... Двоумим се между два модела: Blomberg GSS 9220 от Технополис или Ariston Hotpoint LL 42 от Интерсервиз Узунов, става въпрос за Варна. Ами помагайте Simple Smile Казвайте коя предпочитате и защо. Благодаря предварително на всички  Peace

Аристон.
Ползвам подобен модел на тази, на която сте се спряли.
Доволна съм много.

# 188
  • Paris
Къде стои таблетката - в отделението ли? Ако е така, значи нещо му пречи да се отвори и да я пусне в миялната - дали неправилно подреден съд, дали някаква повреда...
Вени, наистина отделението въобще не се отваря. Разместихме съдовете, но пак не става. Вероятно има проблем в самата машина.  newsm78

# 189
  • София
jaklins, щом нищо не пречи, значи е някава повреда в механизма, който отваря вратичката на отделението за препарат. Много неприятно, за съжаление, но ще трябва да се обърнете към сервиза. Докато ти я поправят, ако машината си е при теб, можеш да хвърляш таблетката направо вътре  Wink.

# 190
Калгонит Мах in one е с водоразтворимо фолио, т.е. фолиото не се маха, поставяш таблетата както е така в дозатора.
Някъде четох че таблетките са предназначени за нормална миялна машина и затова е  хубаво да се раздели на две за малките.Откакто ги деля нямам пяна по дъното след като приключи миенето,а всичко е измито идеално и с половинката от таблетката..Не зная дали е вярно,но от икономична гледна точка е супер Peace

# 191
Някъде четох че таблетките са предназначени за нормална миялна машина и затова е  хубаво да се раздели на две за малките.Откакто ги деля нямам пяна по дъното след като приключи миенето,а всичко е измито идеално и с половинката от таблетката..Не зная дали е вярно,но от икономична гледна точка е супер Peace

в упътването на моята го пише даже - да се делят.

# 192

в упътването на моята го пише даже - да се делят.

Един път и аз да правя нещо като хората Laughing

# 193

Аристон.
Ползвам подобен модел на тази, на която сте се спряли.
Доволна съм много.
Много благодаря за информацията, ако има още някой да каже своето мнение ще сме Ви много благодарни Simple Smile

# 194

А за колко малка машина става дума?
За 9 комплекта, или за най-малките машини?
Защото най-малките действително няма как да се справят с таблета - имам предвид изплакването.

Общи условия

Активация на акаунт